התלבטויות בסדרת toshiba 37c, ומחפש המלצות על חנויות טובות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

kostya כתב:עדיין לא דיברתי עם החנויות... :( אולי היום.
בכל מקרה, מצאתי את הלינק הבא:
http://translate.google.com/translate?u ... n&ie=UTF-8
תודה לגוגל על התרגום מגרמנית...
מעניין שיש לדגם של ה-3005 חיבורי SCART (שלא אמור להיות ב-C3000) אבל יש לו Regza Link, תמיכה ב-Progressive scan (זה שונה מ-native scan?) ותמיכה ב-24P עד 60HZ.
זה נשמע מאוד קרוב למה שה-3500 מציע....
מה דעתכם?
...

בc3000 יש שתי חיבורי סקארט

kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 0

שליחה #22 

amitgba כתב:
kostya כתב:עדיין לא דיברתי עם החנויות... :( אולי היום.
בכל מקרה, מצאתי את הלינק הבא:
http://translate.google.com/translate?u ... n&ie=UTF-8
תודה לגוגל על התרגום מגרמנית...
מעניין שיש לדגם של ה-3005 חיבורי SCART (שלא אמור להיות ב-C3000) אבל יש לו Regza Link, תמיכה ב-Progressive scan (זה שונה מ-native scan?) ותמיכה ב-24P עד 60HZ.
זה נשמע מאוד קרוב למה שה-3500 מציע....
מה דעתכם?
...

בc3000 יש שתי חיבורי סקארט
...
התבלבלתי, התכוונתי שב-3500 אין סקארט... ובגלל זה 3005 <> 3500

kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #23 

הגעתי למחסני חשמל בכוונה לקנות את ה-C3005 במחיר שלה שם - 6500 - אמרו לי בטלפון שיש אותה במלאי והיא באחריות של ניופאן שנה + 5 (שיש במבצע החדש).
נראה לי שבדיוק נפטרים מהמלאים של ה-C300X אז הזדרזתי...

הסתבר שאומנם יש במלאי (טלויזיה אחת!), אבל, כמו שכבר ציינו כבר בפורום, ניופאן לא מייבאת את ה-3005, ולכן היא גם לא נותנת אחריות. (שקרניקים ארורים!). :x
האחריות היא בעצם של י. שלום (מי?), והיא "רק" לשלוש שנים.

המוכר, ניסה כמובן למכור לי שהאחריות היא באותה רמה, מתקנים באותן מעבדות, וכו'... (מעניין שהוא אמר שאפשר לקבל החזר כספי אם אני לא מרוצה מאיזשהי סיבה תוך 30 יום, שזה בהחלט מעניין + יש אחריות על הטלויזיה מהפיקסל הראשון).
אבל כמובן, זה עדיין לא מתקרב לאחריות של ניופאן לשש שנים...

דברתי היום עם אודיו לגאסי וקיבלתי הצעה די טובה (ועוד בטלפון!) לדגם של ה-C3500, ועם העניין של השנה + 5. (Y)
אני מקוה שההצעה עדיין תהיה תקפה כשאני אגיע בשביל לסגור את העסקה. אחרת זה יהיה ממש מעצבן.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #24 

מזל שלא קנית את הטלוויזיה עם אחריות של י.שלום. תעשה חיפוש מה דיבור עליהם... :roll:
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #25 

אני לא מבין דבר אחד armourer ,
איך על סמך קושחה הגעת למסקנה שמדובר באותו דגם ? יש תכונות זהות אבל אין קשר בין תכונות זהות לקביעה החד משמעית שמדובר באותו מוצר. אתה מצהיר בביטחון שמדובר באותו מוצר ועדיין לא יצא לך לערוך השוואה 1 ל 1 , לדעתי לא לעניין . מדובר בשני דגמים שונים אם שמת לב האחד אירופאי והשני אינדונזי מה שכבר מעיד על גוונים וטמפ' צבע שונות כך שבמבחן התוצאה יהיו הבדלים .
NR כמו שאמרתי הצלחתי להציג גם ב A3000 למרות שהיצרן לא מציין זאת באף מקום , ולכן אני מניח שגם A3500 תצליח להציג NR (והסברתי בדיוק כיצד לבצע זאת) .
לא שאני בא "לתקוף" אותך ממש לא אבל רצויי לבסס את הדברים שנאמרים על סמך בדיקה ולא על סמך השערות .
יום נעים .
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

armourer
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15

שליחה #26 

Analizer
שני הטלויזיות מבוססות על אותו Chipset ורצות אם אותה תוכנה.
מזה אני מסיג מסקנה שלפחות בתיאוריה הן יכולות להוציא אותו דבר...
השוני היחיד שנשאר זה כיול.

זה מה שאני מבין. עכשיו לגבי אמירה ש-C3005=C3500 אני קראתי על זה בפורום נוסף ברוסית.
יש שם מישהו שמתעסק בתחום ונראה לי יודע טוב על מה הוא מדבר. דרך אגב הוא גם טעון ש-C3000/1/2 שונה לגמרה מ-C3005.
וזה גם מה שאני רואה....

עכשיו אם נשעלת השאלה האם שווה לשלם על C3500 יותר כסף, ואם זה ניראה לי אתה תסקים איתי, התשובה היא לא...

Analizer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שם מלא: eran
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #27 

שני הטלויזיות מבוססות על אותו Chipset ורצות אם אותה תוכנה.
מזה אני מסיג מסקנה שלפחות בתיאוריה הן יכולות להוציא אותו דבר...
השוני היחיד שנשאר זה כיול
...
תסלח לי ידידי אבל אתה מדבר שטויות .
"מבוסס" על לא אומר שהן זהות . אם נקביל את ההשוואה שלך לעולם המחשבים תשווה לוח של אינטל מול לוח של אסוס שמבוסס על אותו צ'יפסט ותמצא שיהיו הבדלים והרבה ואין קשר לצ'יפסט אלא לכל המכלול של הדברים .
יש שם מישהו שמתעסק בתחום ונראה לי יודע טוב על מה הוא מדבר. דרך אגב הוא גם טעון ש-C3000/1/2 שונה לגמרה מ-C3005.
וזה גם מה שאני רואה....
...
אז הוא טוען אז ??? אני בטוח שישנם שינויים אחרת מה השיקול לייצר דגם נוסף ?
השינויים לא בהכרח חייבים לבוא לידי ביטויי ברמת רכיב לפעמים גם שינוי מבחינת פונקציות מצדיקים דגם שונה .
עכשיו אם נשעלת השאלה האם שווה לשלם על C3500 יותר כסף, ואם זה ניראה לי אתה תסקים איתי, התשובה היא לא
...
אני לא מסכים איתך וגם אם אני אסכים איתך זו לא אינדיקציה לחרוץ דיעה עבור מישהו אחר .
מצדיק או לא מצדיק תוספת כספית זו שאלה של הקונה . אם מבחינתו X פונקציות מצדיקות תוספת במחיר מה טוב , ואם לא אז על סמך זה קבענו שאין הצדקה לתוספת ?
ישנה בעיה אחת פשוטה אצל הצרכן הישראלי וזה חוזר על עצמו כל פעם מחדש .
להגדיר צרכים ומסגרת תקציב, זו נקודת הפתיחה שממנה נקבע השיקול של שווה או לא שווה . ברגע שיש מסגרת תקציב מוגדרת + צרכים וציפיות שאתה מצפה מהמוצר שאתה רוכש הקניה נעשית הרבה יותר פשוטה וממוקדת.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !

kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

הרכישה לבסוף...

שליחה #28 

אז לאחר בירור ושיטוטים וניסיון אחד רע מאוד עם חנות אינטרנט... בסופו של דבר קפצתי ללגאסי אודיו...
טושיבה טושיבה טושיבה - בסוף יצאתי משם עם sharp 37WD1.
סידרו אותי הממזרים.... :lol:

וברצינות -
שמעתי באתר הרבה חוות דעת טובות - אבל אין יותר טוב ממראה עיניים... ובייחוד כשמדובר בטלוויזיות. היה לי כל כך כיף להיכנס לשם, לדבר לראות ולהשוות במו עיניי בין הדגמים - ועוד עם מקורות משלי שהבאתי - שהבנתי די מוקדם שאני כנראה אצא משם עם טלויזיה בכל מקרה, ויש סיכוי לא רע שזה לא יהיה מה שהחלטתי כשהגעתי.
איך הצליחו לשכנע אותי? ובכן - התמונה ב-sharp היא פשוט מעולה. ובניגוד למקומות אחרים - כשאני רואה אנשים שיודעים בדיוק על מה הם מדברים, אז אני נוטה יותר להאמין להם. ה-WD1 עשתה את העבודה מעולה מבחינתי, בשידורי טלויזיה, DVD ו-HD (אני לא יודע אם יותר טוב מה-C3500 שהתכוונתי לקנות כי הדגם לא היה בתצוגה), ובתקווה היא תגיע אליי עוד היום. נקווה שהיא תהיה שווה את התוספת במחיר (שאגב, גם הוא בנז, גם במושגי ZAP), עם אחריות של יבואן רשמי ולא קקמיקה.

ןהערה לא קשורה - ראיתי שם דגם של sharp42 ב-100HZ.... ווואו.
הבאתי DVD איתי בשביל להשוות, והתמונה נראתה שם כל כך חיה שפשוט לא יכולתי להשוות לשום טלויזיה אחרת שם. זה נראה כמו סרט שצולם בצורה הרבה יותר איכותית. וזה כולה DVD. האמת שזה היה די מבאס לקנות את הדגם ה"פשוט" של ה-37 אחרי שצפיתי ב-42. אבל מה לעשות, סחבק עדיין לא מיליונר, ואולי כשהוא יהיה, אז יהיה גם יותר משתלם לקנות טלויזיה שכזו (בסביבות פי 2 ממה ששילמתי על ה-37).

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #29 

תתחדש.ה 42" WD 1 שלי בדרך...

kostya פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

רשמים וחוויות - ובעיות

שליחה #30 

ובכן, היה לי זמן בימים האחרונים לשחק קצת עם ה-Sharp 37WD1E שלי.

הדברים הטובים:
1) התמונה אכן נראית מצויינת ב-HD, טובה מאוד ב-DVD ו-DIVX, וסבירה בשידורי טלויזיה.
2) איכות הסאונד מפתיעה.

הדברים הרעים:
1) הסאונד מוגבל (לדעתי היה צריך להיות אפשרי להגביר יותר).
2) מריחות ופספוסים בשידורי טלויזיה - אני לא מנוי לא על כבלים ולא על לווין (כן, יש כאלה), ומשתמש באנטנה פשוטה. למרות שכיוונתי די טוב את התחנות (ערוץ 1 ו-2, מה לעשות), יש תופעות מוזרות לפעמים - מופיעה פיקסליזציה בצבעים מוזרים איפה שיש תנועות, ולפעמים התנועה "נתקעת" וגם הסאונד. אין זכר לדברים האלה אם אני רואה תוכן מהמחשב. לפעמים זה לא קורה - אבל אתמול בערב בזמן החדשות זה קרה בערך כל דקה, מאוד הפריע.
3) תאורה וזליגה - ניסיתי לשחק עם זה, ואולי אפשר עוד - אבל נראה שבשביל לקבל תמונה מדוייקת מבחינת צבעים - אני צריך לשלם בבהירות גבוהה של המסך.
4) גם כאשר הבהירות נמוכה (והתאורה האחורית על המינימום), ובמיוחד כאשר היא גבוהה ניתן להבחין קצת בזליגה במסך, בסצנות חשוכות במיוחד, שמתי פה תמונות להתרשמות (איכות הצילום עצמו די נוראית, האמת). יש זליגה מורגשת מצד שמאל (גם קצת מצד ימין) בצורה של פס.
האם זה חלק מהמוצר? האם ישנן טלויזיות שזה לא קיים או כמעט בלתי מורגש? האם זה משהו שאני אמור להתרגל אליו?
סצינה חשוכה במיוחד
 סצינה חשוכה במיוחד
סצינה חשוכה
 סצינה חשוכה
שומר המסך של XP
 שומר המסך של XP

winki
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה #31 

בקיצור לא הבנתי את המסקנה. משהו יכול לעשות סדר ולהבדיל בין הc3000 לc3500 לc3005 ואם אפשר גם להשוות לa3500 החדשה אשמח לעזרה בזה תודה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”