הוספת סאב למערכת ק"ב?
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לדעתי לא תהיה בעיה.
הבעיות מתחילות ברמקולים קטנים יותר שהתדר חיתוך איתם הוא גבוהה.
ככל שאנו עולים ככה התדרים נעשים כיוונים יותר, וככה יש בעיות קשות של ביטולים OFF/ON AXIS וכו..
ובמיוחד במוזיקה.
כאשר היעוד כמו פה הוא לתת 40 ומטה ובמיוחד לק.ב אין שום בעיה.
לדעתי הסאב הזה יהיה מציאה בשבילך.
הבעיות מתחילות ברמקולים קטנים יותר שהתדר חיתוך איתם הוא גבוהה.
ככל שאנו עולים ככה התדרים נעשים כיוונים יותר, וככה יש בעיות קשות של ביטולים OFF/ON AXIS וכו..
ובמיוחד במוזיקה.
כאשר היעוד כמו פה הוא לתת 40 ומטה ובמיוחד לק.ב אין שום בעיה.
לדעתי הסאב הזה יהיה מציאה בשבילך.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לצערי עליי לא להסכים עם חבריי המלומדים. תפקידו של סאב במערכת ק"ב בפירוש אינה רק לשפר את הבאסים של הקדמיים כי אם גם ליצור הפרדה של ניגון הערוץ היעודי לבאס בכל מקור של 5.1.
גם אם יש לך רמקולים קדמיים עם באסים נפלאים וכיוונת את הרסיבר כך שיכוון את ערוץ הבאס לקדמיים, עדיין הבאס יבלע ולא ישמע נפרד כמו עם סאב וופר.
אני מבטיח לך שאם תשים סאב, גם במחיר של 2500 ש"ח ותכוון אותו היטב, פתאום תרגיש כיצד הסאונד בסרטים נפתח ואתה שומע באס שלא שמעת לפני כן. לא באס יותר חזק, אלא יותר אינפורמציה של באס.
גם אם יש לך רמקולים קדמיים עם באסים נפלאים וכיוונת את הרסיבר כך שיכוון את ערוץ הבאס לקדמיים, עדיין הבאס יבלע ולא ישמע נפרד כמו עם סאב וופר.
אני מבטיח לך שאם תשים סאב, גם במחיר של 2500 ש"ח ותכוון אותו היטב, פתאום תרגיש כיצד הסאונד בסרטים נפתח ואתה שומע באס שלא שמעת לפני כן. לא באס יותר חזק, אלא יותר אינפורמציה של באס.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
danlior כתב:לצערי עליי לא להסכים עם חבריי המלומדים. תפקידו של סאב במערכת ק"ב בפירוש אינה רק לשפר את הבאסים של הקדמיים כי אם גם ליצור הפרדה של ניגון הערוץ היעודי לבאס בכל מקור של 5.1.
אני מבטיח לך שאם תשים סאב, גם במחיר של 2500 ש"ח ותכוון אותו היטב, פתאום תרגיש כיצד הסאונד בסרטים נפתח ואתה שומע באס שלא שמעת לפני כן. לא באס יותר חזק, אלא יותר אינפורמציה של באס....
הפרדה - נכון !
אגב קרא עליו כאן http://www.homecinemachoice.com/reviews ... -SW320.php
אני בזמנו ששאלתי על ה YST SW 1500 שהוא הטופ אוף דה ליין של ימהה בהשוואה לולודיין CHT12R , אמרו לי לא להתקרב לימהה, למרות שה CHT 12R לא מהסדרות הגבוהות שלהם, ואני גם לא יודע מי שמע אותו בכלל בארץ . בכל מקרה ה 1500 קיבל ביקורות מצוינות באותו אתר
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away