אני לא יודע לאן אני הולך, אבל זה כנראה לא בכיוון של כולם

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1012

שליחה

למי שמחפש מה לראות:
יש ביס סידרה בריטית בשם JEKYLL שכבר משדרים אותה פעם שניה ואני נהנה לראות את הפרקים מחדש.
עשויה היטב ועם תסריט מקורי וכתוב מצוין.

Catskinner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

Re: my 2 cents

שליחה

mark13 כתב:למי שמחפש מה לראות:
יש ביס סידרה בריטית בשם JEKYLL שכבר משדרים אותה פעם שניה ואני נהנה לראות את הפרקים מחדש.
...
זו בדיוק הבעיה - משדרים אותה פעם שניה. חלק הולך וגובר בלוח השידורים זה חזרות על סרטים וסדרות שכבר שודרו לפחות פעם אחת אם לא פעמיים או תוכניות שלא ראויות למאכל אדם דם בפעם הראשונה.

אני שמחי לדעת שאני לא היחיד שחושב שמה שמשדרים היום ביס ובכבלים לא שווה את חשבון החשמל עבור הממיר - ובוודאי שלא את סכום המנוי - אבל הייתי רוצה טלוויזיה אחרת וממה שזכור לי מבריטניה, זה גם אפשרי אם יש איכפתיות ורצון.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

Re: my 2 cents

שליחה

Catskinner כתב:
mark13 כתב:למי שמחפש מה לראות:
...
זו בדיוק הבעיה - משדרים אותה פעם שניה. חלק הולך וגובר בלוח השידורים זה חזרות על סרטים וסדרות שכבר שודרו לפחות פעם אחת אם לא פעמיים או תוכניות שלא ראויות למאכל אדם דם בפעם הראשונה.

אני שמחי לדעת שאני לא היחיד שחושב שמה שמשדרים היום ביס ובכבלים לא שווה את חשבון החשמל עבור הממיר - ובוודאי שלא את סכום המנוי - אבל הייתי רוצה טלוויזיה אחרת וממה שזכור לי מבריטניה, זה גם אפשרי אם יש איכפתיות ורצון.
...
אז למה שלא תרים צלחת לויין על הגג ותתחיל לחגוג?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”