רמקולים לחדר קטן-בינוני, תקציב 10k
כל פעם זה מדהים מחדש... בא בן אדם עם דרישות כלשהן, ואנשים בלי להניד עפעף בצורה הכי ברורה מנסים לגרום לו לסטות ממה שהוא רוצה, צריך וקבע לעצמו, רק על מנת שיקנה דברים שהם בעצמם רוצים לקנות ולא אכפת להם מה "יפרץ" או לא "יפרץ"...
Savta זו דרך אחת להסתכל על הנושא
צד שני להמטבע הוא חשיפה , מה לעשות שלפעמים חשיפה פרושה הוצאה גדולה יותר .
ובכלל :
מניסיון שלי על אף שהוגדר תקציב מראש קיימת אפשרות לפריצתו , אצל אחד זה 5 אחוז אצל אחר 50 .
תקציב של 10K ש"ח הוא תקציב בעייתי והוא לא לפה לא לשם .
אם התקצי קשיח היתי מחפש רמקול שיענה לצרכים בעלות נמוכה יותר מ 10K כי יש כאלו , ואם תסתכל על השרשור מחדש תוכל לראות את ההמלצות שלי .
אבל לא ניתן להתעלם כי השוק מציע מגוון רחב יותר וכדאי להכירו .
כל איש וכיסו הוא , ההחלטה בסופו של דבר תיקבע על פי שני פרמקטרים לפחות
תקציב
ותוצאה .
צד שני להמטבע הוא חשיפה , מה לעשות שלפעמים חשיפה פרושה הוצאה גדולה יותר .
ובכלל :
מניסיון שלי על אף שהוגדר תקציב מראש קיימת אפשרות לפריצתו , אצל אחד זה 5 אחוז אצל אחר 50 .
תקציב של 10K ש"ח הוא תקציב בעייתי והוא לא לפה לא לשם .
אם התקצי קשיח היתי מחפש רמקול שיענה לצרכים בעלות נמוכה יותר מ 10K כי יש כאלו , ואם תסתכל על השרשור מחדש תוכל לראות את ההמלצות שלי .
אבל לא ניתן להתעלם כי השוק מציע מגוון רחב יותר וכדאי להכירו .
כל איש וכיסו הוא , ההחלטה בסופו של דבר תיקבע על פי שני פרמקטרים לפחות
תקציב
ותוצאה .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
Eyal_W
שמתי לב שאצלך כמה שיותר יקר יותר טוב.
אני שמעתי מערכות סטריאו בעלויות נורמאליות לחלוטין
ושמעו בהם מצויין.ולהפך שמעתי מערכות במחירים אסטרונומים
שנישמעו גרוע.האים אתה קובע איכות של מערכת רק עיי
עלות ומותג?
שמתי לב שאצלך כמה שיותר יקר יותר טוב.
אני שמעתי מערכות סטריאו בעלויות נורמאליות לחלוטין
ושמעו בהם מצויין.ולהפך שמעתי מערכות במחירים אסטרונומים
שנישמעו גרוע.האים אתה קובע איכות של מערכת רק עיי
עלות ומותג?
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
אני חייב להודות להודות שדווקא איל הוא האחרון
שרודף אחרי ציוד הממותג גבוה בסקאלת המחירים ובד"כ מתנהג בדיוק הפוך!
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שני רמקולים נוספים ששווים שמיעה:
Opera-Prima הרמקול נעלם בחדר ומוציא את המיד והטוויטר בצורה מעולה, החסרון שלו הוא חוסר בבאס (ניתן לפתור ע"י הוספת סאב, אך בעייתי בחדר קטן).
Aurum Cantus V3M - רמקול יפהפה, נותן בס מצוין, אך הוא מנגן Laid Back לטעמי (הסיבה היחידה מבחינתי שהוא לא נרכש).
ולעצה מעשית יותר.
אם יש לך זמן פנוי ורצון עז למצוא את ה"רמקול", תצטרך לתייר ברחבי הארץ, משום שבכל איזור יש חנויות שעובדות עם יצרנים אחדים.
נסה להתמקד במספר מצומצם של רמקולים להשוואה סופית והכי חשוב, תהנה מהדרך!
בהצלחה.
Opera-Prima הרמקול נעלם בחדר ומוציא את המיד והטוויטר בצורה מעולה, החסרון שלו הוא חוסר בבאס (ניתן לפתור ע"י הוספת סאב, אך בעייתי בחדר קטן).
Aurum Cantus V3M - רמקול יפהפה, נותן בס מצוין, אך הוא מנגן Laid Back לטעמי (הסיבה היחידה מבחינתי שהוא לא נרכש).
ולעצה מעשית יותר.
אם יש לך זמן פנוי ורצון עז למצוא את ה"רמקול", תצטרך לתייר ברחבי הארץ, משום שבכל איזור יש חנויות שעובדות עם יצרנים אחדים.
בהצלחה.
avilior - היכן שמעת את הפרימה והגעת למסקנה שחסר לו בס?avilior כתב:שני רמקולים נוספים ששווים שמיעה:
ולעצה מעשית יותר.
בהצלחה....
בתור בעלים של פרימה וקווניטה הדבר האחרון שחסר בפרימה הוא בס (יש כאן באתר סקירה של הרמקול שמאששת את דעתי)
הפרימה יכול ללמד מספר רמקולים ריצפתיים מהוא בס
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אין בכוונתי לחלוק על דעתך, ידוע שהשמיעה היא סוביקטיבית.exupgh12 כתב:avilior - היכן שמעת את הפרימה והגעת למסקנה שחסר לו בס?avilior כתב:שני רמקולים נוספים ששווים שמיעה:
ולעצה מעשית יותר.
בהצלחה....
בתור בעלים של פרימה וקווניטה הדבר האחרון שחסר בפרימה הוא בס (יש כאן באתר סקירה של הרמקול שמאששת את דעתי)
הפרימה יכול ללמד מספר רמקולים ריצפתיים מהוא בס...
שמעתי אותו באניגמה עם מגברי מנורות ודיגיטליים.
סגנון המוזיקה שאני שומע הוא אלקטרוני וכפי שאתה מתאר לעצמך בסגנון הזה
יש באס למכביר.
הרמקולים האלה נשמעו לטעמי הכי טוב בחנות בסגונות אחרים."בית הבובות", למשל, נוגנו יפה מאוד.
אבל לכל רמקול יש חיסרון. הבאס בסגנון האלקטרוני לא הורגש. הוא פשוט לא ירד מספיק נמוך לעומת הAURUM CANTUS למשל.
אשמח אם אווכח אחרת, שכן זו הסיבה שהוא לא נרכש.
עריכה: אגב הסקירה, צירפתי מספר ציטוטים שמתחברים למה שרשמתי:
"...הצלילים הגבוהים מפורטים והבס מעגל פינות..."
"...כאשר הלחצנו אותו קצת הוא לקח צעד אחורה והבס התחיל "לפחוד"..."