הגיע הזמן לחפש רמקולים!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
שאלה טובה.
אם אני זוכר נכון הקארטים הגבוהים הם בסביבות ה10+/-
הוונטו מדפי הוא גם ככה.
הוונטו רצפתי נראה לי עוד 2000-3000 למעלה. משהו כזה.
אני לא סגור ב100%.
מה שכן לחברה יש עוד דגמים , אלו שתי הסדרות הגבוהות.
אם אני זוכר נכון הקארטים הגבוהים הם בסביבות ה10+/-
הוונטו מדפי הוא גם ככה.
הוונטו רצפתי נראה לי עוד 2000-3000 למעלה. משהו כזה.
אני לא סגור ב100%.
מה שכן לחברה יש עוד דגמים , אלו שתי הסדרות הגבוהות.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
רוי הנה הביקורת של סטריאופייל על הרמקול דגל שלהם:
http://www.canton.de/download-test-Vent ... ophile.htm
אנם זה רמקול של 30,000 דולר...
אנם זה רמקול של 30,000 דולר...
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
וואו, אפילו יותר יקר מה opera's למיניהם...אורי_ו כתב:רוי הנה הביקורת של סטריאופייל על הרמקול דגל שלהם:
אנם זה רמקול של 30,000 דולר......
בהחלט סקירה מרשימה... תודה רבה......
אכן למדתי הרבה על CANTON בימים האחרונים
אגב, אם כבר, ידוע אם SG תציג אותם בתערוכה הקרבה ובאה?
לי יש את הקנטון LE-107 מהסדרה הנמוכה שלהם. משודך לרסיבר ימאהה RXV-440
שלדעתי עושה לו עוול, בחנות שמעתי עם מגבר סטריאו יעודי והסאונד היה פשוט מדהים ניצח בגדול את שאר החברות ברמת המחיר שלו.
אני כבר מחכה להזמנות לשדרוג הבא......
שלדעתי עושה לו עוול, בחנות שמעתי עם מגבר סטריאו יעודי והסאונד היה פשוט מדהים ניצח בגדול את שאר החברות ברמת המחיר שלו.
אני כבר מחכה להזמנות לשדרוג הבא......
ההמלצות שלי:
1. בחלל הזה ובתנאים האלה נראה לי יותר נכון ללכת על מדפיים עם סטנד טוב. המבחר עצום וסביר להניח שבתקציב הנתון תקבל חבילה מתאימה יותר. SA למשל או אפילו זוג של סונוס (מקדם WAF לא רע....), גם פרואק אם הסגנון ידבר אליך, או פרדיים.....תלוי בטעם שלך כמובן.
2. בשום אופן לא הייתי נשאר עם הרסיבר הזה ! אם אתה באמת רוצה לשדרג, עדיף לבנות סט-אפ חדש עם מגבר כמו שצריך. (בלי לפגוע חלילה, הרסיברים של ימאהה נשמעים ממש רע לטעמי - לא מאוזנים לחלוטין, מתכתיים משהו, שלא לומר צווחניים).
3. נסה לבדוק יד שנייה או ציוד מתצוגה אצל היבואנים: שילוב של מדפי איכותי ואינטגרייד טוב ייתנו לך חוויה הרבה יותר טובה לדעתי מכל קנטון או אופרה או B&W, שישודכו לרסיבר הזה בחלל הנתון.
לדעתי אם תעשה סיבוב קצר אצל כמה יבואנים ותקשיב לכמה סט-אפים של מדפיים עם מגברים טובים, לא תוכל לחזור לימאהה ואולי גם תרד מהאופציה של ריצפתיים בחלל שלך.
2. בשום אופן לא הייתי נשאר עם הרסיבר הזה ! אם אתה באמת רוצה לשדרג, עדיף לבנות סט-אפ חדש עם מגבר כמו שצריך. (בלי לפגוע חלילה, הרסיברים של ימאהה נשמעים ממש רע לטעמי - לא מאוזנים לחלוטין, מתכתיים משהו, שלא לומר צווחניים).
3. נסה לבדוק יד שנייה או ציוד מתצוגה אצל היבואנים: שילוב של מדפי איכותי ואינטגרייד טוב ייתנו לך חוויה הרבה יותר טובה לדעתי מכל קנטון או אופרה או B&W, שישודכו לרסיבר הזה בחלל הנתון.
לדעתי אם תעשה סיבוב קצר אצל כמה יבואנים ותקשיב לכמה סט-אפים של מדפיים עם מגברים טובים, לא תוכל לחזור לימאהה ואולי גם תרד מהאופציה של ריצפתיים בחלל שלך.