תגובות לביקורת רסיבר ק"ב: סוני STR - DA5300 :!:
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
עוד דבר לגבי הסוני - מחירו בחו"ל נמוך בלפחות 30% משאר הרסיברים הנבחנים כאן. זה שבארץ החליטו לתמחר אותו ב-1,000 ש"ח יותר מה-LX70 משום מה לא שיפר את ביצועיו 
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
סקירה מעניינת ומקצועית
Enjoy the Silence
- KOOKE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2262
איני מבין גדול ברסיברים ובמיוחד לא בחדישים...אבל יופי של עבודה..
אם יורשה לי הערה קטנה - היה מקום לתמונות קצת יותר איכותיות...
שלמה
אם יורשה לי הערה קטנה - היה מקום לתמונות קצת יותר איכותיות...
שלמה
- reuven_br
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
קצת הגזמת, 300 עמודים כוללים יפנית,סינית,רוסית,ספרדית וכויvaron כתב:אבי,
מאמר מצוין !!
יש פה השקעה עצומה שמתחילה עם קריאת למעלה מ-300 עמודים של המדריך למשתמש של הרסיבר הזה.
אבי....
- ofir-harlev
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
אוי לא, אל תמשכו אותנו שוב!
עד הרסיבר האחרון כבר ייצאו דגמים חדשים
עד הרסיבר האחרון כבר ייצאו דגמים חדשים
- denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
לי נראה שהמבחן מתפרסם מהפחות טוב להכי טוב זה הסדר
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
בהתחשב במחירו הוא יכול לשמש בקונפיגורציית PRE/PRO
וזה ישלים את החלק החלש שבו
וזה ישלים את החלק החלש שבו
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46459
אין ממש טעם לבדוק את זה. הצ'יפים אשר משמשים לפענוח לרוב נרכשים מספק חיצוני וכולם עובדים בדיוק לפי אותו Spec מדוייק של Dolby Labs.danlior כתב:חבל שלא נבדקו הביצועים ב-DPLII ו NEO6...
-
varon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2638
reuven_br,reuven_br כתב:קצת הגזמת, 300 עמודים כוללים יפנית,סינית,רוסית,ספרדית וכויvaron כתב:אבי,
מאמר מצוין !!
יש פה השקעה עצומה שמתחילה עם קריאת למעלה מ-300 עמודים של המדריך למשתמש של הרסיבר הזה.
אבי.......
החוברת של ה-310 עמודים היא בשתי שפות בלבד, מהם 148 עמודים נטו באנגלית.
סתם להשוואה, החוברת של הימהה 3800 היא בת 169 עמודים באנגלית, ואילו ה-3808 של דנון הוא בן 107 עמודים "בלבד".
חומר קריאה של 5 רסיברים = הארי פוטר האחרון ללא המתח והדימויים
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
אין ספק שהמאמץ שאבי השקיע כאן הוא מדהים. אין הרבה בינינו שיקראו מדריך שלם של מכשיר שהם קנו. לא כל שכן רק בודקים אותו. כל הכבוד 
Enjoy the Silence
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
כל הכבוד!
יופי של ביקורת
- danlior
-
- חבר מכור קשה

אך, הלוואי והיית צודק. חלק גדול מהדילמה שלי הייתה נפתרת לה. מה לעשות שיש לי הארמן קארדון ופיוניר בבית, היה לי את האונקיו 605 למשך שבוע לבדיקה.ziv_r כתב:אין ממש טעם לבדוק את זה. הצ'יפים אשר משמשים לפענוח לרוב נרכשים מספק חיצוני וכולם עובדים בדיוק לפי אותו Spec מדוייק של Dolby Labs.danlior כתב:חבל שלא נבדקו הביצועים ב-DPLII ו NEO6......
ב-605 כל האופציות של הדמיית 5.1 מ-2.0 DPL DPLII NEO6 היו מאוד דומות עם מעט מאוד מידע באחוריים. בהארמן המצב דומה עם מעט שיפור. בפיוניר לעומת זאת המילה הטובה ביותר לתיאור זה קרנבל. מה שהוא עושה מהשידור הסטריאופוני של ערוץ 10 צריך לבוא ולשמוע כדי להאמין. DD לפעמים מחוויר לידו (תלוי במיקס כמובן). אתה שומע בפירסומות המון אפקטים. בפרומו של קרב סכינים ז"ל שמעתי את הסכינים מתעופפים בחדר ובשידורי המשחקים של מכבי אתה שומע את הקהל גועש מסביבך כאילו אתה שם.
כמו כן במוסיקה ב-605 ובהארמן שאתה מעביר למצב 5.1 הסאונד מאבד מעט את הפאנצ'יות שלו ונהיה כאילו יותר אנמי. בפיוניר יש הבדל מהותי בין כל המצבים וב-NEO6 מוסיקה אתה יכול להישבע שמדובר במקור 5.1
אותו הדבר? הלוואי!
- amitbak
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4205
danlior
אתה שומע את הפרסומות?
בשביל זה להשקיע במערכת?

אתה שומע את הפרסומות?
בשביל זה להשקיע במערכת?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78948
- שם מלא: עפר לאור
danlior,
גם אני חשבתי כך (הבדלים בין אונקיו לבין הדנון) עד שגיליתי שחלק מהפרמטרים של DPLII היו שונים בין הרסיברים.
ברגע שהשוואתי את הפרמטרים (רוחב הבמה ועוד 2-3 פרמטרים שונים) זה נשמע זהה (מעבר לנושא ההבדלים בהגברה ובאופי הצליל כמובן)
גם אני חשבתי כך (הבדלים בין אונקיו לבין הדנון) עד שגיליתי שחלק מהפרמטרים של DPLII היו שונים בין הרסיברים.
ברגע שהשוואתי את הפרמטרים (רוחב הבמה ועוד 2-3 פרמטרים שונים) זה נשמע זהה (מעבר לנושא ההבדלים בהגברה ובאופי הצליל כמובן)
- danlior
-
- חבר מכור קשה

זיו, רק כשנתקלים באי הבנה 
עופר, זה מעניין! לצערי לכל שלושת הרסיברים הנידונים אין את הפרמטרים האילו, אפילו לא ב-605. ב-605 הרמקולים האחוריים היו מתים לגמרי.
עופר, זה מעניין! לצערי לכל שלושת הרסיברים הנידונים אין את הפרמטרים האילו, אפילו לא ב-605. ב-605 הרמקולים האחוריים היו מתים לגמרי.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
danlior
אני רואה שאתה מייחס חשיבות גדולה ל DPLII ,NEO6, האם בסופו של דבר זה מה שיטה את הכף בבחירת רסיבר?
אני רואה שאתה מייחס חשיבות גדולה ל DPLII ,NEO6, האם בסופו של דבר זה מה שיטה את הכף בבחירת רסיבר?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

danlior,
אני רואה שמשום מה זה לא הולך איתך
שים לב כי בשביל להנות כהגון מ DPLII, יש צורך כי הסיגנל המוזן יהיה סטריאופוני בעל קידוד לערוצים האחוריים. במידה ויוזן אות סטריאופוני בלבד (כמו שאתה עשית), רק הרמקולים שבחזית ישאו בכל הנטל ואילו שברירי צלילים בלבד יגיעו לרמקולים האחוריים בשל מקדמי הפילטרים במפענח אשר ממוקם ברסיבר.
אני רואה שמשום מה זה לא הולך איתך
שים לב כי בשביל להנות כהגון מ DPLII, יש צורך כי הסיגנל המוזן יהיה סטריאופוני בעל קידוד לערוצים האחוריים. במידה ויוזן אות סטריאופוני בלבד (כמו שאתה עשית), רק הרמקולים שבחזית ישאו בכל הנטל ואילו שברירי צלילים בלבד יגיעו לרמקולים האחוריים בשל מקדמי הפילטרים במפענח אשר ממוקם ברסיבר.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

מדוע אתה אומר זאת? הרי בפירוש כתבתי שמדובר בערוץ 10 (תכניות אולפן, פרסומות וספורט) ושם בפירוש יש מידע מקודד לערוצים האחוריים.ziv_r כתב:danlior,
אני רואה שמשום מה זה לא הולך איתך![]()
שים לב כי בשביל להנות כהגון מ DPLII, יש צורך כי הסיגנל המוזן יהיה סטריאופוני בעל קידוד לערוצים האחוריים. במידה ויוזן אות סטריאופוני בלבד (כמו שאתה עשית), רק הרמקולים שבחזית ישאו בכל הנטל ואילו שברירי צלילים בלבד יגיעו לרמקולים האחוריים בשל מקדמי הפילטרים במפענח אשר ממוקם ברסיבר....
YARINO, בהחלט אחד משלושת הפרמטרים העיקריים. יש לי את ההארמן קארדון 7000 - אני חולה עליו. הוא כל מה שאני צריך באודיו. ה-DD וה-DTS שלו משובחים וההגברה מדהימה אך DPLII אין לו וה-LOGIC7 שאמור להחליף לא משהו לכן הוספתי את הפיוניר 812 ואני משתמש בו כפרוססור חיצוני לNEO וDPLII . לדעתי השילוב של שניהם מפיל הרבה ספינות דגל שעלו הרבה יותר משניהם יחדיו. כיום שיצאו הפורמטים החדשים ואני צריך מיתוג HD עליי לעבור הלאה ואני ממש, ממש בבעיה.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
אני במקומך הייתי משלב רסיבר ומגבר, אם אתה טוען שפיוניר הוא טוב יותר משאר הרסיברים ברב ערוצי קח אותו ובעתיד תשלב מגבר לסאריאו, אני קניתי את ה 3800 וזה מה שאני עומד לעשות.
דרך אגב! עם ה 3800 ב NEO6, DPLII אני שומע באחוריים מצויין גם בערוצי הסרטים וגם בערוץ 10.
דרך אגב! עם ה 3800 ב NEO6, DPLII אני שומע באחוריים מצויין גם בערוצי הסרטים וגם בערוץ 10.