טורנס
דרך אגב,הטורנס יותר טוב מהפטיפונים שאפשר לעשות איתם סקרצים"וסיבובים למניהם?
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
הוא התכוון- לא מתאים בכלל תזהר לנסות זה יגמר רע...yairf כתב:יותר טוב למוזיקה, פחות טוב לסקרצ'ים וסיבובים...
אחלה פטיפון לי יש 160 ,קניתי אותו במצב לא רע אבל לקחתי את זה די רחוק בכל הנוגע לשיפוץ המצב הקוסמטי.
אני בהחלט חושב שיש מקום לציין איזה ראש יש לך ואיך את מאזין (נראה שהוא מחובר לרסיבר).
צפיד,מה המצב,לגבי איך הוא מחובר,הוא מחובר לרסיוור פיוניר עם כניסת פונו(נראה לי MOVIN MAGNET)לגבי איזה ראש אין לי מושג איך בודקים..... 
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
אני לא מצליח לזהות את מה שכתוב,תנסה לצלם מיקרו (אייקון
)
ועם פוקוס ידני.
אגב גם אצלי אין ארקה אבל אני מבין שיש אנשים שכן חיברו לזרוע ולגוף ארקה- יכול להיות מגניב אם מישהו יתן איזה סקירה קצרה איך עושים את זה (ואם בכלל זה כדאי).
ועם פוקוס ידני.
אגב גם אצלי אין ארקה אבל אני מבין שיש אנשים שכן חיברו לזרוע ולגוף ארקה- יכול להיות מגניב אם מישהו יתן איזה סקירה קצרה איך עושים את זה (ואם בכלל זה כדאי).
כתובSTEREO PHONO CARTRIDGE
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
ממליץ בחום על AT440MLA של אודיוטכניקה בתור התחלה מוצלחת. זה ראש MM איכותי ביותר (לדעתי) והיו לי בעבר מספר סוגי ראשים. זה המוצלח שבהם (מאלו שהיו לי). לא בכדי הראש הזה טוב. הסוד שלו זה בשיטת השחזת מחט היהלום (פטנט ייחודי של חברת נאמיקי היפנית שמייצרת תכשיטים ועטים נובעים יוקרתיים) הנקראת מיקרוליין. ההשחזה תואמת את זוויות הקאטר בזמן יצירת המאסטר. הראש הזה לא מפספס שום צליל.
בהצלחה בכל מה שתבחר והעיקר הכי חשוב, נסה לשמוע מספר ראשים שונים בטרם תחליט. האוזן וההאזנה האישית הם שצריכים לקבוע ולא שום דבר אחר. אפילו ההמלצה שלי היא רק התרשמות מאוד אישית ואין הכרח שהיא תואמת את טעמך. לך שבי רק אחר האוזניים.
בהצלחה בכל מה שתבחר והעיקר הכי חשוב, נסה לשמוע מספר ראשים שונים בטרם תחליט. האוזן וההאזנה האישית הם שצריכים לקבוע ולא שום דבר אחר. אפילו ההמלצה שלי היא רק התרשמות מאוד אישית ואין הכרח שהיא תואמת את טעמך. לך שבי רק אחר האוזניים.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
זה אכן ראש ג'נרי כלשהו, שנמכר ללא שם ואיכותו בסיסית ביותר (כדי לא להעליב). לא מזמן ראיתי ראשים ממש כאלה למכירה ב-120 שקל (חדשים, אבל נראים לי מסטוק ישן) בחנות בשד' הר ציון, ונדמה לי שזה בדיוק אותו דגם. אז יכול להיות שהוא לא כ"כ ישן... אולי זה שמכר לך את הפטיפון התקין אותו רק לא מזמן. לך תדע. בכל אופן בטוח אפשר לשפר אותו ע"י החלפה לדגם טוב יותר.
כאחד שגר בצפון(טבריה)היכן אפשר להשיג ראש כמו שהצעתם?דרך אגב יש לי את הפטיפון הקודם שלי של מיקרו סייקי שמוצע למכירה בגרושים למעוניין,אך הסתכלתי על הראש שלו,אולי להחליף אך לא ראיתי בכלל שם עליו ,כך שלא נראה לי שיש טעם.
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אתה יכול לנסות לקנות בחו"ל. המחיר בסביבות 100 דולר. הספק שאני קונה ממנו גמר את המלאי שלו באופת זמני
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
אבל אתה יכול לנסות אצל ספקים אחרים. אני לא יודע מי מחזיק אותם בארץ.
http://www.lpgear.com/Merchant2/merchan ... ry_Code=A3
אבל אתה יכול לנסות אצל ספקים אחרים. אני לא יודע מי מחזיק אותם בארץ.
חנן,
תחי המחרשה !!!
תחי המחרשה !!!
chalmh
אומנם אני שומע די באכות עם הראש הזה,אך אם תדע או תשמע על משהוא(לא יקר!!!!)טוב שמתאים לי לטורנס להבנתך!אתה מופקד בזה הרגע על המשימה להתריע לי ולכוון אותי לעניין ואני סומך על שקול דעתך!!!
אומנם אני שומע די באכות עם הראש הזה,אך אם תדע או תשמע על משהוא(לא יקר!!!!)טוב שמתאים לי לטורנס להבנתך!אתה מופקד בזה הרגע על המשימה להתריע לי ולכוון אותי לעניין ואני סומך על שקול דעתך!!!
איך GRADO GREEN למכירה עם מחט כחדש ב200 שח?יתן שיפור?מישהוא מכיר?