המלצה למחשב נייד.
- ofer_dotan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
לא צריך להיות קורא מחשבות בשביל לראות שאתה כותב דברים בלי ביסוס. ומן הסתם זה לא מפתיע שאתה בוחר לא להסביר למה אתה טוען אותם ומנסה להסיט את הנושא של השרשור למקומות אחרים.
חבל.
לגבי המק , שימי לב שהמקבוק במחיר הזה מגיע עם מסך של 13 אינץ ולא מסך גדול כמו שרצית. מסכים מעבר ל 13 אינץ במק יש רק במקבוק פרו שעולה הרבה הרבה יותר.
לגבי הדלים - את מדברת על הליין העסקי או הפרטי ?
לגבי ה IBM - ה think pad אכן טובים ושומרים על היעילות ונוחות שלהם תוך שמירה על עמידות גבוהה. הדגמים של לנובו לא זכו לתכונות האלו.
תבדקי גם את ה acer . אם אני זוכר נכון יש דגמים שלהם בטווח מחירים שלך שמגיעים עם יציאת סאונד דיגיטלית אך בלי אחריות לשלוש שנים.
חבל.
לגבי המק , שימי לב שהמקבוק במחיר הזה מגיע עם מסך של 13 אינץ ולא מסך גדול כמו שרצית. מסכים מעבר ל 13 אינץ במק יש רק במקבוק פרו שעולה הרבה הרבה יותר.
לגבי הדלים - את מדברת על הליין העסקי או הפרטי ?
לגבי ה IBM - ה think pad אכן טובים ושומרים על היעילות ונוחות שלהם תוך שמירה על עמידות גבוהה. הדגמים של לנובו לא זכו לתכונות האלו.
תבדקי גם את ה acer . אם אני זוכר נכון יש דגמים שלהם בטווח מחירים שלך שמגיעים עם יציאת סאונד דיגיטלית אך בלי אחריות לשלוש שנים.
-
InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
לIBM יש יציאה דיגיטלית??
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
ענבר הסיבה פשוטה.
תתעלמי מהשאר לרגע. זה רק יעזור לך.
להריץ על מק ווינדוס זה תענוג. זה אומר נפילה ותקיעה פעם במיליארד שנה. שהרכיבים עובדים כמו שצריך.
כמו כן את תראי כמה מהר את פשוט לא תרצי יותר לראות XP . פשוט ככה. כמעט הכל אפשר לעשות על מערכת ההפעלה של המק .
סתם לדוגמא בבנצ' מארק שעשו לפני כמה זמן הריצו וויסטה הכי בכדה שיש על מחשב של מק מול מחשב באותו מחיר של PC.
הוא אכל את הPC ולא ירק לעברו אפילו. נכון שIPOD זה בעיקר עיצוב, ונכון שמשלמים טיפה על העיצוב במק. אבל הביצועים, התאימות, העניין שדרייברים רצים ועובדים ולא צריך להשתגע מזה.
אני אומר לך שיש לי חברים שהיה להם כל החיים PC ומהיום שהם עברו למק , החיים שלהם פשוט טובים יותר בעניין המחשב.
אגב אין מה לעשות החיים נורא פשוטים בעסק הזה, אין מציאות. את לא תמצאי מחשב זול וטוב, את רוצה משהו איכותי? משהו טוב? אז תשקיעי עוד טיפה, תגרדי מפה ומשם. אבל לעומת הPC שעוד חצי שנה שנה, תגידי שאת חייב לשדרג וכו... במק יהיה לך שקט.
אגב יש לו:
ואני מדבר על הרגיל לא על הפרו:
# Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)
# Built-in AirPort Extreme Wi-Fi (based on IEEE 802.11n draft specification)4
# Built-in Bluetooth 2.0 + Enhanced Data Rate (EDR)
# uilt-in stereo speakers
# Built-in omnidirectional microphone
# Combined optical digital audio input/audio line in (minijack)
# Combined optical digital audio output/headphone out (minijack)
עוד?
תתעלמי מהשאר לרגע. זה רק יעזור לך.
להריץ על מק ווינדוס זה תענוג. זה אומר נפילה ותקיעה פעם במיליארד שנה. שהרכיבים עובדים כמו שצריך.
כמו כן את תראי כמה מהר את פשוט לא תרצי יותר לראות XP . פשוט ככה. כמעט הכל אפשר לעשות על מערכת ההפעלה של המק .
סתם לדוגמא בבנצ' מארק שעשו לפני כמה זמן הריצו וויסטה הכי בכדה שיש על מחשב של מק מול מחשב באותו מחיר של PC.
הוא אכל את הPC ולא ירק לעברו אפילו. נכון שIPOD זה בעיקר עיצוב, ונכון שמשלמים טיפה על העיצוב במק. אבל הביצועים, התאימות, העניין שדרייברים רצים ועובדים ולא צריך להשתגע מזה.
אני אומר לך שיש לי חברים שהיה להם כל החיים PC ומהיום שהם עברו למק , החיים שלהם פשוט טובים יותר בעניין המחשב.
אגב אין מה לעשות החיים נורא פשוטים בעסק הזה, אין מציאות. את לא תמצאי מחשב זול וטוב, את רוצה משהו איכותי? משהו טוב? אז תשקיעי עוד טיפה, תגרדי מפה ומשם. אבל לעומת הPC שעוד חצי שנה שנה, תגידי שאת חייב לשדרג וכו... במק יהיה לך שקט.
אגב יש לו:
ואני מדבר על הרגיל לא על הפרו:
# Built-in 10/100/1000BASE-T Gigabit Ethernet (RJ-45 connector)
# Built-in AirPort Extreme Wi-Fi (based on IEEE 802.11n draft specification)4
# Built-in Bluetooth 2.0 + Enhanced Data Rate (EDR)
# uilt-in stereo speakers
# Built-in omnidirectional microphone
# Combined optical digital audio input/audio line in (minijack)
# Combined optical digital audio output/headphone out (minijack)
עוד?
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

נ.ב.
המסך אמנם קטן יותר, אבל הוא כ"כ אבל כ"כ יותר איכותי שההבדל באינצ'ים הוא ללא ספק חסר טעם.
המסך אמנם קטן יותר, אבל הוא כ"כ אבל כ"כ יותר איכותי שההבדל באינצ'ים הוא ללא ספק חסר טעם.
-
InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

מבחינת ביצועים הסנטרינו 1.6 עם 512 מגה הספיק לי עד הגג..
אני לא מחפשת ביצועים כל-כך, לדוגמא הרבה יותר הפריע לי חוסר במקשי Num Lock מאשר מהירות המחשב.
הסיבה העיקרית שאני חושבת על מקינטוש זו יציבות.
אני לא מחפשת ביצועים כל-כך, לדוגמא הרבה יותר הפריע לי חוסר במקשי Num Lock מאשר מהירות המחשב.
הסיבה העיקרית שאני חושבת על מקינטוש זו יציבות.
- ofer_dotan
-
- חבר שרק התחיל

מבחינת ביצועים אין הבדל בין מקבוק למקבילים שלו כשבוחנים אותה מערכת הפעלה. כיום החומרה של המקבוקים דומים מאוד לשאר המחשבים כך שאין הבדלים משמעותיים לכאן או לכאן.
אם ביצועים לא קריטים בשבילך אין טעם להשקיע יותר מהסכום שהצעת וגם הוא יהיה דיי והותר.
לגבי היתרון של המערכת הפעלה במק - השאלה עד כמה משתמש תובעני את . אין ספק שהמק יציב יותר והמערכת הפעלה שלו טובה יותר . אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , ועם היתרנות באים חסרונות , ואם את צריכה לעבוד עם ישומים של XP אז אין טעם ללכת על המק. מערכת XP כיום היא יציבה מספיק .
לגבי ה IBM - לפי מה שאני זוכר אין להם יציאה דיגיטלית ברוב הדגמים בטוח מחיר הזה . צריך כמובן לבדוק דגם ספציפי. מעבר לזה , אולי שווה לך לקנות מחשב בלי יציאה דיגיטלית ולהוסיף לו כרטיס קול יעודי עם יציאה כזו. (במידה ולא תקני תחנת עגינה שתתן לך את היציאה הזו).
אם ביצועים לא קריטים בשבילך אין טעם להשקיע יותר מהסכום שהצעת וגם הוא יהיה דיי והותר.
לגבי היתרון של המערכת הפעלה במק - השאלה עד כמה משתמש תובעני את . אין ספק שהמק יציב יותר והמערכת הפעלה שלו טובה יותר . אבל אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , ועם היתרנות באים חסרונות , ואם את צריכה לעבוד עם ישומים של XP אז אין טעם ללכת על המק. מערכת XP כיום היא יציבה מספיק .
לגבי ה IBM - לפי מה שאני זוכר אין להם יציאה דיגיטלית ברוב הדגמים בטוח מחיר הזה . צריך כמובן לבדוק דגם ספציפי. מעבר לזה , אולי שווה לך לקנות מחשב בלי יציאה דיגיטלית ולהוסיף לו כרטיס קול יעודי עם יציאה כזו. (במידה ולא תקני תחנת עגינה שתתן לך את היציאה הזו).
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
מצטרף להמלצה על DELL.
מכיוון שאת צריכה להשתמש בתוכנות ל-WINDOWS ה-MAC לא ממש רלוונטי ואינני מבין את ההתעקשות עליו.
LENOVO לדעתי לא מגיעים לרמה של IBM והסדרות שלהם נופלות ממתחרים כגון DELL ו-HP.
בנוגע לאיכות המסכים, עליך לראות במו עיניך אך מנסיוני לא הייתי מצפה לנפלאות בתחום זה.
האם למשקל יש חשיבות?
מכיוון שאת צריכה להשתמש בתוכנות ל-WINDOWS ה-MAC לא ממש רלוונטי ואינני מבין את ההתעקשות עליו.
LENOVO לדעתי לא מגיעים לרמה של IBM והסדרות שלהם נופלות ממתחרים כגון DELL ו-HP.
בנוגע לאיכות המסכים, עליך לראות במו עיניך אך מנסיוני לא הייתי מצפה לנפלאות בתחום זה.
האם למשקל יש חשיבות?
-
InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

משהו מוזר ששמתי לב אליו.
רוב החברות הגדולות מחזיקות IBM וLENOVO
רוב החברות הגדולות מחזיקות IBM וLENOVO
- ofer_dotan
-
- חבר שרק התחיל

זה לא כזה מוזר .. ה think pad הם מחשבים טובים מאוד , עמידים מאוד והם סוסי עבודה במובן הטוב של המילה. במשך שנים הם היו בין המובילים מבחינת עמידות ואמינות. היום עם המכירה ללנובו המצב קצת השתנה .
-
InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

איך המחשב הזה
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3542&aff=zap
הוא נראה לי מפלצת מולטי מדיה שכל עיקרה הוא קולנוע ביתי.
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=3542&aff=zap
הוא נראה לי מפלצת מולטי מדיה שכל עיקרה הוא קולנוע ביתי.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני ראיתי יותר מדי מקשי מקלדת מתעופפים
בגלל פלסטיקה זולה
בגלל פלסטיקה זולה
העם דורש..... כל מיני דברים
-
InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

אתה יכול לפרט..
בינתים עוד לא קרה לי מעולם שהמקלדת התפרקה, הבעיות היו בדרך כלל בעיות בHDD ובקורא כרטיסים
בינתים עוד לא קרה לי מעולם שהמקלדת התפרקה, הבעיות היו בדרך כלל בעיות בHDD ובקורא כרטיסים
- Mentally
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
הסיבה שאת רואה בחברות מחשבים של IBM היא ש-IBM מספקת לחברות הללו פתרונות מחשוב כוללים (שרתים, תחנות עבודה, ניידים וכו') ומחברת הכל ביחד. לחברות גדולות הדבר מאד נוח שכן הן מקבלות מוצר גדול, מורכב ומוכן לעבודה.
כמו כן, האחריות ש-IBM מספקת לחברות הללו היא מאד מקיפה ועל כן בוחרים בה (זמינות גבוהה, החלפת מוצרים מהירה וכו').
אינני יודע מה רמת השירות ש-LENOVO מספקת לחברות כיום ועליה אינני יכול להגיב אך ממוצריה לא התלהבתי כלל וכלל.
לא הייתי הולך על הנייד שהצאת מכיוון שהוא מהדור הראשון של כפולי הליבה וצריכת החשמל שלו פחות חסכונית מהדור הנוכחי.
כמו כן, האחריות ש-IBM מספקת לחברות הללו היא מאד מקיפה ועל כן בוחרים בה (זמינות גבוהה, החלפת מוצרים מהירה וכו').
אינני יודע מה רמת השירות ש-LENOVO מספקת לחברות כיום ועליה אינני יכול להגיב אך ממוצריה לא התלהבתי כלל וכלל.
לא הייתי הולך על הנייד שהצאת מכיוון שהוא מהדור הראשון של כפולי הליבה וצריכת החשמל שלו פחות חסכונית מהדור הנוכחי.
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

ענבר התשובה פשוטה.
אמרת 6K.
או שתוציאו עוד 1000 ותקני תותח או שתוציא פחות 1000 ותקני פגיון.
אמרת 6K.
או שתוציאו עוד 1000 ותקני תותח או שתוציא פחות 1000 ותקני פגיון.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אין הרבה מה לפרטInbarHovav כתב:אתה יכול לפרט..
בינתים עוד לא קרה לי מעולם שהמקלדת התפרקה, הבעיות היו בדרך כלל בעיות בHDD ובקורא כרטיסים...
היה לי IBM מדהים!!
בנוי כמו שצריך
פלסטיק מעולה
ואז הופיעו ה לנובו
ויצא לי לשבת לא פעם ולא פעמייםבישיבות
ולראות אנשים מחברים מקשים חזרה למקלדת בגלל הפלסטיק הזול מהם הם עשויים.
מישהו אמר לי שיש להם סדרות שעומדות באיכות שהיתה לIBM הישנים. אני לא מצאתי ולכן הלכתי על DELL
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

יש להם רק שהם עולים כמו מק בוק פרו.
מה שקרה זה שהיום כל חטיבת המחשבים הניידים של IBM שייכת ללנובו. הם פשוט מכרו להם את זה.
עכשיו לנובו מייצרת להם את המחשבים. כולל את אלו שמותטבע עליהם THINKPAD של IBM .
רציתי להוסיף משהו לגבי המק. אמנם ה"מספרים" של הרכיבים המק נראים פשוטים. אבל...
חלק מהעבודה הנכונה של מחשב היא בכך שהתוכנה עובדת נכון מול הרכיבים.
כאשר מק מוציאים מחשב שאמרו לעבוד עם XP , הם דאגו מראש שהדרייברים של XP שעובדים מול המחשב עובדים בצורה אופטימלית וכמו כן הקשרים בינהם עובדים מושלם.
זה הדבר העיקרי שגורם ל XP לטוס על המחשב הכי פשוט של מק , לעומת מחשב יקר יותר של PC .
להסתכל על הנתונים היבשים של המק איננו דבר חכם ומומלץ. כיוון שכאשר אנו קונים נייד PC אנו קונים מחשב נייד עם חלקים X .
כאשר קונים מק אז קונים מוצר שלם ומוגמר. וזה ההבדל העצום.
מה שקרה זה שהיום כל חטיבת המחשבים הניידים של IBM שייכת ללנובו. הם פשוט מכרו להם את זה.
עכשיו לנובו מייצרת להם את המחשבים. כולל את אלו שמותטבע עליהם THINKPAD של IBM .
רציתי להוסיף משהו לגבי המק. אמנם ה"מספרים" של הרכיבים המק נראים פשוטים. אבל...
חלק מהעבודה הנכונה של מחשב היא בכך שהתוכנה עובדת נכון מול הרכיבים.
כאשר מק מוציאים מחשב שאמרו לעבוד עם XP , הם דאגו מראש שהדרייברים של XP שעובדים מול המחשב עובדים בצורה אופטימלית וכמו כן הקשרים בינהם עובדים מושלם.
זה הדבר העיקרי שגורם ל XP לטוס על המחשב הכי פשוט של מק , לעומת מחשב יקר יותר של PC .
להסתכל על הנתונים היבשים של המק איננו דבר חכם ומומלץ. כיוון שכאשר אנו קונים נייד PC אנו קונים מחשב נייד עם חלקים X .
כאשר קונים מק אז קונים מוצר שלם ומוגמר. וזה ההבדל העצום.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אבל אין לחצן ימני לעכבר..... 
העם דורש..... כל מיני דברים
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה

יותר טוב תאמין לי..
לוקח טיפה להתרגל...
אגב אין בעיה לחבר עכבר רגיל..
לוקח טיפה להתרגל...
אגב אין בעיה לחבר עכבר רגיל..
- ramkol
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3075
אני עובד כבר שנים עם מק. לאחרונה נאלצתי לעבוד מעט מאוד עם וונדווז. לא ברור לי איך אתם מחזיקים מעמד...
על מק אני יכול רק להמליץ. אפשר להתקין עליו ווינדווז שיעבוד במקביל כאילו יש שני מחשבים בקופסה. ואפשר בעזרת פרלל לעבוד ביחד. כלאמר יש את ווינדווז ומק ביחד על המסך ואפשר לתקשר בניהם. עובד מצויין.
הכל מאוד ידידותי ונעים לעיין.
.
על מק אני יכול רק להמליץ. אפשר להתקין עליו ווינדווז שיעבוד במקביל כאילו יש שני מחשבים בקופסה. ואפשר בעזרת פרלל לעבוד ביחד. כלאמר יש את ווינדווז ומק ביחד על המסך ואפשר לתקשר בניהם. עובד מצויין.
הכל מאוד ידידותי ונעים לעיין.
.
- אורי_ו
-
- חבר מכור קשה