הצילו ->סטרימר שרוף
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
תקלה בייצור אשר מחייבת את המשתמש לא להשתמש במהירות מאוורר 1 על מנת לא לשרוף את היחידה שברשותו - הייתי מצפה כי DViCO ישחררו הצהרה כלשהיא, יתקנו את הבעיה או שפשוט לא יאפשרו למשתמש לקבוע מהירות מאוורר כזאת.
hagi, יש אסמכתה למה שרשמת?
hagi, יש אסמכתה למה שרשמת?
אני חולק על האבחנה של ידידי חאג'יziv_r כתב:תקלה בייצור אשר מחייבת את המשתמש לא להשתמש במהירות מאוורר 1 על מנת לא לשרוף את היחידה שברשותו - הייתי מצפה כי DViCO ישחררו הצהרה כלשהיא, יתקנו את הבעיה או שפשוט לא יאפשרו למשתמש לקבוע מהירות מאוורר כזאת.
hagi, יש אסמכתה למה שרשמת?...
לדעתי-התחממות יתר של המעגל האלקטרוני כתוצאה מחוסר איוורור-לא אמור לגרום לשריפת רכיבים( קבלים) במעגל.
במקרה הכי גרוע -המעגל אמור להיפגם טכנית/פונקציונלי,כנ"ל הדיסק הקשיח.
gameboy ,
זה בדיוק מה שקרה לי ולחברינו שפתח את השרשור - לאחר שהתקלה קרתה , המכשיר המשיך לעבוד בצורה תקינה אך ללא תצוגה .
זיו ,
אני יכול לפרסם כאן התכתבויות ביני לבין החנות שמכרה לי את המכשיר בארה"ב . במקום זה אני יכול להפנות אותכם לשוחח עם איש ( אשת) הקשר של אותה חנות שאותה לפחות עופר לאור מכיר אישית . זה יקצר את התהליך .
למה DVICO לא פרסמו הבהרה על זה אינני יודע אבל זו תקלה חמורה מאוד למרות שהמכשיר לא נפגע פונקציונלית . אם לא היתי בבית כשעשן סמיך התחיל לצאת מהמכשיר ,כדי שאוכל לנתק את המכשיר מהחשמל , לא יודע איפה זה היה נגמר .
אם לא ציינתי קודם , לפי מה שנאמר לי , התקלה יכולה לקרות בפס יצור מסויים מאוד של מכשירים מדגם TVIX-4000 בלבד .
זה בדיוק מה שקרה לי ולחברינו שפתח את השרשור - לאחר שהתקלה קרתה , המכשיר המשיך לעבוד בצורה תקינה אך ללא תצוגה .
זיו ,
אני יכול לפרסם כאן התכתבויות ביני לבין החנות שמכרה לי את המכשיר בארה"ב . במקום זה אני יכול להפנות אותכם לשוחח עם איש ( אשת) הקשר של אותה חנות שאותה לפחות עופר לאור מכיר אישית . זה יקצר את התהליך .
למה DVICO לא פרסמו הבהרה על זה אינני יודע אבל זו תקלה חמורה מאוד למרות שהמכשיר לא נפגע פונקציונלית . אם לא היתי בבית כשעשן סמיך התחיל לצאת מהמכשיר ,כדי שאוכל לנתק את המכשיר מהחשמל , לא יודע איפה זה היה נגמר .
אם לא ציינתי קודם , לפי מה שנאמר לי , התקלה יכולה לקרות בפס יצור מסויים מאוד של מכשירים מדגם TVIX-4000 בלבד .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78850
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני זוכר שהיו כמה מקרים דומים בחו"ל ואפילו בארץ בעיקר מהסדרה הראשונה. יש לי מכשיר מהסדרה הזו ומאז שהוא אצלי הוא תמיד היה (ויהיה) ברמת האוורור הנמוכה ביותר.
זה בטוח לא קשור לאוורור (שמטרתו הורדת הטמפ' של הדיסק בלבד).
לדעתי אכן היתה בעית יצור ברמה כלשהי בסדרה הזו. עד כמה שאני מבין, היבואן בארץ צריך לספוג את העלות של זה (אלא אם כן הוא מסוגל לתקן אותם בצורה כלשהי).
זה בטוח לא קשור לאוורור (שמטרתו הורדת הטמפ' של הדיסק בלבד).
לדעתי אכן היתה בעית יצור ברמה כלשהי בסדרה הזו. עד כמה שאני מבין, היבואן בארץ צריך לספוג את העלות של זה (אלא אם כן הוא מסוגל לתקן אותם בצורה כלשהי).
אני אנסה להסביר .
כשאתה בוחר קבל ( או כל רכיב פסיבי אחר או IC ) למעגל האלקטרוני שלך אתה חייב להסתכל על דפי הנתונים על הפרמטרים שלו . ברוב המקרים ניתן לראות שם גם את הפרמטר TMAX שזו הטמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת .
אם טמפרטורת העבודה בתוך המכשיר עולה מעל ערך זה , הרכיב עלול להגיב בצורה לא צפויה ולשבש את תפקוד המכשיר גם מבלי שהקבל ישרף בפועל .
כשאתה בוחר קבל ( או כל רכיב פסיבי אחר או IC ) למעגל האלקטרוני שלך אתה חייב להסתכל על דפי הנתונים על הפרמטרים שלו . ברוב המקרים ניתן לראות שם גם את הפרמטר TMAX שזו הטמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת .
אם טמפרטורת העבודה בתוך המכשיר עולה מעל ערך זה , הרכיב עלול להגיב בצורה לא צפויה ולשבש את תפקוד המכשיר גם מבלי שהקבל ישרף בפועל .
gameboy כתב:אני חולק על האבחנה של ידידי חאג'יziv_r כתב:תקלה בייצור אשר מחייבת את המשתמש לא להשתמש במהירות מאוורר 1 על מנת לא לשרוף את היחידה שברשותו - הייתי מצפה כי DViCO ישחררו הצהרה כלשהיא, יתקנו את הבעיה או שפשוט לא יאפשרו למשתמש לקבוע מהירות מאוורר כזאת.
hagi, יש אסמכתה למה שרשמת?...![]()
לדעתי-התחממות יתר של המעגל האלקטרוני כתוצאה מחוסר איוורור-לא אמור לגרום לשריפת רכיבים( קבלים) במעגל.
במקרה הכי גרוע -המעגל אמור להיפגם טכנית/פונקציונלי,כנ"ל הדיסק הקשיח....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
יש לי 4100 ואני חושב שהרעש מהמאוורר לא סביר.hagi כתב:אגב , זה מזכיר לי את התקלה הראשונה שקרתה לסדרה הראשונה של מכשירי TVIX-4000 כשרבים מהלקוחות התלוננו על רעש בלתי סביר מהמאורר .
זו היתה תקלה נפוצה הרבה יותר וגם אז DVICO לא מסרה פרטים על התקלה עד כמה שידוע לי ....
שומעים אותו בבירור ממרחק של כ 5 מטרים. לצורך השוואה, את המקרן שמעלי ( 3100 ) לא שומעים בכלל.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Lior_M, מסכים לגבי רעש המאוורר.
שמעתי כבר על מספר אנשים שהחליפו אותו לגרסה קצת יותר משובחת (כנראה זה מבטל אחריות, לתשומת ליבכם!). ייתכן ואני אלך בדרך הזאת.
hagi,
ממתין להתכתבות שהתנהלה בה"פ. את אמצעי הקשר עם אשת החנות אתה יכול לרשום כאן.
שמעתי כבר על מספר אנשים שהחליפו אותו לגרסה קצת יותר משובחת (כנראה זה מבטל אחריות, לתשומת ליבכם!). ייתכן ואני אלך בדרך הזאת.
hagi,
ממתין להתכתבות שהתנהלה בה"פ. את אמצעי הקשר עם אשת החנות אתה יכול לרשום כאן.
- oferlaor
- מנהל

lior_m,
יש שליטה על מהירות האוורור, פשוט העברתי למצב SLOW2 וזה חרישי לחלוטין.
יש שליטה על מהירות האוורור, פשוט העברתי למצב SLOW2 וזה חרישי לחלוטין.
זיו ,
לגברת קוראים KEI PARKER והיא מנהלת המכירות באתר WWW.DIGITALCONNECTION.COM .
אתה יכול להגיע אליה דרך כתובת המייל של מכירות האתר ב : [email protected]
יש לי גם את כתובת המייל הישיר שלה אבל אותה לא אוכל לשתף לפני שאקבל את הסכמתה .
ניתן ליצור קשר גם בה"פ באתר AVS שבו היא פעילה מאוד .
אני מבקש לא לציין את שמי או פרטים אישיים אחרים שלי בהתכתבות \ שיחה איתה .
בהצלחה !
לגברת קוראים KEI PARKER והיא מנהלת המכירות באתר WWW.DIGITALCONNECTION.COM .
אתה יכול להגיע אליה דרך כתובת המייל של מכירות האתר ב : [email protected]
יש לי גם את כתובת המייל הישיר שלה אבל אותה לא אוכל לשתף לפני שאקבל את הסכמתה .
ניתן ליצור קשר גם בה"פ באתר AVS שבו היא פעילה מאוד .
אני מבקש לא לציין את שמי או פרטים אישיים אחרים שלי בהתכתבות \ שיחה איתה .
בהצלחה !
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני ממתין גם להתכתבות כפי שהצעת.
עפר,
אומנם מתקיים שיפור כאשר מכוונים את ה TViX למהירות זו, אך עדיין הרעש בלתי נסבל לאוזני.
עפר,
אומנם מתקיים שיפור כאשר מכוונים את ה TViX למהירות זו, אך עדיין הרעש בלתי נסבל לאוזני.
- oferlaor
- מנהל

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נראה לך שלא ניסיתי? אני די דקדקן בקטע של רעש בציוד הביתי.
כבר פניתי ל DViCO עם בקשה לאפשר ניתוק של המאוורר דרך עדכון קושחה.
כבר פניתי ל DViCO עם בקשה לאפשר ניתוק של המאוורר דרך עדכון קושחה.
- oferlaor
- מנהל

ziv_r,
אם כבר אז כבר - למה לא לשלוט בזה לפי זמן? הרי שיש למכשיר את השעה, אז הייתי רוצה לקבוע טווח שעות לכבות את המאוורר.
מי צריך אותו פועל בכלל בלילה?
אם כבר אז כבר - למה לא לשלוט בזה לפי זמן? הרי שיש למכשיר את השעה, אז הייתי רוצה לקבוע טווח שעות לכבות את המאוורר.
מי צריך אותו פועל בכלל בלילה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מכבה את הנגן.
להוסיף אפשרות scheduling למאוורר? נשמע נחמד, אך מאמין שיגרור יותר מידי עבודה מצד DViCO. אפשרות של כיבוי לגמרי דרך ה Setup נראה לי יותר פתיר בקלות עבורם.
להוסיף אפשרות scheduling למאוורר? נשמע נחמד, אך מאמין שיגרור יותר מידי עבודה מצד DViCO. אפשרות של כיבוי לגמרי דרך ה Setup נראה לי יותר פתיר בקלות עבורם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

הם ענו די מהר. נו טוב, זה מחלקת ה sales...
[left]
Thank you for your inquiry. Never heard about this problem. we have a batch where we needed to rep-lace the actual power supply, which we are providing free of charge for our customers.
Best Regards,
Customer Support
Digital Connection
-----Original Message-----
From: ziv_r AT hometheater.co.il [mailto:ziv_r AT hometheater.co.il]On Behalf Of Ziv Rozenfeld
Sent: Monday, November 19, 2007 1:36 PM
To: [email protected]
Subject: to: KEI PARKER
Hi,
Heard a rumor about a defective series of the DViCO TViX 4000.
In that series, it is required never to set the 4000 to fan speed of LOW2 or LOW1, otherwise the unit will malfunction.
is that true?
[/left]
[left]
Thank you for your inquiry. Never heard about this problem. we have a batch where we needed to rep-lace the actual power supply, which we are providing free of charge for our customers.
Best Regards,
Customer Support
Digital Connection
-----Original Message-----
From: ziv_r AT hometheater.co.il [mailto:ziv_r AT hometheater.co.il]On Behalf Of Ziv Rozenfeld
Sent: Monday, November 19, 2007 1:36 PM
To: [email protected]
Subject: to: KEI PARKER
Hi,
Heard a rumor about a defective series of the DViCO TViX 4000.
In that series, it is required never to set the 4000 to fan speed of LOW2 or LOW1, otherwise the unit will malfunction.
is that true?
[/left]
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני יודע ומסכים,oferlaor כתב:lior_m,
יש שליטה על מהירות האוורור, פשוט העברתי למצב SLOW2 וזה חרישי לחלוטין....
רק שכרגע יש לי HDD בתוך הקופסא.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי