מכונה לניקוי תקליטים - מצטרף להמלצה שמצאתי בפורום
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אני לא חושב שנכון לקרוא לזה "מכונה" - זה בסה"כ מתקן לניקוי תקליטים ידני, לא? הוא לא עושה כלום בעצמו. ומחיר של $159 נראה לי מוגזם עבור דבר כזה. בכל אופן תתחדש ובהצלחה.
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
דרגון, אולי, אבל המחיר של מכונות הניקוי הוא כל כך יקר, שזה מתחיל להשתלם, גם אם זה לא נראה כך...
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
כן, אני יודע שהמכונות האמיתיות עולות הרבה יותר מזה. 
- Tsfir
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 280
לדעתי, Kodak Photo Flo אסור לשימוש בתקליטים כבר שנים !!!
ישנם מספר רב של פורומים, כולל הנחשבים ביותר, עם אנשים שהפסיקו לשהתמש במוצר ומתריעים כי החומר לאחר מספר שנים מקלקל את התקליט.
אני כמובן לא ניסיתי, חיפוש בסיסי באינטרנט לחומר ניקוי תקליטים יכול להגיע לפורומים אלו כולל הפורומים שהוזכרו בשרשור זה.
לידעתכם.
ישנם מספר רב של פורומים, כולל הנחשבים ביותר, עם אנשים שהפסיקו לשהתמש במוצר ומתריעים כי החומר לאחר מספר שנים מקלקל את התקליט.
אני כמובן לא ניסיתי, חיפוש בסיסי באינטרנט לחומר ניקוי תקליטים יכול להגיע לפורומים אלו כולל הפורומים שהוזכרו בשרשור זה.
לידעתכם.
- diz1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1022
תתחדשshineon כתב:בעקבות המלצה של diz שהתפרסמה כאן בפורום הזמנתי אצל www.kabusa.com מכונה ידנית לניקוי תקליטים. קיבלתי את המכונה אתמול בערב והיום יצא לי להפעיל אותה לראשונה.
....
מנסיוני המכונה מנקה כמו כל מכונה אחרת , אם לא יותר טוב. אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית). גם אחרי אי אילו תקליטים שנשאב מהם הליכלוך ונוזל השטיפה-אין בעיה של הרס השואב על ידי הנוזל הנשאב.
לגבי שימוש באיזופרופנול- זה הרע במיעוטו
אם תרצה להגיע לאיכות ניקוי טובה יותר אתה מוזמן לקרוא את השרשור הבא
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=24972
-
shineon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
היי diz1 גם אני משתמש בשואב של dyson (מהדגמים ה"אנכיים"). יכול להיות שהשואב חזק מדי?diz1 כתב:אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית)....
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
יש לי קירבי ואני מפחד להשתמש בו... הוא כל כך חזק עד שפעם הוא שאב לי DISK ON KEY ממרחק של 30-40 ס"מ, רק בגלל שעברתי עם הצינור ליד השולחן...