HOT או YES או צלחת פרטית ?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #21 

אמרתי לך - עדיף תשים צלחת לווין,
תקבל את הכל בחבילה אחת!!!
דבר עם חברים כאן שיש להם את זה ואני בטוח שתשמע רק טובות.
( זה שאין לחבר שלך - לא אומר שאין לחברים שלנו כאן.... )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #22 

tobenary כתב:אמרתי לך - עדיף תשים צלחת לווין,
תקבל את הכל בחבילה אחת!!!
דבר עם חברים כאן שיש להם את זה ואני בטוח שתשמע רק טובות.
( זה שאין לחבר שלך - לא אומר שאין לחברים שלנו כאן.... )
...
לשמוע טובות על משהו שהוציאו עליו כסף תמיד נלקח אצלי בערבון מוגבל, עם כל הכבוד.

לא שאני חס וחלילה מפקפק בעובדה שבעלי הצלחות מרוצים אבל עד שאני לא רואה בעיניים ומתנסה יהיה לי קשה להבין בידיוק מהם ההיתרונות מעבר לאי התעסקות עם חברות כמו YES ו HOT.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #23 

צלחת מתאים למי שאין לו ילדים ורואה רק תכני חו"ל.
היה לנו צלחת, 400 ערוצים דוברי שפות זרות שב-99% אין שימוש ובאחוז הנותר אין משהו מעניין.
שווה לעשות צלחת אם יש לך יכולת לקלוט ערוצים מקודדים בעלי תכנים ראויים.

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

גם ערוץ 2 וערוץ 10 נכללים בצלחת.
וחוץ מזה יש את כל הדרימבוקסים למיניהם וממירי HD
חבילות SKY ועוד...

אני כמעט בטוח שזה מה שיהיה לי בעתיד.
שוב - כשיהיה זמן.
גם מישהו כאן רשם שילדים לומדים אנגלית ממנו ( בגלל שאין תרגום )
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #25 

זה מה שרשמתי, צריך ערוצים נורמליים כדי שיהיה מה לראות.
אני לא בטוח שאני רוצה שהילדים שלי ילמדו אנגלית מסדרות מנגה יפניות וכד'...

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

אולי זה יעזור לכם קצת להבין את הצלחת. יש כאן 8 סרטונים שמציגים רק חלק קטן ממה שניתן לצפות בפועל. זה צולם בארץ, בממיר דרימבוקס.
http://www.youtube.com/profile_videos?user=cardshareman
אבל מדובר כאן על מנוי חודשי שעולה כ 10-15 יורו לחודש ופותח את כל החבילות שיש.
אני משלם בידיוק 10 יורו לחודש (התשלום הוא כל 3 חודשים) ומקבל הרבה יותר ממה שיש בחברות הישראליות. יש לי כ 30 ערוצי ספורט,40-50 ערוצי סרטים,אין ספור ערוצי טבע,HBO,סדרות,המון סקס 8) ...ואפילו 6-7 ערוצי HD שאני לא יכול לצפות בהם כי אין לי את הממיר המתאים.
אבל יש כמה נקודות חשובות לפני שמחליטים ללכת על לווין:
- עלות הציוד קומפלט, כולל התקנה ולפחות 4 לווינים הינה לפחות 2200 ש"ח (4 LNB,דייסק,צלחת,כבלים,דרימבוקס סיני).
- יש צורך ברשת אינטרנט ביתית. כלומר, הממיר דורש חיבור קבוע לאינטרנט.רצוי רשת עם נתב חוטי.
- אין תוכן בשפה העברית, חוץ מ 10,11,22 וכמה ערוצים זרים שמשדרים כתוביות בעברית. לכן, אני מנוי גם לחבילת YES. לי אישית אין בעיה עם אנגלית אבל יש עוד אנשים בבית :roll:
- אין לוח שידורים מסודר כמו בממיר של YES או הוט. לכל חבילה יש EPG משלה, ובד"כ בשפה המקומית.
- התקנה לא פשוטה של ממירים נוספים בבית. כל אחד דורש חיבור רשת משלו,ובד"כ גם תשלום נפרד לספק החבילות.

אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם מבטלים את המנוי של יס או הוט.
אני מקווה שעזרתי קצת לכל אלו שלא ממש מבינים מה באמת דורש הלווין. מה שכן, שווה את זה! :wink:

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

סיקבוי כל הכבוד על התשובה. אני עוד זוכר אותך מהפורום של האריות... כשעידכנתי את הדיוידי אפקס 811 שלי. לקושחה שלך. כמובן בגלל ה ה"ד אני משדר דרכו רק דיוידי ולא דיויקס...
תותח היית ותותח תשאר. ירבו אנשים כמוך
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #28 

:D
טוב לראות שיש עוד אנשים שזוכרים את ימי "ה DivX" (i) תודה על המחמאות.
סה"כ רציתי לעזור לאנשים. גם עכשיו וגם אז עם DVD. אני בתחום הלווינים המון שנים, אך כל הסיפור הזה של ממירי רשת היה לי חדש. ואני זוכר את העצמי שואל המון שאלות ואף אחד לא מסביר כלום :( כולם שומרים על סודיות בעניין הזה. אבל להסביר קצת ולעזור, תמיד אפשר (f)
יום טוב

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #29 

Shayosef כתב:טוב דיברתי עם YES.

אין אפשרות לקבל את המסלול עם הפקדון במידה ואני מעוניין ב HD. לכן הוא אינו רלוונטי עבורי.

אין מנוס מההתחייבות של 36 חודשים, אלא אם אני רוכש את הממיר וזהו.
...

אני זוכר את הקונץ הזה, ויש פתרון. תגיד שאתה רוצה לשלם להם בהוראת קבע ולא תהיה ברירה אלא לפנות לפקדון. בזמנו איפשרו את התשלום בפקדון לכולם אך נראה כאילו הם מנסים לעודד אנשים להתחייב אז לאט לאט אופציית הפקדון הפכה לנחלתם של משלמי הוראת הקבע בלבד. אחרי חודש, אם תרצה, תשנה לכ"א ואז לא יהיה להם מה לעשות.

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #30 

עידו_F כתב:

אין אפשרות לקבל את המסלול עם הפקדון במידה ואני מעוניין ב HD. לכן הוא אינו רלוונטי עבורי.

...

אני זוכר את הקונץ הזה, ויש פתרון. תגיד שאתה רוצה לשלם להם בהוראת קבע ולא תהיה ברירה אלא לפנות לפקדון. בזמנו איפשרו את התשלום בפקדון לכולם אך נראה כאילו הם מנסים לעודד אנשים להתחייב אז לאט לאט אופציית הפקדון הפכה לנחלתם של משלמי הוראת הקבע בלבד. אחרי חודש, אם תרצה, תשנה לכ"א ואז לא יהיה להם מה לעשות.
...
למה תמיד יש הרגשה שמנסים לנקנק אותנו הצרכנים ?

מה הם חושבים שלאנשים אין מושג ? שאין פורומים ? שאין אנשים כמוך עידו_F שמסבירים שניתן לעשות דברים שהם טוענים שאי אפשר ?

כל פעם שאני רוצה לעבור חברה אני מרגיש כאילו אני חייב להיות הכי יסודי שלא ##פקו אותי.

חבל שההרגשה מהחברות הללו היא כל כך שלילית, בסופו של דבר שניתן השירות בדר"כ אין טענות אבל הקטע של לסגור איתם דילים נהפך ל "מסחרה" וחבל.

שוב תודה

עידו_F
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #31 

Shayosef כתב:
עידו_F כתב:

...

...

מה הם חושבים שלאנשים אין מושג ? שאין פורומים ? שאין אנשים כמוך עידו_F שמסבירים שניתן לעשות דברים שהם טוענים שאי אפשר ?

כל פעם שאני רוצה לעבור חברה אני מרגיש כאילו אני חייב להיות הכי יסודי שלא ##פקו אותי.

חבל שההרגשה מהחברות הללו היא כל כך שלילית, בסופו של דבר שניתן השירות בדר"כ אין טענות אבל הקטע של לסגור איתם דילים נהפך ל "מסחרה" וחבל.

שוב תודה
...

זה תלוי בגישה שבה אתה ניגש לדברים האלה. מה גם שפורום צרכנות כזה או אחר אוהבים לעשות את העבודה בשבילך. אני, באופן אישי, פשוט אוהב להתעדכן בדברים האלה באופן רצוף, כמו גם צריך לבנות אמון עם נציגי שירות טלפוניים. דבר שלרוב *לא* ע"י צעקות ואימים עליהם.

Shayosef פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #32 

עידו_F כתב:
Shayosef כתב:
עידו_F כתב:

...

...

שוב תודה
...

זה תלוי בגישה שבה אתה ניגש לדברים האלה. מה גם שפורום צרכנות כזה או אחר אוהבים לעשות את העבודה בשבילך. אני, באופן אישי, פשוט אוהב להתעדכן בדברים האלה באופן רצוף, כמו גם צריך לבנות אמון עם נציגי שירות טלפוניים. דבר שלרוב *לא* ע"י צעקות ואימים עליהם.
...
צעקות ואיומים אף פעם לא היו הסגנון שלי. לא רואה בזה טעם.

בכל אופן טילפנתי אליהם וביקשתי את אופציית מסלול הפקדון היות ואני אשלם בהוראת קבע.

היא אמרה שהיא תבדוק ותחזור אלי, היא לא נשמעה בעננים שביקשתי זאת... :P

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”