osherov כתב:אכן אחרי בדיקה שמתי לב ששלוש הסרטים ירדו ונפתחו ועבדו בצורה תקינה אחרי השימוש שלי ב GN![]()
![]()
(כמו שאמרתי ב Usnetserver זה לא הצליח)...שמח לשמוע, זה מה שקרה לי אחרי המעבר מ NH ל GN.
לגבי המהירויות, לא שמתי לב לזה, מי הספק אינטרנט שלך ?...
בעיות חוזרות ונשנות בפתיחת חומר HD שהורדתי ב usenet
- שחו
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1354
שחר
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
נסה לשנות פורטים ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה. יכול להיות שה-ISP שלך משחק עם המהירויות.osherov כתב:אכן אחרי בדיקה שמתי לב ששלוש הסרטים ירדו ונפתחו ועבדו בצורה תקינה אחרי השימוש שלי ב GN![]()
![]()
(כמו שאמרתי ב Usnetserver זה לא הצליח)
אגב תופעה מעניית בקשר למהירות החיבור:
בשעות הערב המאוחרות ובלילה אני מקבל קצב הורדה מקסימלי שהוא כמעט 5Mbps
(אני מתחבר לשרת האמריקאי) העניין הוא שבשעות היום ובשעות הערב המוקדמות הקצב יורד לבערך 1.5Mbps![]()
המעניין הוא שאני מחובר ב SSL ב 20 חיבורים וכן ניסיתי גם את השרת האירופי אך הקצב נשאר עדיין נמוך.
כל זה משתנה ברגע שאני מתחבר בלי שימוש ב SSL או אז הקצב קבוע בכל שעות היום ונשאר תמיד על המקסימום !
עכשיו השאלה האם כדאי להישאר מחובר שלא דרך חיבור מאובטח (SSL)...
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
הספק שלי בזק בינלאומי

באמת נשמע הגיוני אני אנסה לשנות את הפורטיםנסה לשנות פורטים ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה. יכול להיות שה-ISP שלך משחק עם המהירויות....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
אני ראיתי שיפור במהירות ויותר מכך
היו לי ניתוקים מGN
שפסקו כאשר עברתי מנטוויז'ן לבזק בינלאומי
היו לי ניתוקים מGN
שפסקו כאשר עברתי מנטוויז'ן לבזק בינלאומי
העם דורש..... כל מיני דברים
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
בעקבות השירשור, גם אני עזבתי שבוע שעבר את newshosting והצתרפתי ל GN הורדתי כמו לא קטנה של קבצים שישבו על השרתים 180 יום והכל היה תקין (מיותר לציין שב NH לא היה אפילו HEADER אחד שנשמר).
מה ששמתי לב עם GN לוקח בערך 15-20 שניות עד שמהירות ההורדה עולה למקסימום ונשארת שם בערך 635KBps, שוב בניגוד ל NH ההתחברות הראשונית לקחה יחסית זמן ומהירות ההורדה עמדה על 550+- לא יציב בכלל.
OferL, חבל שלא נרשמתי דרכך היית מרוויח עוד 15$.
osherov, לאיזה חבילה נרשמת ב GN? ואם איזה ספק אתה מחובר?
לי עם 012 יש בעיות מהירות בשעות כבר הרבה זמן, הגיע הזמן לעזוב אותם.
שחר
מה ששמתי לב עם GN לוקח בערך 15-20 שניות עד שמהירות ההורדה עולה למקסימום ונשארת שם בערך 635KBps, שוב בניגוד ל NH ההתחברות הראשונית לקחה יחסית זמן ומהירות ההורדה עמדה על 550+- לא יציב בכלל.
OferL, חבל שלא נרשמתי דרכך היית מרוויח עוד 15$.
שחר
שחר
-
osherov
-
- גורו Android

אני נרשמתי לחבילת ה Platinum ומחובר דרך בזק בינלאומי לשרת האמריקאי של GN כרגע בקו לא מוצפן (SSL)
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

ניסית את ה-Accelerator שלהם? אני לא יודע כמה הוא מועיל להורדה עצמה אבל בהורדת headers הוא עושה עבודה מעולה.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

לא יודע אם זה משנה במהירות באופן כללי
אבל כאשר מעבירים לSSL ישנן הרבה יותר עליות וירידות במהירות
הקו בleecher הרבה יותר שבור
הקו בleecher הרבה יותר שבור
העם דורש..... כל מיני דברים
-
osherov
-
- גורו Android

לא לא ניסיתי אבל ב header-ים אחרי פעם אחת שלוקחת הרבה זמן אח"כ העידכון הוא די זניח ביחס להורדת התכנים עצמםניסית את ה-Accelerator שלהם? אני לא יודע כמה הוא מועיל להורדה עצמה אבל בהורדת headers הוא עושה עבודה מעולה....
גם אני משתמש ב Leecher ולא היו בעיות של עליות וירידות ברגע שהשתמשתי בחיבור לא מוצפןלא יודע אם זה משנה במהירות באופן כללי
הקו בleecher הרבה יותר שבור...
שיניתי את הפורט ל 443 (היה 563) וכרגע אני מחובר בקצב מקסימלי - נראה אם וכמה זה יחזיק (אני מחזיק אצבעות)נסה לשנות פורטים ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה. יכול להיות שה-ISP שלך משחק עם המהירויות...
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
אני מקווה שהבנת שזה היה בצחוקspacedude כתב:OferL, חבל שלא נרשמתי דרכך היית מרוויח עוד 15$.
שחר...
Enjoy the Silence
- katalanh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
גם התמיכה התכנית שלהם מצויינת
השבוע נזקקתי לתמיכה של גיגה ניוז לאחר שהיתה בעיית התחברות לשרת בעקבות הפסקת חשמל בבית.
שלחתי להם מייל לתמיכה בתאור הבעיה, ולא יאומן קיבלתי מייל תשובה לאחר 5 דקות בלבד שהחשבון נבדק וכעת הוא פועל כשורה.
מסתבר שלאחר הפסקת חשמל פתאומית יש להמתין מספר דקות עד שהשרת שלהם מזהה שהחיבור נפל, ואז ניתן להתחבר מחדש.
ממש התרשמתי משרות הלקוחות שלהם ומהתמיכה.
ממליץ בחום לכולם.
שלחתי להם מייל לתמיכה בתאור הבעיה, ולא יאומן קיבלתי מייל תשובה לאחר 5 דקות בלבד שהחשבון נבדק וכעת הוא פועל כשורה.
מסתבר שלאחר הפסקת חשמל פתאומית יש להמתין מספר דקות עד שהשרת שלהם מזהה שהחיבור נפל, ואז ניתן להתחבר מחדש.
ממש התרשמתי משרות הלקוחות שלהם ומהתמיכה.
ממליץ בחום לכולם.
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
Re: גם התמיכה התכנית שלהם מצויינת
הבעיה היא שלאחר הפסקת החשמל אתה החלפת כתובת IP, אבל עדיין קיימים אצלם sessionים של היוזר שלך עם הכתובת הקודמת. תוכל לראות כי ב- LOG מתקבלת ההודעה הבאה:katalanh כתב: מסתבר שלאחר הפסקת חשמל פתאומית יש להמתין מספר דקות עד שהשרת שלהם מזהה שהחיבור נפל, ואז ניתן להתחבר מחדש.
ממליץ בחום לכולם....
Unable to authenticate at server: news.giganews.com (502 (remote) gn;gn445337: max number of simultaneous IP addresses reached
חייבים במקרה כזה, להמתין איזה 20 דקות.
...
- OferL
-
- חבר מביא חבר

"למדתי" את אותה בעיה לפני שנה בערך. גם אז התגובה והטיפול היו מהירים בהחלט.
Enjoy the Silence
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
oferl,
למה בצחוק?
הם נותנים בונס לחבר מי חבר.
למה בצחוק?
הם נותנים בונס לחבר מי חבר.
שחר
- OferL
-
- חבר מביא חבר

כי החבר צריך לציין שהבאת אותו...
Enjoy the Silence
-
osherov
-
- גורו Android

אכן שיניתי את הפורט ואין לי יותר נפילות מהירות במשך היום גם בחיבור SSL !!!נסה לשנות פורטים ולראות אם התופעה חוזרת על עצמה. יכול להיות שה-ISP שלך משחק עם המהירויות....
dragonflyXXL, שיחקת אותה
- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

רק לידיעה כללית
בארה"ב מתארגנות תביעות ייצוגיות נגד ISPs ש"משחקים עם המהירויות" (או בשפה המקצועית: מנהלים "Traffic shaping" או "Bandwidth throttling") בטענה שהם מפרסמים מהירויות הורדה/העלאה גבוהות ובמקביל משבשות את התעבורה בקווים שבשימוש הלקוחות שלהם (לפי סוג התוכן, פורטים וכו') כך שבפועל הלקוחות אינם מגיעים למהירויות שהובטחו להם.
http://www.dailytech.com/More+ISP+Confe ... le9544.htm
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3471766,00.html
אולי גם ללקוחות בארץ יש קייס נגד ISPs כאלה...
בארה"ב מתארגנות תביעות ייצוגיות נגד ISPs ש"משחקים עם המהירויות" (או בשפה המקצועית: מנהלים "Traffic shaping" או "Bandwidth throttling") בטענה שהם מפרסמים מהירויות הורדה/העלאה גבוהות ובמקביל משבשות את התעבורה בקווים שבשימוש הלקוחות שלהם (לפי סוג התוכן, פורטים וכו') כך שבפועל הלקוחות אינם מגיעים למהירויות שהובטחו להם.
http://www.dailytech.com/More+ISP+Confe ... le9544.htm
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3471766,00.html
אולי גם ללקוחות בארץ יש קייס נגד ISPs כאלה...
-
osherov
-
- גורו Android

חברים,
אני מתחיל לשים לב לבעיה חדשה !!!
בגלל שיש לי חיבור שאני משלם עליו כל כך הרבה כסף אני מוריד ברצף 24 שעות. בגלל שקצב ההורדה כל-כך גבוה מצטבר אצלי כמות עצומה של חומר שאני לא מספיק לראות !!!
עכשיו נוצר מצב שאני מכריח את עצמי לראות תוכניות, סדרות, סרטים מכל הבא ליד (התחביב הזה יותר מידי ממכר)
אני כבר מבלבל בין ההוביט הגמד משר הטבעות לרשע מגיבורים למקועקע מהבריחה לניאו ממטריקס ולג'ק באוור מ 24 שהורג כל שעה איזה 20 אנשים ואני לא מזכיר את אלה שתקועים כבר איזה 4 שנים על איזה אי מוזר (מתי העונה של אבודים מתחילה ?)
בעייה לא קטנה ה HDTV הזה !?!?
אני מתחיל לשים לב לבעיה חדשה !!!
בגלל שיש לי חיבור שאני משלם עליו כל כך הרבה כסף אני מוריד ברצף 24 שעות. בגלל שקצב ההורדה כל-כך גבוה מצטבר אצלי כמות עצומה של חומר שאני לא מספיק לראות !!!
עכשיו נוצר מצב שאני מכריח את עצמי לראות תוכניות, סדרות, סרטים מכל הבא ליד (התחביב הזה יותר מידי ממכר)
אני כבר מבלבל בין ההוביט הגמד משר הטבעות לרשע מגיבורים למקועקע מהבריחה לניאו ממטריקס ולג'ק באוור מ 24 שהורג כל שעה איזה 20 אנשים ואני לא מזכיר את אלה שתקועים כבר איזה 4 שנים על איזה אי מוזר (מתי העונה של אבודים מתחילה ?)
בעייה לא קטנה ה HDTV הזה !?!?
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

זו הבעיה עם המהירויות האלו
האכסון
אנילא מנסה להתחבר למהירויות האלו
כי הHDD שאצטרך לקנות יעלו הרבה יותר
האכסון
אנילא מנסה להתחבר למהירויות האלו
כי הHDD שאצטרך לקנות יעלו הרבה יותר