זהירות זה ממכר!!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
Itayoffspring
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

בהחלט, אך שם לרוב יש את נתיבך הליריקה שהוא העיקרי.
בתור מוסיקה לשם עצמה, זו בושה, אך הליריקה והגרוב עושים זאת.
אני מצאתי את עצמי שומע עשרות פעמים שירי ראפ למניהם לשמך תקופה לא מבוטלת.
כשאר אני מדבר על הליריקה איני מדבר לאו דווקה על המילים עצמם, אלא, על צורת השירה וצרות הביטוי, שלרוב מבטאת את המסר של השיר.
נתיבך חביב לא פחות (לפחות בהיפ הופ) הוא שלרוב ישנם כמה מחנות שמשמיצים אחד את השני. הרבה סיפורת מסוג מוזר במיקצת, ונחמד לעקוב אחר ההתפתחות הזו.
היפ הופ היא מוסיקה מאוד אלימה הן ורבלית והן הוויתית, מוסיקות אגרסיוביות נגעות בנקודות רגשיות שמהוות התחברות, אני לא אומר שאדם השומע מוסיקה אגרסיבית הוא אלים, כלל וכלל לא.
לרוב ההתחברות באה ממקות של פורקן אגרסיות חבויות שהוא חיובי מאוד.
כלומר ישנן אין ספור סיבות להתחבר אל מוסיקות מסוימות ולשמוען למשך זמן רב, וזה אחד הדברים היפים ביותר בתחום שניקרא מוסיקה, בו כל אחד מוצא את אשר חפץ הוא והדבר שמיחד הוא לא יותר ממילה אחת עם משמעות רבה והיא; צליל.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #22 

למי שיש בעיה בלמצא תכנים חדשים:
אני ממליץ לפתוח משתמש בLast.FM, לתת לתוכנה איזה שבוע שבועיים לקבל בערך רעיון של איזה סוג מוזיקה אתם אוהבים, ואז להכנס לפרופילים של אנשים בעלי תחום משותף ולקחת משם מוזיקה. מה גם שלדעתי, אם לא הייתי מתחיל להשתמש באייטונס, אז היה לי קשה לקבל מושג לגבי איזה מוזיקה אני אוהב.

בקשר לדיון:

אני גם פעם הייתי ככה. הייתי קונה אוזניות ב20 ש"ח והייתי צוחק על אנשים שקנו אוזניות ב100 ש"ח כי זה "בזבוז" . גם אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין נגן ג'נרי לנגן איכותי. בקיצור הייתי צריך לקנות נגן MP3. בהתחלה חשבתי על ללכת על איזה נגן MP3 ג'נרי שיעלה 200 ש"ח בנפח 512MB וזהו. התעניינתי בפורומים כדי לדעת מה הכי משתלם (אולי לא ידעתי איכות, אבל אף פעם לא הייתי פראייר פ: ) וגיליתי שה iAudio G3 2GB הוא נגן מצוין ובדיוק באותה תקופה היה מבצע בבאג שה2GB עלה 630 במקום 700 ש"ח. קניתי את הנגן :)
אגב, מספר ימים קודם לכן שמעתי את הEP-630 אצל חבר, וידעתי שכאלה אני רוצה, לאו דווקא בגלל האיכות, אלא בגלל שהם כמו פלאגים ותמיד אוזניות כפתור רגילות היו מכאיבות לי באוזניים (אני מאוד רגיש באוזניים). חזרה לנגן:
נסעתי לטיול בר מצווה שלי בספרד ומאוד התבאסתי שלא קניתי את הEP630 לפני שטסתי אז "נדפקתי" עם האוזניות STOCK של הG3.
בספרד, להפתעתי נוכחתי לגלות שמוכרים את הEP630 ב29 יורו, 170 ש"ח דאז, שבאותה תקופה עלו 200 בארץ.
כמובן שקפצתי על ההזדמנות וקניתי את האוזניות, כל הטיול חרשתי על האלבום Stadium Arcadium שהוא היה האלבום היחידי שהספקתי לשים בנגן החדש שלי, כמובן שהדבר לא הפריע לי מרוב שהייתי מאושר מהאיכות שהנגן שלי מפיק.
כאשר חזרתי לארץ, יותר ויותר התעניינתי בעניין של האודיו, ואיפשהוא קראתי שלEP630 אין באס מי יודע מה. אחח כמה שאני מצטער שקראתי את הדבר. כמובן שניסיתי להקשיב טוב טוב למוזיקה בווליום גבוה, ונוכחתי לגלות שהדבר הוא נכון.
אבל איכשהו הצלחתי להדחיק את זה ולהתעלם. באוגוסט 2007, לאחר שצברתי סכום נכבד של 3300 ש"ח בעבודות קיץ, החלטתי לפנק את עצמי באיזה משהו. זכרתי שבמשך 3 שנים רציתי אייפוד מאז שראיתי את האייפוד מיני של חבר שלי. כמובן שלא היה לי כסף לדבר ולכן "הסתפקתי" בG3. גם בגלל זה, וגם בגלל שבאותה תקופה יצאו האייפודים החדשים (קלאסיק) החלטתי לקנות את הדגם 80GB. נהניתי מהשילוב המוצלח של האייפוד ושל אוזניות EP-630. למרות שידעתי שאני לא מרוצה מהאוזניות כ"כ - חיכיתי לסיבה כלשהי לקנות אוזניות חדשות. אתמול, נהרסו לי האוזניות, לא שומעים באוזן ימין בגלל שחוט פנימי התנתק כנראה ממתיחת הכבל יותר מדי.
בסדר, רצתי לכל הפורומים שאני מכיר ושאלתי שם על אוזניות חדשות שאוכל לעלות על דרך המלך שוב פעם, אך שכחתי דבר קטן. אני מרושש, מספר ימים קודם לכן בזבזתי את ה149 ש"ח האחרונים שלי על iSkin.
עכשיו אני מנסה להסתדר עם האוזניות אייפוד שלי, תאמינו לי, אני חושב שאני אאלץ להוציא לגמלאות את האייפוד שלי רק בגלל האוזניות, יהיה לי כמות מספיקה של כסף לאוזניות רק כשיהיה לי זמן לעבוד, דבר שיקרה רק בחופש הגדול.

בקיצור, לאחר חפירה זו, אני מסכים! עניין האודיו ממכר! יותר מכל דבר אחר (אולי כמו חומרת מחשב - אך לזה אין לי אובססיה גדולה מאוד).

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #23 

שלום חבר מכור :D
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5344
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #24 

ענבר,

winamp - shoutcast מציע מגוון טוב של תחנות רדיו אינטרנט באיכות מעולה.

dms
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

45rpm כתב:http://www.youtube.com/watch?v=0y_R7CBmDAE
קישור לקטע יפה שלה.
...
זה לא קטע שלה.
זה השיר MAY IT BE של ENYA מתוך הסרט "שר הטבעות".

הסגנון הזה ש Hayley שרה נקרא מוזיקת עולם ואם אתם אוהבים את הסגנון הזה אז אתם חייבים לשמוע את ENYA.
מעבר לעובדה שהיא יוצרת מחוננת ונחשבת לאחת היוצרות המוכשרות בעולם, היא גם ניחנה ביכולת ווקאלית מדהימה.

ממליץ על השיר הזה במיוחד Caribbean Blue
http://www.youtube.com/watch?v=kLVN3M8dFKQ

תהנו, דביר

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”