יש לי שקע גם ליד הטלויזיה, אז נחסך ממני הצורך במפצל, אבל סריקת הערוצים לא מעלה דבר - כלומר רואים בבירור שיש כל מיני תחנות, אבל עם המון רעש ושלג, כך שהסורק אפילו לא ננעל עליהן... כנראה שזה מה שהמגבר בין השקע לכניסת האנטנה אמור לעשות, אבל אין לי מושג איזה ואיפה משיגים, וגם כל המקומות אליהם התקשרתי, כולל החנות חשמל שבה קניתי את האנטנה הרגילה לא יודעים. הוט יודעים, כמובן, אבל לא רוצים לעזור.
לעופר - כשאני פונה להוט לעזור בסידור הקליטה של ערוצים 1 ו-2, הוט משחקים ראש קטן, ועוד יותר מזה - מתייחסים כמו לזבל. מדברים בגסות, באדנות, אפילו באכזריות. מגעילים ממש - איחס. וזה ממנהלת בשימור לקוחות, לא פחות. היא כן אמרה לי שיש איזה מגבר (וקראה לזה ב"ידענות" מתנשאת - "אנטנה"...) , אבל כשחזרתי אליה לאחר שלא הצלחתי לברר - לא רק שלא עזרה, אלא... מה שציינתי לעיל. וכשביקשתי שיחזור אלי מנהל מעליה, ואמרתי שאינני מוכנה להמשיך לדבר איתה, ושתשלח לי בדואר כיצד להתנתק... תחזיק חזק - קבעה בשבילי באדנות ובצעקות, שלא צריך בדואר, אלא שנקבע עכשיו מתי יבוא הטכנאי לנתק, ושמספיק לי לדבר איתה (ולא עם מנהל\ת מעליה), וכשניתקתי לה לבסוף... התקשרה שוב ושוב!... (וכשעניתי פעם אחת, צרחה באזני שזה לא מנומס לנתק!... וכשניתקתי שוב - התקשרה שוב...) אז ... אבדוק איך להמשיך עם זה. מה שבטוח - אני מצטערת על השניה שהשתכנעתי להתחבר לרשת דרכם.
"תודה. הסיבה שאני מתעניין בעניין היא שממילא רוב הצפייה שלי מסתכמת במהדורות החדשות. נוסיף על זה את העושק של חברות הכבלים והלווין שהעניין כבר הפך לעקרוני."
- גם אני בדיוק ככה - צריכה את הערוצים בשביל החדשות. וחותמת על מה שאמרת בעניין העושק.
להוציא את הטלויזיה בגללם - זה כמו להוציא את המחשב בגלל תכנות הריגול והמזיקים האחרים - זהו מדיום שמזמן כבר לא שייך לשום ערוץ או תשתית, תודה לאל...