CoreAVC- Standard Vs. Professional
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
Catskinner
אם הצלחתי להבין היטב את ההסבר שלך, הרי ש PowerDVD לא יכול להוות תחליף ל- haali media splitter מבחינת התפקיד שלו, כי לדבריך המפצל שלו לא עובד על MKV
guyezra
מהניסיון שלי בעבודה עם כתוביות, הרי שאם אין התאמה מלאה בין הכתובית לבין גרסת הסרט, הרי שזה כמעט בלתי אפשרי לבצע סנכרון ביניהם.
כך שאם לא אמצא כתוביות מתאימות לסרטים/סדרות שמעניינים אותי, אאלץ פשוט לוותר על הצפייה בהם.
אגב, לא הצלחתי להבין את כוונתך במשפט האחרון.. למה אתה טוען שאין סינכרונים מסודרים לגירסאות ה-HD.
אני למשל רואה שמקפידים להוציא תרגום מיוחד בפורמט 720P לכל פרק חדש של "סמולוויל". אז איפה פה הבעיה? האם הכתוביות האלה לא מתאימות בכל זאת, ולכן יש צורך לבצע סנכרון, או שהכוונה שלך היא שאין כמעט כתוביות לפורמט 1080p?
Lebovitz
מה הכוונה להשתמש ב-Media Portal בנגן חיצוני?
האם הכוונה היא להפעיל את המדיה סנטר של ויסטה (או XPׂ) באמצעות נגן חיצוני כגון ZP?
אם הצלחתי להבין היטב את ההסבר שלך, הרי ש PowerDVD לא יכול להוות תחליף ל- haali media splitter מבחינת התפקיד שלו, כי לדבריך המפצל שלו לא עובד על MKV
guyezra
מהניסיון שלי בעבודה עם כתוביות, הרי שאם אין התאמה מלאה בין הכתובית לבין גרסת הסרט, הרי שזה כמעט בלתי אפשרי לבצע סנכרון ביניהם.
כך שאם לא אמצא כתוביות מתאימות לסרטים/סדרות שמעניינים אותי, אאלץ פשוט לוותר על הצפייה בהם.
אגב, לא הצלחתי להבין את כוונתך במשפט האחרון.. למה אתה טוען שאין סינכרונים מסודרים לגירסאות ה-HD.
אני למשל רואה שמקפידים להוציא תרגום מיוחד בפורמט 720P לכל פרק חדש של "סמולוויל". אז איפה פה הבעיה? האם הכתוביות האלה לא מתאימות בכל זאת, ולכן יש צורך לבצע סנכרון, או שהכוונה שלך היא שאין כמעט כתוביות לפורמט 1080p?
Lebovitz
מה הכוונה להשתמש ב-Media Portal בנגן חיצוני?
האם הכוונה היא להפעיל את המדיה סנטר של ויסטה (או XPׂ) באמצעות נגן חיצוני כגון ZP?
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

רגע אחד, אז מהו בעצם ההבדל בין גירסת ה X264 לביןהגירסאות המלאות ששוקלות 30G לסרט (חוץ מהגודל כמובןzovirax כתב:bariko - מה שאתה רואה באתרי תרגומים אלה תרגומים לגירסת ה X264 .
לדעתי guyezra מוריד את הגירסאות המלאות ששוקלות 30G לסרט.
להם אין תרגום באתרי התרגומים....
האם בין ה- X264 יש גם סרטים בפורמט 1080p ?
אני שואל כי שמתי לב שתרגומים ל-1080p הינם הרבה יותר נדירים...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
bariko,
בסרטים הבעיה קטנה יותר כי אין יציאות לפירסומות, רק צריך שה-FPS יהיה תואם.
אני מוריד סרטים וסדרות ב-1080 ואין להם אף פעם תירגומים מסונכרנים.
היות ואני צופה ב-Z500 אני מסנכרן את התרגומים מראש, אלא אם אני צופה דרך המחשב ואז אני לא טורח בד"כ.
בסרטים הבעיה קטנה יותר כי אין יציאות לפירסומות, רק צריך שה-FPS יהיה תואם.
אני מוריד סרטים וסדרות ב-1080 ואין להם אף פעם תירגומים מסונכרנים.
היות ואני צופה ב-Z500 אני מסנכרן את התרגומים מראש, אלא אם אני צופה דרך המחשב ואז אני לא טורח בד"כ.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
של CoreAVC? אף אחד לא יודע וממה שהבנתי זה לא לוחץ עליהם כרגע להוציא לזה פתרון. הטענה שלהם היא שאין להם בעיית ביצועים ושפתרון התוכנה שלהם נותן תמונה טובה יותר.aloni כתב:מה עם גירסאת ה- Enterprise? למישהו יש מידע מתי היא עומדת לצאת?...
סתם לשעשוע אני בודק אחת לשבוע שבועיים את האתר שלהם והם פשוט לא מדברים על זה בכלל, למרות ההבטחות עוד מגרסה 1.2
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
למה שלא נעשה שרשור נעוץ לנושא הזה של נגנים וקודקים.
Media portal
bariko
מדיה פורטל הוא משהו שמקביל ל-Media Center או ל- Sage TV.
יש לו נגן פנימי, אך גם אפשרות להשתמש בנגן חיצוני.
התוכנה הזאת היא קוד פתוח ולכן בחינם.
מדיה פורטל הוא משהו שמקביל ל-Media Center או ל- Sage TV.
יש לו נגן פנימי, אך גם אפשרות להשתמש בנגן חיצוני.
התוכנה הזאת היא קוד פתוח ולכן בחינם.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

guyezra
אם אכן לא קיימים תרגומים מסונכרנים ל- 1080p אזי אני פשוט אאלץ להסתפק ב- 720p
אלא אם כן מדובר בסרטי פעולה שבהם אין הרבה דיבורים, או סרטי אנימציה שפשוט נראים טוב יותר ב-1080p
lebovitz
האם יש סיבה מיוחדת להעדיף את מדיה פורטל על פני המדיה סנטר של ויסטה?
אם אכן לא קיימים תרגומים מסונכרנים ל- 1080p אזי אני פשוט אאלץ להסתפק ב- 720p
אלא אם כן מדובר בסרטי פעולה שבהם אין הרבה דיבורים, או סרטי אנימציה שפשוט נראים טוב יותר ב-1080p
lebovitz
האם יש סיבה מיוחדת להעדיף את מדיה פורטל על פני המדיה סנטר של ויסטה?
אני מנסה לראות סרטי HD בויסטה מדיה סנטר - מה שקורה זה שאם אני מפעיל H264 דרך FFDSHOW הוא מראה לי אבל אם אני רוצה להשתמש בCOREAVC ומוריד את האופציה ב-FFDSHOW לDISABLE הוא מודיע לי חגיגית בויסטה מדיה סנטר שהוא לא מסוגל להראות את הסרט - דרך אגב במדיה פלייר של מיקרוסופט רואים את הסרט בלי שום בעיות...
מה קורה כאן? איך אפשר לצאת מזה???
בתודה...
מה קורה כאן? איך אפשר לצאת מזה???
בתודה...