האם כדי לרכוש אחריות של MACK?

מקרנים קידמיים - Front Projector.
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

lito כתב:הבנתי אותך. בכל מיקרה, אלה שני ביטויים שונם של אותו הגיון.
...
אני נאלץ שוב לא להסכים :-)
כשאתה לא מכבה להפסקות קצרות או כן מכבה להפסקות ארוכות , על ידי פעולה טריביאלית של לחיצת כפתור (או על ידי אי לחיצה) אתה מקווה לתרום משהו לאורך חיי הנורה, בלי ששילמת מחיר על העיניין.
כשאתה לא מדליק לחצי שעה, אתה מוותר על שימוש במקרן למטרת אורך חיי הנורה. ויתור על שימוש זה כבר כן מחיר, שאותו אגב אני לא מוכן לשלם.
משה

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה

וולה, קשה אתה!!! :lol:
אלה כבר קריטריונים של החלטה מבוססי פסיכולוגיה אישית. לי אין עדיין מקרן (בקרוב מאוד אקנה המקרן של השירשור) אבל אני מניח שעבור חצי שעה של הפעלת המקרן הייתי נוטה להימנע להדליק לפרק זמן קצר כל כך, אלא אם כן זה היה תענוג באמת דחוף :)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אני קשה ? :( :)
יש לך בעיה של הבנת ההקשר :-) כמו בשרשור הכיבוי, כך בשרשור הזה.
תקרא שוב איך הגענו לנושא הזה ותבין שסוגיית הכיבוי וסוגיית ההדלקה הן שונות.

האמת חצי שעה הדלקה זה מאוד נדיר אצלי כי במקרן אני צופה או בסרטים או כדורגל. אין תוכן של חצי שעה שמתאים למקרן.
מתי בכל זאת כן? כשנאלצתי להפסיק לראות סרט באמצע, ואז אני מדליק בשביל לראות את הסוף.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 20/11/2007 23:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

אני חושב שזה היה ליאור שאמר שהוא לא מדליק את המקרן עבור תוכן של חצי שעה.

משה, אני יכול בעיקרון להבין קו מחשבה שאומר לא לבטח שום מוצר אלקטרוני, ובכסף שנחסוך נשלם אם ידרש תיקון כלשהו באחד המוצרים. העניין הוא שבנושא מקרנים, רובנו מוכרים את המקרן כעבור שנתיים-שלוש, ולכן מקרן שנקנה עם אחריות ל 5 שנים (שנה יצרן + ארבע של MACK) הופך לקניה בטוחה ולכן כדאית יותר עבור הקונה שלך, שלכן בממוצע ישלם יותר מאשר על אותה העיסקה ללא אחריות. כך שגם את 1000 הש"ח של האחריות ניתן בעיקרון לקבל חזרה...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אני מקווה בשבילך שאתה צודק.
זה נשמע הגיוני על פניו אך אני רוצה לראות אותך מתחיל להסביר לאותו קונה את משמעות האחריות :-)
נקווה שזה יהיה מישהו שקורא את השרשור הזה.
משה

lito
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1129

שליחה

אני מבין שמדובר בהקשרים שונים. אחד לא מכבה את המקרן לזמן קצר או מכבה אותו לזמן ארוך יותר, השני לא מדליק לזמן קצר, ואולי הראשון גם לא...

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8140

שליחה

noam23 כתב: להגיד לך שאני מבין כיצד המודל הכלכלי של MACK עובד, אני לא יכול, אבל זה לא צריך לעניין את הלקוח.
...
כמו המודל הכלכלי של כל חברת ביטוח.
תהיה בטוח שזה משתלם להם. אחרת הם לא היו מוכרים את הביטוח האלה.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

המדיניות הנוכחית של MACK היא לשלוח צ'ק ללקוחות על נורות מקרן שנשרפו, מבלי לדרוש את הנורה השרופה בדואר (כהוכחה שאכן נשרפה), וזאת למרות שע"פ החוזה היבש הלקוח אמור לשלוח את הנורה השרופה אליהם. בנוסף לאחרונה שמעתי שהם שולחו צ'ק על נורה שלא נשרפה, אלא שפשוט כבר לא בהירה כמו שהייתה בהתחלה. אני מניח שהלארג'יות הזו מבחינתם מלמדת על כך שנתח הרווחים אכן יפה...

חזור אל “מקרנים”