האם זה אני שלא מבין למה צריך מעל 10K כדי לראות חדשות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

דווקא במכוניות זה משהו אחר וזה בגלל הליסינג....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629

שליחה

MartinHSabag כתב:דווקא במכוניות זה משהו אחר וזה בגלל הליסינג....
...
גם ליסינג, אך לא רק. (Y)

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832

שליחה

אורי,

בשביל לראות חדשות לא צריך להוציא 10K. ההשקעה הנדרשת נמוכה בהרבה, ואפילו לא צריך להיות מנוי לכבלים או ללווין.

אנשים שונים מוציאים משאבים (זמן וכסף) על דברים שונים. כל אחד כראות עיניו.
יש אנשים שהרמקולים שלהם שווים יותר מהאוטו שלי, יש אנשים שהאופניים שלהם שווים יותר מהאוטו שלי...
יש כאלה שרוכשים ג'יפ ב-300K רק כדי ליסוע איתו לסופר. האם זה אומר שזה נכון? שזה לא נכון?
אין כאן "אסור" ו"מותר". אם תשאל אותי - עדיף לצאת לחופשה באיים המלדיבים מאשר להשקיע 20K במערכת סאונד. אבל זו מערכת השיקולים שלי, ואני בטוח שלא מעט חברים באתר חושבים אחרת ממני.

בתחום הזה אני תמיד אומר - שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב. יש כאלה שאוהבים להוציא את הכסף במסאג'ים, יש כאלה שאוהבים לעשן סיגרים ולראות מאות דולרים עולים באש, ויש כאלה שמעדיפים יין מהמאה הקודמת מבקבוק שעולה יותר משכר מינימום.

אם יורשה לי, אני חושב שהשאלה שלך נובעת מתפיסת עולם כאילו "לכולם יש פלזמה 42, ומערכת סאונד של האננטרפרייז". אל תשכח שהאתר הזה, והגולשים בו הם לא ממש מדגם מייצג של האוכלוסייה בארץ (לא מבחינת רמת הכנסה ולא מבחינת תחומי עניין).
You are never fully dressed without a smile

dts2
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955

crt-plazma-lcd-rear pro

שליחה

מה ההיתממות?למה כמה עלתה טלוויזיה 43 מקרן אחורי לפני 5 שנים?טלוויזיה 34 סוני?
סביב 12k
[behave]
התבטאות לא הולמת - מרטין
[/behave]

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

Shed כתב:אורי,

בשביל לראות חדשות לא צריך להוציא 10K. ההשקעה הנדרשת נמוכה בהרבה, ואפילו לא צריך להיות מנוי לכבלים או ללווין.

אנשים שונים מוציאים משאבים (זמן וכסף) על דברים שונים. כל אחד כראות עיניו.
יש אנשים שהרמקולים שלהם שווים יותר מהאוטו שלי, יש אנשים שהאופניים שלהם שווים יותר מהאוטו שלי...
יש כאלה שרוכשים ג'יפ ב-300K רק כדי ליסוע איתו לסופר. האם זה אומר שזה נכון? שזה לא נכון?
אין כאן "אסור" ו"מותר". אם תשאל אותי - עדיף לצאת לחופשה באיים המלדיבים מאשר להשקיע 20K במערכת סאונד. אבל זו מערכת השיקולים שלי, ואני בטוח שלא מעט חברים באתר חושבים אחרת ממני.

בתחום הזה אני תמיד אומר - שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב. יש כאלה שאוהבים להוציא את הכסף במסאג'ים, יש כאלה שאוהבים לעשן סיגרים ולראות מאות דולרים עולים באש, ויש כאלה שמעדיפים יין מהמאה הקודמת מבקבוק שעולה יותר משכר מינימום.

אם יורשה לי, אני חושב שהשאלה שלך נובעת מתפיסת עולם כאילו "לכולם יש פלזמה 42, ומערכת סאונד של האננטרפרייז". אל תשכח שהאתר הזה, והגולשים בו הם לא ממש מדגם מייצג של האוכלוסייה בארץ (לא מבחינת רמת הכנסה ולא מבחינת תחומי עניין).
...

(Y) זה בדיוק מה שטענתי בתשובתי הקודמת !!!
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”