אז לאחר בירור ושיטוטים וניסיון אחד רע מאוד עם חנות אינטרנט... בסופו של דבר קפצתי ללגאסי אודיו...
טושיבה טושיבה טושיבה - בסוף יצאתי משם עם sharp 37WD1.
סידרו אותי הממזרים....
וברצינות -
שמעתי באתר הרבה חוות דעת טובות - אבל אין יותר טוב ממראה עיניים... ובייחוד כשמדובר בטלוויזיות. היה לי כל כך כיף להיכנס לשם, לדבר לראות ולהשוות במו עיניי בין הדגמים - ועוד עם מקורות משלי שהבאתי - שהבנתי די מוקדם שאני כנראה אצא משם עם טלויזיה בכל מקרה, ויש סיכוי לא רע שזה לא יהיה מה שהחלטתי כשהגעתי.
איך הצליחו לשכנע אותי? ובכן - התמונה ב-sharp היא פשוט מעולה. ובניגוד למקומות אחרים - כשאני רואה אנשים שיודעים
בדיוק על מה הם מדברים, אז אני נוטה יותר להאמין להם. ה-WD1 עשתה את העבודה מעולה מבחינתי, בשידורי טלויזיה, DVD ו-HD (אני לא יודע אם יותר טוב מה-C3500 שהתכוונתי לקנות כי הדגם לא היה בתצוגה), ובתקווה היא תגיע אליי עוד היום. נקווה שהיא תהיה שווה את התוספת במחיר (שאגב, גם הוא בנז, גם במושגי ZAP), עם אחריות של יבואן רשמי ולא קקמיקה.
ןהערה לא קשורה - ראיתי שם דגם של sharp42 ב-100HZ.... ווואו.
הבאתי DVD איתי בשביל להשוות, והתמונה נראתה שם כל כך חיה שפשוט לא יכולתי להשוות לשום טלויזיה אחרת שם. זה נראה כמו סרט שצולם בצורה הרבה יותר איכותית. וזה כולה DVD. האמת שזה היה די מבאס לקנות את הדגם ה"פשוט" של ה-37 אחרי שצפיתי ב-42. אבל מה לעשות, סחבק עדיין לא מיליונר, ואולי כשהוא יהיה, אז יהיה גם יותר משתלם לקנות טלויזיה שכזו (בסביבות פי 2 ממה ששילמתי על ה-37).