תראו אני דווקא לא כמו הרוב פה בשרשור
ואני כן מודה שאני חסיד של מיקרוסופט ולא רק בגלל המוצרים אלא בגלל הדרך והצורה שהם הגיעו לאן שהם הגיעו.
מי שמכיר את הסיפור הארוך שלה עוד מימי ה MS-DOS העליזים מול הענק הכחול (IBM) שהוציא את ה PC-DOS דרך תחרות מול ה OS2 של IBM ודרך ניצחון מול המקינטוש המהולל של Apple, שהרבה לא יודעים אבל חלק גדול מזה ש Apple עדיין חייה ונושמת זה בגלל מיקרוסופט. כמובן גם כל התחרות שלהם בשנות ה 90 מול Netscape ו AOL בתקופה שהם היו כבר מובילי השוק וזה ממשיך גם לשנות ה 2000 דרך התחרות מול ה PS2 ועכשיו מול גוגל ויאהו
זה מאוד קל לצאת נגד הגדולים ביותר ולהגיד שיש להם מוצר גרוע ושה MAC OS מערכת הפעלה הרבה יותר טובה ושלינוקס הרבה יותר יציבה ושפיירפוקס דפדפן הרבה יותר מהיר ושה PS2 זה בכלל עולם אחר ושלא לדבר על זה שגוגל עוד רגע בולע אותם.
אבל במציאות אנחנו עדיין כולם (כמעט) משתמשים במערכת הפעלה שלהם וגולשים בדפדפן שלהם וכותבים מסמכים באופיס שלהם
(לדעתי גם יום אחד נשתמש במנוע החיפוש שלהם ונשחק בקונסולה שלהם ואולי אפילו נשתמש בנגן שלהם)
ולמרות שאנחנו תמיד אומרים שפשוט אין לנו ברירה אחרת. הסיבה האמיתית לזה שאנחנו עושים את זה כי זה פשוט טוב לנו ונוח (מה מונע מאיתנו ללכת ולקנות מחשב MAC ?!)
זה הרבה יותר קל להיות חברה של מוצר אחד (Google) או חברה שמה שיש לה זה Cool-יות שלה וכל מה שהם "עושים" זה להכריז על מוצר מגניב פעם בשנה (I-Pod, I-Phone ומחשב הדף נייר הזה שאני לא זוכר את שמו

) אבל בעצם לא באמת מתחרים בעולם של הגדולים !!
החוכמה בעולם הזה זה לדעת לשרוד, ללמוד מטעויות ובעיקר להבין לאן הרוח נושבת ולחדש ומיקרוסופט עד היום לפחות הכי טובים בזה (דוגמה קטנה לזה אפשר לראות בזה שמיקרוסופט דווקא כן הלכו עם טושיבה ונגני ה HD-DVD אבל
לא הכניסו אותו כחלק מה XBOX שלהם כמו שעשו סוני עם ה PS3 ולכן גם לא הושפעו יותר מידי מהתחרות ומההפסד ל Blue-Ray. תארו לכם איזה נפילה הייתה לסוני אם במקרה ה HD-DVD היה מנצח ולא ה Blue-Ray !!!)
ואם נחזור לעניינו אצלי דווקא הויסטה וה VMC רצים יפה מאוד בלי שום בעיות או תקיעות
וכמו שכבר אמרתי בהודעה קודמת הבעייה שלי (וכנראה של מיקרוסופט) עם ויסטה זה לא שויסטה מערכת הפעלה גרועה כמו Win Me הייתה וגם לא שצריך מחשב חזק להריץ אותה (עוד ביום שהויסטה יצאה לשוק נתון זה היה די ברור)
הבעייה של ויסטה היא דווקא ה XP !!!
שפשוט עושה את העבודה שלה טוב מידי ואין סיבה מיוחדת להחליף אותה
אגב, אני לא עובד ולא עבדתי במיקרוסופט (למרות שיצא לי פה ושם לעבוד מולם)