סדר הפעולות בהתקנת תוכנות +אילו קודקים להתקין?
-
biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
השאלה אלון אם זה עלול להתנגש עם תוכנות שאינן קודקים. נניח אופיס, דפדפן או פוטושופ
או למשל דברים מבית מדרשה של מדיה פורטל..
אגב שמעתי שבדיסק של נירו יש דברים שדכאי להמנע מלהתקינם וכך גם בדיסק של PVR150
אני שואלת זאת במיוחד לאור העובדה שבחנות התיקנו לי כל מיני דברים מדיסקים אלו ואני תוהה אם כדאי לי להסיר ואז להתקין מחדש רק מה שחייבים..
או למשל דברים מבית מדרשה של מדיה פורטל..
אגב שמעתי שבדיסק של נירו יש דברים שדכאי להמנע מלהתקינם וכך גם בדיסק של PVR150
אני שואלת זאת במיוחד לאור העובדה שבחנות התיקנו לי כל מיני דברים מדיסקים אלו ואני תוהה אם כדאי לי להסיר ואז להתקין מחדש רק מה שחייבים..
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
צודקת, גם לנרו, גם למדיה פורטל וגם ל- PVR150 יש פשוט קודקים שמגיעים עם חבילת התוכנה. בשלושת המקרים אפשר פשוט לא להתקין אותם.
אם התקינו לך כל מיני שטויות אז יכול מאוד להיות שכדאי לך לפרמט, להתקין XP מחדש, עם SP2 וupdates בלבד, לעשות ghost או Acronis ומכאן להתחיל. זה לא קשור כל כך לעניין הקודקים משום שהוא פתיר עם קצת עבודה, יותר בשביל התחלה נקייה ואפשרות לחזור אליה במידת הצורך.
האם בחרת במדיה פורטל כתוכנת המדיה סנטר שלך?
אם התקינו לך כל מיני שטויות אז יכול מאוד להיות שכדאי לך לפרמט, להתקין XP מחדש, עם SP2 וupdates בלבד, לעשות ghost או Acronis ומכאן להתחיל. זה לא קשור כל כך לעניין הקודקים משום שהוא פתיר עם קצת עבודה, יותר בשביל התחלה נקייה ואפשרות לחזור אליה במידת הצורך.
האם בחרת במדיה פורטל כתוכנת המדיה סנטר שלך?
HiFiMusic IL
-
biss
- חבר ותיק

1. בקשר לכל מה שהתקינו, אתה אומר שעדיף לפרמט, לא להסיר הכל פרט לדרייברים וה- XP ּהעדכונים, כי אז ישארו עקבות?aloni כתב:צודקת, גם לנרו, גם למדיה פורטל וגם ל- PVR150 יש פשוט קודקים שמגיעים עם חבילת התוכנה. בשלושת המקרים אפשר פשוט לא להתקין אותם.
האם בחרת במדיה פורטל כתוכנת המדיה סנטר שלך?...
2. באשר לתוכנת "המדיה סנטר" בשלב זה איני מתכנוות לעבור לויסטה אבל היא עדיין על הפרק כך שלעת עתה מדיה פורטל נשמעת לי כמו הפתרון הטוב ביותר.
האם אשאר איתה גם בהמשך?
נראה...
- aloni
- חבר במועדון 10K

1. זאת דעתי, וה- added value שאת מקבלת זה שיש לך הזדמנות אחרי ההתקנה לעשות ghost נקי לחלוטין אליו תוכלי לחזור בעתיד אם תחפצי.
2. זיכרי שמדיה פורטל אינה תוכנה יציבה כל כך כיום. אולי רעיון טוב יהיה דווקא לפני הפירמוט להתקין אותה ולשחק איתה ולראות האם היא בכלל מתאימה לך. במידה וחליטי שלא תוכלי לנסות גם את SAGETV לדוגמה לפני הפירמוט. אם גם היא לא תתאים תוכלי להתקין את MCE או VMC.
לא יודע למה את חוששת מ- VMC המחשב שלך אמור להריץ אותה בלי בעיה.
אגב, MCE רצה הרבה יותר יציב ומהיר ממדיה פורטל.
2. זיכרי שמדיה פורטל אינה תוכנה יציבה כל כך כיום. אולי רעיון טוב יהיה דווקא לפני הפירמוט להתקין אותה ולשחק איתה ולראות האם היא בכלל מתאימה לך. במידה וחליטי שלא תוכלי לנסות גם את SAGETV לדוגמה לפני הפירמוט. אם גם היא לא תתאים תוכלי להתקין את MCE או VMC.
לא יודע למה את חוששת מ- VMC המחשב שלך אמור להריץ אותה בלי בעיה.
אגב, MCE רצה הרבה יותר יציב ומהיר ממדיה פורטל.
HiFiMusic IL
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
לא יודע מה איתכם...
אבל אני התקנתי חבילת k-lite + ac3filter
את כל סוגי הקבצים (חוץ מHDDVD מלא) אני רואה בmpclasic
רואה מצווין! שומע מעולה דרך רסיבר חיבור אופטי (DD + DTS)
לא רואה בעיה עם החבילה...
אבל אני התקנתי חבילת k-lite + ac3filter
את כל סוגי הקבצים (חוץ מHDDVD מלא) אני רואה בmpclasic
רואה מצווין! שומע מעולה דרך רסיבר חיבור אופטי (DD + DTS)
לא רואה בעיה עם החבילה...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
aloni כתב: אם התקינו לך כל מיני שטויות אז יכול מאוד להיות שכדאי לך לפרמט, להתקין XP מחדש, עם SP2 וupdates בלבד, לעשות ghost או Acronis ומכאן להתחיל. זה לא קשור כל כך לעניין הקודקים משום שהוא פתיר עם קצת עבודה, יותר בשביל התחלה נקייה ואפשרות לחזור אליה במידת הצורך.
האם בחרת במדיה פורטל כתוכנת המדיה סנטר שלך?...
מסכים
biss - סליחה על הטעות...
רק שימי לב - אין מצב שהתוכנה תפעל תחת מדיה פורטל, מתוך האתר:
רק שימי לב - אין מצב שהתוכנה תפעל תחת מדיה פורטל, מתוך האתר:
בקיצור - רק מדיה סנטר ולא מדיה פורטל.# Software
* OS: Windows Vista (Ultimate or Home Premium recommended), Windows XP Home & Pro SP2; 64-bit OSs currently not supported
* Media Center: Vista Media Center and XP Media Center with Rollup 2
* Internet Explorer 6.0 or higher
* Windows Media Player 10 and higher (download here)
* QuickTime 7.2 or above is required for QuickTime video playback (download here)...
-
biss
- חבר ותיק

אז מה, אתם רומזים שיש עוד סיבה לקנות את הויסטה?
דווקא חשבתי לחכות עד הקניה ואז כבר לרכוש את ה- 64, הרי הכל הולך לכיוון הזה..
גל, הטלויזה הזו כזו טובה?
בקשר אלי ופירמוט.. נראה לי שאלמד עוד קצת ואנסה ליצור על המחשב הזה את אותו דיסק משולב של ה- XP וה- SP2 בעזרת ה- NLITE. אם הפעם ילך טוב , יש מצב שאפרמט
אגב, אני מעריכה שלא יהיה צורך לחלק מחדש את כל המחשב, אלה רק לפרמט את ה- C עליו בעצם מותקן כעת הכל..
דווקא חשבתי לחכות עד הקניה ואז כבר לרכוש את ה- 64, הרי הכל הולך לכיוון הזה..
גל, הטלויזה הזו כזו טובה?
בקשר אלי ופירמוט.. נראה לי שאלמד עוד קצת ואנסה ליצור על המחשב הזה את אותו דיסק משולב של ה- XP וה- SP2 בעזרת ה- NLITE. אם הפעם ילך טוב , יש מצב שאפרמט
אגב, אני מעריכה שלא יהיה צורך לחלק מחדש את כל המחשב, אלה רק לפרמט את ה- C עליו בעצם מותקן כעת הכל..
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

אין צורך לחלק שוב.
הכנסת העדכונים וה SP2 לתוך ההתקנה של XP לא אמור להיות מסובך בעזרת nlite.
תורידי את הגירסה האחרונה 1.4
http://www.nliteos.com/download.html
ואם תרצי טיפים אשמח לתת.
כבר קיבלת את המחשב?
הכנסת העדכונים וה SP2 לתוך ההתקנה של XP לא אמור להיות מסובך בעזרת nlite.
תורידי את הגירסה האחרונה 1.4
http://www.nliteos.com/download.html
ואם תרצי טיפים אשמח לתת.
כבר קיבלת את המחשב?
-
biss
- חבר ותיק

כן, אני עליו עכשיו.
שחור, חמוד ועם אורות כחולים ומשעשעים
אה כן, יש מעבד , קשיחים וכאלה
כמובן שאשמח לטיפים.
בייחוד לאור ההצלחה המסחררת שלי עם התוכנה בפעם הקודמת
תודה.
שחור, חמוד ועם אורות כחולים ומשעשעים
אה כן, יש מעבד , קשיחים וכאלה
כמובן שאשמח לטיפים.
בייחוד לאור ההצלחה המסחררת שלי עם התוכנה בפעם הקודמת
תודה.
נערך לאחרונה על ידי biss ב 20/11/2007 1:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
- aloni
- חבר במועדון 10K

בשביל מה המאמץ של שילוב ה- SP2? פעם אחת מתקינים, עושים GHOST וסגרנו סיפור...
הטלויזיה של MCE ו VMC טובה בכמה רמות ממדיה פורטל, בעיקר היציבות והמהירות, היחידה שמתקרבת בנושא הזה היא SAGETV אבל עם ממשק מכוער פחד לטעמי.
לא רואה סיבה להתקין ויסטה 64, לפחות לא בעתיד הנראה לעין. לעומת זאת יש לי 32 על כל המחשבים חוץ מהלפטופ ולדעתי היא מערכת הפעלה מצויינת.
הטלויזיה של MCE ו VMC טובה בכמה רמות ממדיה פורטל, בעיקר היציבות והמהירות, היחידה שמתקרבת בנושא הזה היא SAGETV אבל עם ממשק מכוער פחד לטעמי.
לא רואה סיבה להתקין ויסטה 64, לפחות לא בעתיד הנראה לעין. לעומת זאת יש לי 32 על כל המחשבים חוץ מהלפטופ ולדעתי היא מערכת הפעלה מצויינת.
HiFiMusic IL
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

תאמת שאין לי טיפים יש לי טיפ ל nlite...
לפעמים הוא דופק את ה BOOT של דיסק אז לא ליצור IMAGE באשף שם...
לפתוח NERO ובעזרת המדריך הזה לעשות BOOT
http://www.helpwithwindows.com/WindowsX ... ootcd.html
האמת שזה מדריך להכנסת ה SP2 ללא הnlite - תתיחסי לחלק השני (Creating a Bootable CD)
אם את רוצה לחסוך את החלק של הוצאת הבוט בעזרת IsoBuster, אני יכול לשלוח לך את הקובץ Microsoft Corporation.img.
לפעמים הוא דופק את ה BOOT של דיסק אז לא ליצור IMAGE באשף שם...
לפתוח NERO ובעזרת המדריך הזה לעשות BOOT
http://www.helpwithwindows.com/WindowsX ... ootcd.html
האמת שזה מדריך להכנסת ה SP2 ללא הnlite - תתיחסי לחלק השני (Creating a Bootable CD)
אם את רוצה לחסוך את החלק של הוצאת הבוט בעזרת IsoBuster, אני יכול לשלוח לך את הקובץ Microsoft Corporation.img.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

aloni כתב:
...
תן לי לתקן אותך....
MCE ו VMC הם לא מתקרבות לטלוויזיה של SAGETV.
SAGETV שולטת בכל התחום הזה...
יש לה פי כמה יתרונות מהתוכנות של מיקרוסופט.
העיצוב של הממשק שלה הוא ויכוח אחר, לי הוא מספיק ומתאים במיוחד לטלוויזיה 21 אינץ שלי.
תקשיבי, לאור מה שהבנתי מהפוסט :
1. את די מתחילה בנושא המדיה סנטר והמחשבים בכלל, לכן לא הייתי ממליץ לך לפרמט ולא להסתבך.
2. אם קנית את המחשב עם וינדוס XP, הוא לא אמור להגיע כבר עם ?SP2
3. את יכולה להתחיל לדעתי גם ללא SP2 בתנאי שיש לך אנטי וירוס .
4. התקנת VMC עדיפה בהרבה על כל השאר במיוחד למי שמתחיל בתחום, אבל MP טובה בהחלט ולא הייתי ממליץ לך לרוץ ולקנות מערכת הפעלה חדשה.
5. בקיצור, תתקיני את המקודדים הבסיסיים שהומלצו כאן, וגם את MP וזה יהיה בסדר גמור, לגבי הסרה של כל מיני תוכנות *** שהתקינו לך , כנסי להוספה והסרה של תוכניות, צלמי את המסך והציגי אותו כאן בפורום , אנחנו נגיד לך מה להסיר ומה להתקין.
6. איזה כיף להיות בחורה בפורום הזה, תראי כמה תשומת לב את מקבלת
1. את די מתחילה בנושא המדיה סנטר והמחשבים בכלל, לכן לא הייתי ממליץ לך לפרמט ולא להסתבך.
2. אם קנית את המחשב עם וינדוס XP, הוא לא אמור להגיע כבר עם ?SP2
3. את יכולה להתחיל לדעתי גם ללא SP2 בתנאי שיש לך אנטי וירוס .
4. התקנת VMC עדיפה בהרבה על כל השאר במיוחד למי שמתחיל בתחום, אבל MP טובה בהחלט ולא הייתי ממליץ לך לרוץ ולקנות מערכת הפעלה חדשה.
5. בקיצור, תתקיני את המקודדים הבסיסיים שהומלצו כאן, וגם את MP וזה יהיה בסדר גמור, לגבי הסרה של כל מיני תוכנות *** שהתקינו לך , כנסי להוספה והסרה של תוכניות, צלמי את המסך והציגי אותו כאן בפורום , אנחנו נגיד לך מה להסיר ומה להתקין.
6. איזה כיף להיות בחורה בפורום הזה, תראי כמה תשומת לב את מקבלת
נערך לאחרונה על ידי isotoper ב 20/11/2007 10:05, נערך פעם 1 בסך הכל.