מהירות איטית ב usenet

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

עם פורט 80 ללא SSL, ברק עדיין מצליחה להאט את מהירות ההורדה ביוזנט.

אני הבנתי שעם פורט 80 עם SSL, אולי נוכל למנוע את ההאטה.

האם יש ספק יוזנט שמאפשר חיבור על פורט 80 עם SSL ?

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1376

שליחה

מה לעזאזל נסגר עם ברק?!
כל הזמן הורדתי על 600 פחות או יותר (המקסימלי של 5MB) עכשיו בקושי מגרד את ה 250.
חוצפה!

drixie
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1244

שליחה

אגב, אני עובד ב SSL מול GN, וגם אני סובל מקצב איטי. אז זה לא פותר...

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אגב, אני עובד ב SSL מול GN, וגם אני סובל מקצב איטי. אז זה לא פותר...
...
הטענה הייתה ש SSL בשילוב עם שימוש בפורט 80, עשוי למנוע מ-013 ברק את היכולת למנוע מהלקוח לנצל את מלוא רוחב הפס של החבילה עליה הוא מנוי, ביוזנט.

rangur פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

עדכון: אחרי שכל היום שוב הורדתי על מהירויות נמוכות של 150 ק"ב לשנייה בממוצע, החלטתי לשדרג את המנוי שלי ב GN למנוי עם SSL.
מאז המהירות שלי חזרה פחות או יותר למצב נורמלי - אמנם לא יציבה על 320 כמו קודם, אבל בין 290 ל 320 באופן קבוע. נקווה שזה גם ישאר ככה.

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מאז שבוע שעבר המהירות לא חוזרת לי ל 850 קילובייט, אני נשאר תקוע על 250-350 קילובייט. לדעתי ברק הולכים עד הסוף הפעם.

אני מחוייב אליהם לעוד 10 חודשים. צריך לברר האם יש לי עילה מוצדקת להתנתקות ללא קנס.

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

השאלה היא לאן,
וגם אם אני אתקשר ואתלונן הטמבל בתמיכה טכנית בכלל ידע על מה אני מדבר?

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני חושב שבזק בינלאומי לא חוסמים. אפשר תמיד לנסות חבילה זמנית, ובנוסף להתנות התחברות לזמן ארוך בכך שלא יחסמו.

rangur פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93

שליחה

לפני שעדכנתי ל SSL באמת התקשרתי לברק להתלונן, ובאמת הטמבל מהתמיכה לא ידע על מה אני מבלבל לו את השכל. בכל מקרה הוא התעקש שברק לא מגבילים מהירות ולא חוסמים פורטים...

Evil-u
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תגיד לו שהעובדות פאקינג מדברות.

אני בג'יגה ניוז עם הנסיון של חודש של מנוי הDIAMOND שלהם.
אני מחובר על פאקינג 20 Connactions וזה מצליח לגרד אולי את ה 500 קיי.

בעוד עד לפני שבועיים זה תמיד הגיע ל600 עם 8 connactions

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1570

שליחה

גם אני חבר בברק
וכרגע סיימתי איתם שיחה ארוכה וזה לאחר שכל היום הם לא חזרו אליי
שוחחתי עם מישהו מהתמיכה שנראה שהוא מבין והוא עשה את הבדיקות כולל קובץ ששלחתי לו לבדיקה והוא לא ידע להסביר לי כיצד ניתן לפתור את הבעייה (הבין לליבי גם הוא מוריד כבד ) הוא אמר שכרגע ברק ונטוויזן מאחדים את המערכות ולא ניתן לעשות תיעדוף
ניתן להם עוד יום יומיים ואז נראה יש לי חבילה של 2.5 הייתי מוריד ב- 320 עכשיו ב- 140 ממש מעצבן.
תגידו יש מצב שזה בעייה מהניוזליטשר ?
כשהורדתי לראשונה את התוכנה שילמתי תשלום ראשון ומאז כלום ההיתכן שאולי זו הבעייה קלוש אבל..

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

תגידו יש מצב שזה בעייה מהניוזליטשר ?
כשהורדתי לראשונה את התוכנה שילמתי תשלום ראשון ומאז כלום ההיתכן שאולי זו הבעייה קלוש אבל..
...
זו לא בעיה להתקין לרגע Newsbin ולבדוק, אבל ממש לא סביר שזו הבעיה. הורדתי עם אותה גירסה בדיוק של Newsleecher במהירות של 850 יציב, ובשבוע האחרון פתאום ירד ל 300.
הוא אמר שכרגע ברק ונטוויזן מאחדים את המערכות ולא ניתן לעשות תיעדוף
...
אז אמר... איך עוד ניתן להסביר שכל המנויים של 013 ברק יכולים להוריד בקצב מקסימלי של החבילה כל דבר מתוך האקספלורר, אך כל מה שקשור ליוזנט דפוק ?, זו האמא של התעדופים.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז מה עושים ?
מתנתקים ועוברים לאן?

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354

שליחה

בשלושה ימים האחרונים אני מוגדר כמו בתמונה המצורפת, ואיך שזה נראה בינתיים המהירות חזרה למקסימום במשך כל היום.
מחובר דרך בזק בינלאומי, GN עם SSL ותשתית של הוט, חמישה מגה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
שחר

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

rangur כתב:לפני שעדכנתי ל SSL באמת התקשרתי לברק להתלונן, ובאמת הטמבל מהתמיכה לא ידע על מה אני מבלבל לו את השכל. בכל מקרה הוא התעקש שברק לא מגבילים מהירות ולא חוסמים פורטים...
...
הוא לא בהכרח טמבל, הוא פשוט לא יודע כי כנראה ממדרים אותו.
נתקלתי בכאלה שבהחלט לא היו טמבלים, וגם אני בטוח שלא שיקרו לי ביודעין.
אם אתה עולה מספיק בסולם ההיררכיה הטכנית, למשל אחרי שאתה מודיע על התנתקות, אז תגיע אולי, כפי שקרה לי, למי שיודה בעובדות.
מה שהם עושים בברק זה לשקר כארגון בלי שמישהו ממש צריך לשקר ביודעין ללקוח.
משה

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אז מה אתה מציע משה להתנתק מברק ואז ... נגיע לאמת שהיא?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אני כתבתי מגילה פעם על הסיפור שלי איתם, תעשה חיפוש.
בסוף עברתי ל014 וברק גם נאלצו לוותר לי על ההתחייבות כי האיש הטכני הבכיר נאלץ להודות שהוא לא יכול לפתור את הבעיה (חוץ מבטווח הארוך של חודשים וכו).
אני בכלל לא מוריד תכנים גדולים, אצלי בכלל לא התאפשר לי לעבוד מול אתרים בפיתוח עם פורטים "אקראיים".
הייתי innocent bystander לתרגילים שברק עושה כדי לתת תגובה טובה לגולש הHTTP הרגיל, על חשבון מורידי הנפחים הגדולים.
משה

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טוב התחברתי לבזק בינלאומי לניסיון במקביל לברק שמח לבשר שכרגע אני מוריד בחבילה של 2.5 מגה 315 קילו בייט יציב מאד מה שלה נראה במחוזותינו מספר ימים טובים ננסה כמה ימים ואז נראה מה הלאה
שבת שלום לכולם

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

zaviv,

אז כרגע אתה מספר לנו שאתה מקבל מהירות מקסימלית ביוזנט דרך בזק בינלאומי, ומהירות נמוכה ביוזנט דרך ברק, בעוד שבברק אתה מקבל מהירות מקסימלית בהורדות דרך האקספלורר.

המהירות המקסימלית בברק דרך האקספלורר מוכיחה כי רוחב הפס של ברק אינו הדבר המגביל את הורדות היוזנט. המהירות המקסימלית ביוזנט דרך בזק בינלאומי מוכיחה שספק היוזנט אינו הגורם המגביל את המהירות.

הניסוי שלך מוכיח חד משמעית שברק עושים תעדוף (עשית את כל הביקורות הדרושות).

מסתבר שהנציגים בברק משקרים, או שאלו שמעליהם לא מספרים להם את האמת.

ביום ראשון אבקש להתיר את חוזה ההתחייבות שלי עם ברק, ואעבור לבזק בינלאומי.

zaviv
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

noam23

אמת כל מה שאמרת דיברתי עם ברק שוב הפעם במטרה להתנתק בהתחלה אמרו כי הכל תקין וכו.... הסברתי להם את המצב ואת עניין התיעדוף ( העובדות מדברות בעד עצמן הקו מעולם לא נראה ישר יותר בניוזליטשר) הם אמרו שאני בהתחייבות וכו.... הסברתי להם את עניין ההתחייבות (לא רק אני גם הם ) ומכיוון שהם לא עומדים אז אני מבקש להתנתק
ואז נאמר לי שבשבת הם מאחדים שרתים עם נטויזן וכו' ועוד כל מיני המצאות, החלטתי שאני נותן להם עד יום ראשון אין מהירות יש התנתקות ללא קנס ואם הם מתכוונים לעשות בעיות בעניין אני אתבע אותם לדעתי בכל מיקרה יש כאן עילה לתביעה
הבנתי מחבר שלי שלאחר שאתה עולה בדרגות עם אנשי החברה הם מציאים לך ברוב חוצפתם לשלם יותר כסף לצורך העניין עוד 30 ש"ח על ה- 45 לחבילה של 2.5 מגה ואז הם יאפשרו לך גלישה מהירה אמיתית כי אתה משתמש כבד :lol:
כמו שאני רואה לאן הרוח נושבת יתכן וזה יקרה בהמשך עם בזק בינלאומי בסופו של דבר כולם נוכלים מסקנה להשתמש בתיבת מייל לא של הספק ולא להתחייב למשך הרבה זמן לספק על מנת שנוכל לנדוד בין הספקים
מעניין האם זה כך בארה"ב
המשך יבוא

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”