האם את\ה מתכוון להתחבר לשירות yesHD?
- fighterblast
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 328
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני כרגע בהתחייבות לhot. האם יהיה גם שם את SPORT5 HD?
רזולוציה וביטרייט אלו תמצית החיים, בכל דבר צריך איזון.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
רבותי,
מאוד מדאיג שרק 27% מהחברה כאן מתכוונים להתחבר בגלל שיקולים של כמה שקלים או כמה חודשים של התחיבות לכאן או לכאן. אם לא תהיה היענות, יס תרד מזה והשידורים יפסקו. אנחנו חייבים לתמוך או שנאבד מה שיש.
אני עבור משחק אחד של ליגת האלופות המשודר לייב ב-HD מוכן לשלם את מחיר כל החבילה ולהתחייב לעשר שנים, לא לשלוש. אם תהיה אלטרנטיבה אז האמינו לי שתהיה דרך להתנתק.
אני לא מבין, עם כל עשרות אלפי השקלים שאנחנו מוציאים על מסכים, סטרימרים וסאונד (ולי זה עולה בדם), נתחיל להתנקנק על כמה עשרות שקלים בחודש עבור תוכן איכותי?
מאוד מדאיג שרק 27% מהחברה כאן מתכוונים להתחבר בגלל שיקולים של כמה שקלים או כמה חודשים של התחיבות לכאן או לכאן. אם לא תהיה היענות, יס תרד מזה והשידורים יפסקו. אנחנו חייבים לתמוך או שנאבד מה שיש.
אני עבור משחק אחד של ליגת האלופות המשודר לייב ב-HD מוכן לשלם את מחיר כל החבילה ולהתחייב לעשר שנים, לא לשלוש. אם תהיה אלטרנטיבה אז האמינו לי שתהיה דרך להתנתק.
אני לא מבין, עם כל עשרות אלפי השקלים שאנחנו מוציאים על מסכים, סטרימרים וסאונד (ולי זה עולה בדם), נתחיל להתנקנק על כמה עשרות שקלים בחודש עבור תוכן איכותי?
לדעתי YES והוט רוצים לתפוס את המכורים בארבעה החודשים הראשונים , לקראת מאי יתחילו להבין שצריך לצעוד לעבר הגל השני במחירים אטרקטיבים ביחס למספר הערוצים .
לכן
לדעתי המחיר האטרקטיבי\אידאלי הוא 29 ש"ח לחודש
והתחייבות ל-24 חודש כדי להכניס כמה שיותר לקוחות לשירות .
את השלמת הכסף יש לפדות עבור ערוצי פרמיום מלקחות כבדים.
התקנה 99 ש"ח .
לכן
לדעתי המחיר האטרקטיבי\אידאלי הוא 29 ש"ח לחודש
והתחייבות ל-24 חודש כדי להכניס כמה שיותר לקוחות לשירות .
את השלמת הכסף יש לפדות עבור ערוצי פרמיום מלקחות כבדים.
התקנה 99 ש"ח .
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
danlior השאלה הייתה בהקשר לתכנים ולתנאים העכשוויים של החבילה והתוצאה לא מפליאה אף אחד כי כולם ידעו שהחדירה בחודשים הראשונים תהייה אפסית. נכונות של כמעט שליש מהעונים להתחבר היא בכלל לא רעה אבל ההענות די נמוכה וזה צריך להדאיג יותר.
שים לב גם שרק 12% השיבו שהבעיה היא כספית. רוב השוללים לא מוצאים סיבה עניינית להתחבר כרגע. לי לדוגמא מאוד מפריע שאין יכולת הקלטה ב HD כי לא יוצא לי כמעט להיות בבית כדי לצפות בשידורים חיים, אז לשלם עבור HD ולהמשיך לראות SD דרך היס מקס לא כל כך מעניין אותי בשלב זה.
שים לב גם שרק 12% השיבו שהבעיה היא כספית. רוב השוללים לא מוצאים סיבה עניינית להתחבר כרגע. לי לדוגמא מאוד מפריע שאין יכולת הקלטה ב HD כי לא יוצא לי כמעט להיות בבית כדי לצפות בשידורים חיים, אז לשלם עבור HD ולהמשיך לראות SD דרך היס מקס לא כל כך מעניין אותי בשלב זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
סיכום של משפט אחד ובו כל הטפשות שבצרכן הישראלי.danlior כתב:רבותי,
מאוד מדאיג שרק 27% מהחברה כאן מתכוונים להתחבר בגלל שיקולים של כמה שקלים או כמה חודשים של התחיבות לכאן או לכאן. אם לא תהיה היענות, יס תרד מזה והשידורים יפסקו. אנחנו חייבים לתמוך או שנאבד מה שיש....
ובמילים אחרות- הרבה זמן לא נתקלתי בחוסר הבנה של המציאות, כפי שאתה מביע כאן.
האמת שאני די מתאפק לברור את המילים, כתגובה למה שכתבת, ולו רק כדי לא להעליב.
בדיוק בגלל ההתנהלות הזו, חברות הענק דפקו אותנו עד היום, וימשיכו לדפוק אותנו עוד הרבה שנים.
ולא, (-) 50 ש"ח בסוף החודש לא ישנו אצלי דבר.
...
YES ו- EURO2008 + OLYMPIADA2008
כולנו יודעים מה YES/HOT עשו לנו עם השידורים של המונדיאל כשביקשו בסופו של דבר תמורה כספית מסויימת ובמקרה שלי גם התחיבות לזמן מסויים ( נדמה לי של שנה ) .
אז כחובבי HD שמתלהבים וממהרים לחתום על ההתחיבות לשלוש שנים , לא לוקחים בחשבון ש-YES/HOT יכולים לבוא בחודש יוני ולהגיד : "לקוח נכבד , לצערינו זכויות השידור של טורניר הגמר של OLYMPIADA2008 או EURO2008 שייכיות למישהו אחר וכתוצאה מכך , כדי שתוכל לצפות בשידורים אלה , הינך מתבקש לשלם סכום סימלי של 299 שח והתחיבות לשנה \ שנתיים \ חמש שנים " .
במצב כזה , אם יש לך התחיבות קודמת ל-YES/HOT אתה לא תוכל להגיד להם " סליחה , רוצים עוד כסף , תלכו לחפש את החברים שלכם כי אני מתנתק " .
לדעתי , עכשיו זה הזמן להראות ל-YES/HOT שאנחנו יודעים מה זו התחיבות ומה ההשלכות של זה ואם הם רוצים להכריח אותנו לעשות את זה , לא בהכרח הם אלה שירוויחו .
אז כחובבי HD שמתלהבים וממהרים לחתום על ההתחיבות לשלוש שנים , לא לוקחים בחשבון ש-YES/HOT יכולים לבוא בחודש יוני ולהגיד : "לקוח נכבד , לצערינו זכויות השידור של טורניר הגמר של OLYMPIADA2008 או EURO2008 שייכיות למישהו אחר וכתוצאה מכך , כדי שתוכל לצפות בשידורים אלה , הינך מתבקש לשלם סכום סימלי של 299 שח והתחיבות לשנה \ שנתיים \ חמש שנים " .
במצב כזה , אם יש לך התחיבות קודמת ל-YES/HOT אתה לא תוכל להגיד להם " סליחה , רוצים עוד כסף , תלכו לחפש את החברים שלכם כי אני מתנתק " .
לדעתי , עכשיו זה הזמן להראות ל-YES/HOT שאנחנו יודעים מה זו התחיבות ומה ההשלכות של זה ואם הם רוצים להכריח אותנו לעשות את זה , לא בהכרח הם אלה שירוויחו .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
danlior,
שיהיה ברור, הרי יס לא עושים לנו טובה שהם מפעילים את השירות. זה שירות שהם עושים בגלל שהם מאמינים שהוא קריטי עבור המשך הפעילות שלהם.
אין ספק שיש אלמנט רגשי גדול בפעולה מול חברה כזו או אחרת, אבל החברה מסחרית וכל לקוח צריך לעשות את חשבון הנפש שלו בנוגע לשירות שכזה.
NEW_WAVE,
זה מזכיר את "מספר הפלא" שכנגעו בו פתאום מכשיר כמו היס מקס שבקושי נמכר פתאום התעופף מהמדפים כמו לחמניות חמות...
שיהיה ברור, הרי יס לא עושים לנו טובה שהם מפעילים את השירות. זה שירות שהם עושים בגלל שהם מאמינים שהוא קריטי עבור המשך הפעילות שלהם.
אין ספק שיש אלמנט רגשי גדול בפעולה מול חברה כזו או אחרת, אבל החברה מסחרית וכל לקוח צריך לעשות את חשבון הנפש שלו בנוגע לשירות שכזה.
NEW_WAVE,
זה מזכיר את "מספר הפלא" שכנגעו בו פתאום מכשיר כמו היס מקס שבקושי נמכר פתאום התעופף מהמדפים כמו לחמניות חמות...
לכל מי שלא יודע - אלטרנטיבה ל-YES-HD קיימת בארץ מזה כשלוש שנים .
דרך צלחת פרטית וממיר התומך בשידורים HD , כבר לפני כמה שנים היה אפשר לקלוט שידורים HD בארץ .
danilior - אם השידורים החיים מליגת האלופות ב-HD כל כך חשובים לך לא יודע איך לא התחברת עדיין למערכת כזו . בכסף ששילמת ליס במשך שנתיים עבור תכני SD , סדרות , סרטים והרבה מאוד שידורים חוזרים , היית יכול כבר לצפות בשתי עונות מליגת האלופות ב-HD ועוד היה נשאר לך כסף בכיס .
דרך צלחת פרטית וממיר התומך בשידורים HD , כבר לפני כמה שנים היה אפשר לקלוט שידורים HD בארץ .
danilior - אם השידורים החיים מליגת האלופות ב-HD כל כך חשובים לך לא יודע איך לא התחברת עדיין למערכת כזו . בכסף ששילמת ליס במשך שנתיים עבור תכני SD , סדרות , סרטים והרבה מאוד שידורים חוזרים , היית יכול כבר לצפות בשתי עונות מליגת האלופות ב-HD ועוד היה נשאר לך כסף בכיס .
danlior כתב:אני עבור משחק אחד של ליגת האלופות המשודר לייב ב-HD מוכן לשלם את מחיר כל החבילה ולהתחייב לעשר שנים, לא לשלוש. אם תהיה אלטרנטיבה אז האמינו לי שתהיה דרך להתנתק.
אני לא מבין, עם כל עשרות אלפי השקלים שאנחנו מוציאים על מסכים, סטרימרים וסאונד (ולי זה עולה בדם), נתחיל להתנקנק על כמה עשרות שקלים בחודש עבור תוכן איכותי?...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני לא רואה עצמי מתחייב לשלוש שנים ליס
יש לי יותר מדי עליות וירידות של שביעות רצון איתם
למרות שאני מחוהר אלייהם מתחילת העבודה איתם
ממש לא בא לי שיראו אותי כלקוח שבוי
והתקנה?
אפשר לחשוב מה יש לעשות כאן
נסחפו לדעתי
מה אחכה לתכנים ולשפיות נוספת
ובטח למשהו שיחליף את המקס
יש לי יותר מדי עליות וירידות של שביעות רצון איתם
למרות שאני מחוהר אלייהם מתחילת העבודה איתם
ממש לא בא לי שיראו אותי כלקוח שבוי
והתקנה?
אפשר לחשוב מה יש לעשות כאן
נסחפו לדעתי
מה אחכה לתכנים ולשפיות נוספת
ובטח למשהו שיחליף את המקס
העם דורש..... כל מיני דברים
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

Re: YES ו- EURO2008 + OLYMPIADA2008
נכון מאוד לגבי ליגת האלופות.hagi כתב:לכל מי שלא יודע - אלטרנטיבה ל-YES-HD קיימת בארץ מזה כשלוש שנים .
דרך צלחת פרטית וממיר התומך בשידורים HD , כבר לפני כמה שנים היה אפשר לקלוט שידורים HD בארץ ....
בעייתי מאוד לגבי סרטים, סדרות ועוד, בגלל העניין של תרגומים.
...
- danlior
- חבר מכור קשה

GILIBOY - אכן זה עניין של השקפה אני עבורך "צרכן ישראלי טיפש" ואתה עבורי הוא הישראלי ש"הכל מגיע לי ואני פראייר לא אהיה גם אם זה יהרוג אותי ואת כל מי שסביבי", אני לא יודע מה אתה עושה בחיים אך אני מאחל לך להיות מעורב במשא ומתן מול חברות בינלאומיות בסכומים שאני מנהל באופן קבוע.
עפר - אתה צודק לגמרי אך עדיין כחלק מקהילה עלינו לתמוך ביוזמות אותם אנו רואים כראויים ולא להתבכיין על כמה עשרות שקלים לכאן או לכאן.
HAGI - פעם אחרונה כשעשיתי חשבון על מה כרוך בלראות את ליגת האלופות ב-HD הגעתי לכמעט 10,000 ש"ח פלוס מנוי חודשי וללא "אבא" שיתן לי אחריות שהמערכת שבידיי תעבוד גם עוד שנה. האם פיספסתי משהו? האם תוכל להפנות אותי למקום שיתן לי את ליגת האלופות ב-HD תמורת סכום חד פעמי של 99 ש"ח ותשלום חודשי של 39 ש"ח?
והכי חשוב, גם כשאני רואה את ליגת האלופות אני אוהב את נקודת המבט הישראלית עם ההומור ונקודת ההסתכלות שלנו (יוסי, אברם ובדיחות סרקסטיות על שלמה).
כולם - אסור לנו לשכוח גם את עניין האפסקייל שבוודאי יעשה ע"י יס בציוד איכותי הרבה יותר ממה שהרסיבר הביתי יוכל לעשות. עבורי לקבל את ערוץ 10 ואת כל ערוצי הספורט באיכות טובה יותר, כבר שווה הרבה.
ולגבי תכנים של סדרות וסרטים - נו באמת, הרי הכל זמין בלחיצת כפתור. מה שחשוב זה תכנים מקומיים והם יבואו רק כגל שני אך לא יהיה גל שני אם לא יהיה גל ראשון.
ועניין אחרון - לגביי ההתחיבות - גם אני לא אוהב להיות בכיס של אף אחד אך המחשבה לעבור להוט מעבירה בי צמרמורת - התמונה פשוט איומה והיחס בשירות הלקוחות מתחת לכל ביקורת ואם בעתיד יהיה מפעיל שלישי שארצה לעבור אליו, מבטיח לכם שהוא יתן לי הצעה שיהיה לי כדאי לשלם קנס ולעבור אליו.
עפר - אתה צודק לגמרי אך עדיין כחלק מקהילה עלינו לתמוך ביוזמות אותם אנו רואים כראויים ולא להתבכיין על כמה עשרות שקלים לכאן או לכאן.
HAGI - פעם אחרונה כשעשיתי חשבון על מה כרוך בלראות את ליגת האלופות ב-HD הגעתי לכמעט 10,000 ש"ח פלוס מנוי חודשי וללא "אבא" שיתן לי אחריות שהמערכת שבידיי תעבוד גם עוד שנה. האם פיספסתי משהו? האם תוכל להפנות אותי למקום שיתן לי את ליגת האלופות ב-HD תמורת סכום חד פעמי של 99 ש"ח ותשלום חודשי של 39 ש"ח?
והכי חשוב, גם כשאני רואה את ליגת האלופות אני אוהב את נקודת המבט הישראלית עם ההומור ונקודת ההסתכלות שלנו (יוסי, אברם ובדיחות סרקסטיות על שלמה).
כולם - אסור לנו לשכוח גם את עניין האפסקייל שבוודאי יעשה ע"י יס בציוד איכותי הרבה יותר ממה שהרסיבר הביתי יוכל לעשות. עבורי לקבל את ערוץ 10 ואת כל ערוצי הספורט באיכות טובה יותר, כבר שווה הרבה.
ולגבי תכנים של סדרות וסרטים - נו באמת, הרי הכל זמין בלחיצת כפתור. מה שחשוב זה תכנים מקומיים והם יבואו רק כגל שני אך לא יהיה גל שני אם לא יהיה גל ראשון.
ועניין אחרון - לגביי ההתחיבות - גם אני לא אוהב להיות בכיס של אף אחד אך המחשבה לעבור להוט מעבירה בי צמרמורת - התמונה פשוט איומה והיחס בשירות הלקוחות מתחת לכל ביקורת ואם בעתיד יהיה מפעיל שלישי שארצה לעבור אליו, מבטיח לכם שהוא יתן לי הצעה שיהיה לי כדאי לשלם קנס ולעבור אליו.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
גם לי קשה לקטרג על התחישבות
אבל יס הוציאו אותי מהכלים לא מעט
וכנוח להם יש להם אטימות מדהימה
מעולם לא צרחתי על מישהו בטלפון כמו על יס
ואני עדיין חושב שהם עדיפים על הוט
ושומרים על העדיפות הזו במשך שנים.
אבל התחיבות בנושא טכנולוגי ל3 שנים
מטרידה אותי
ישנם מקומות שזה לא משנה לי אישית, כמו סלולרי
אבל בנושא טלוויזיה
נראה לי מוגזם
אבל שוב,
הכל אישי בנושאים כאלו
המחיר יחסית נראה לי סביר
למי שאין אופציות
לרובנו יש (לרוב הדברים)
אבל יס הוציאו אותי מהכלים לא מעט
וכנוח להם יש להם אטימות מדהימה
מעולם לא צרחתי על מישהו בטלפון כמו על יס
ואני עדיין חושב שהם עדיפים על הוט
ושומרים על העדיפות הזו במשך שנים.
אבל התחיבות בנושא טכנולוגי ל3 שנים
מטרידה אותי
ישנם מקומות שזה לא משנה לי אישית, כמו סלולרי
אבל בנושא טלוויזיה
נראה לי מוגזם
אבל שוב,
הכל אישי בנושאים כאלו
המחיר יחסית נראה לי סביר
למי שאין אופציות
לרובנו יש (לרוב הדברים)
- danlior
- חבר מכור קשה

Olie, נראה לי שאתה טועה - לו הממיר היה עושה אפסקייל, הוא היה עושה לכל הערוצים (לערוץ האקטיבי באותו הרגע). שים לב למה עפר כתב בכתבת הרקע שלו על תכני הספורט:
עפר, כשכתבת שיצולמו ב-SDTV האם התכוונת למה ש-SDTV אמור להיות 16:9 פרוגרסיב רק ברזולוציית פאל רגילה או האם התכוונת שיצולמו כרגיל?
מדובר בהבדל מהותי שללא ספק יעשה באיכות טובה יותר מכל מה שנוכל לשים עליו את ידינו כצרכנים ביתיים.כאשר תכנים ישראלים ישודרו עם UPSCALER (כלומר, יצולמו באיכות SDTV, ויעברו שיפור מלאכותי בכדי לעבור היטב את המסך)...
עפר, כשכתבת שיצולמו ב-SDTV האם התכוונת למה ש-SDTV אמור להיות 16:9 פרוגרסיב רק ברזולוציית פאל רגילה או האם התכוונת שיצולמו כרגיל?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

danlior כתב:GILIBOY - אכן זה עניין של השקפה אני עבורך "צרכן ישראלי טיפש" ואתה עבורי הוא הישראלי ש"הכל מגיע לי ואני פראייר לא אהיה גם אם זה יהרוג אותי ואת כל מי שסביבי", אני לא יודע מה אתה עושה בחיים אך אני מאחל לך להיות מעורב במשא ומתן מול חברות בינלאומיות בסכומים שאני מנהל באופן קבוע....
את המשאים ומתנים, על סכומים כאלה או אחרים, תשאיר לעצמך, במיוחד כשהם לא ממש הביאו אותך להבנה של השוק. הדבר היחיד שאתה יכול לאחל לי זה בריאות.
ולא שהבנתי כל כך איך הדוגמא הזו קשורה לעניין. המו"מים האלה כאילו עושים אותך לאדם חכם יותר ממני..?
לעצם העניין,
אף אחד לא עושה לנו טובה שהוא משיק HD, אם עוד לא הבנת את זה.
אף אחד לא עושה לנו טובה שהוא משיק דור 3 בסלולארי. גם לא דור 3.5..
ואף אחד גם לא עושה טובה שהוא מייבא לארץ Mercedes SL.
אם לשלם על חבילת ספורט מסויימת, ואחרי זה לקבל זליגת תכנים לערוץ ספורט נוסף שדורש תשתלום נוסף-
אם לשלם ל- YES/HOT על ערוצי ספורט, ואחרי זה לשלם גם על חבילת מונדיאל בתוספת התחייבות-
אם לחוות החשכת ערוצים מחו"ל כדי למנוע ממני צפייה במשחקי כדורגל (לא שילמתי על הערוצים מחו"ל ?!?!?)-
אם לקבל היום ב- 50 ש"ח לחודש משחקי כדורגל שפעם קבלתי בחינם, מבלי לאפשר לי להזמין משחק בודד-
אם את כל הדברים האלה הצרכן הישראלי מוכן לספוג, אז כן, הוא טיפש.
אם למי שלא מוכן לספוג את זה אתה מכנה "ישראלי הכל מגיע לי"- אז אני כזה!!
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 27/11/2007 18:54, נערך 3 פעמים בסך הכל.
...
אוקיי ירד לי האסימון על מה אתה מדבר.danlior כתב:Olie, נראה לי שאתה טועה - לו הממיר היה עושה אפסקייל, הוא היה עושה לכל הערוצים (לערוץ האקטיבי באותו הרגע). שים לב למה עפר כתב בכתבת הרקע שלו על תכני הספורט:
מדובר בהבדל מהותי שללא ספק יעשה באיכות טובה יותר מכל מה שנוכל לשים עליו את ידינו כצרכנים ביתיים.כאשר תכנים ישראלים ישודרו עם UPSCALER (כלומר, יצולמו באיכות SDTV, ויעברו שיפור מלאכותי בכדי לעבור היטב את המסך)...
עפר, כשכתבת שיצולמו ב-SDTV האם התכוונת למה ש-SDTV אמור להיות 16:9 פרוגרסיב רק ברזולוציית פאל רגילה או האם התכוונת שיצולמו כרגיל?...
הכוונה אבל זה רק לתכנים ישראליים שישודרו בערוצי ה HD. לא לערוץ 10/2 או ערוצי הספורט הקיימים.
- danlior
- חבר מכור קשה

גילי, לגבי הערוצים הנוספים בתשלום בספורט - אני מסכים איתך ואני מחרים אותם כבר תקופה ארוכה. לערוץ 5 לייב הצטרפתי רק אחרי שנוכחתי שאני מקבל תכנים שלא קיבלתי אי פעם בחינם.
את נושא הרקע המקצועי שלי לא הבאתי כדי להגיד שאני יותר חכם ממך או ממישהו אחר אלא כדי להראות שלא בדיוק עשו אותי באצבע והביקורת שלך היתה לא במקום.
את נושא הרקע המקצועי שלי לא הבאתי כדי להגיד שאני יותר חכם ממך או ממישהו אחר אלא כדי להראות שלא בדיוק עשו אותי באצבע והביקורת שלך היתה לא במקום.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"