למי שמחפש מה לראות:
יש ביס סידרה בריטית בשם JEKYLL שכבר משדרים אותה פעם שניה ואני נהנה לראות את הפרקים מחדש.
עשויה היטב ועם תסריט מקורי וכתוב מצוין.
אני לא יודע לאן אני הולך, אבל זה כנראה לא בכיוון של כולם
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1012
-
Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
Re: my 2 cents
זו בדיוק הבעיה - משדרים אותה פעם שניה. חלק הולך וגובר בלוח השידורים זה חזרות על סרטים וסדרות שכבר שודרו לפחות פעם אחת אם לא פעמיים או תוכניות שלא ראויות למאכל אדם דם בפעם הראשונה.mark13 כתב:למי שמחפש מה לראות:
יש ביס סידרה בריטית בשם JEKYLL שכבר משדרים אותה פעם שניה ואני נהנה לראות את הפרקים מחדש.
עשויה היטב ועם תסריט מקורי וכתוב מצוין....
אני שמחי לדעת שאני לא היחיד שחושב שמה שמשדרים היום ביס ובכבלים לא שווה את חשבון החשמל עבור הממיר - ובוודאי שלא את סכום המנוי - אבל הייתי רוצה טלוויזיה אחרת וממה שזכור לי מבריטניה, זה גם אפשרי אם יש איכפתיות ורצון.
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
Re: my 2 cents
אז למה שלא תרים צלחת לויין על הגג ותתחיל לחגוג?Catskinner כתב:זו בדיוק הבעיה - משדרים אותה פעם שניה. חלק הולך וגובר בלוח השידורים זה חזרות על סרטים וסדרות שכבר שודרו לפחות פעם אחת אם לא פעמיים או תוכניות שלא ראויות למאכל אדם דם בפעם הראשונה.mark13 כתב:למי שמחפש מה לראות:
עשויה היטב ועם תסריט מקורי וכתוב מצוין....
אני שמחי לדעת שאני לא היחיד שחושב שמה שמשדרים היום ביס ובכבלים לא שווה את חשבון החשמל עבור הממיר - ובוודאי שלא את סכום המנוי - אבל הייתי רוצה טלוויזיה אחרת וממה שזכור לי מבריטניה, זה גם אפשרי אם יש איכפתיות ורצון....