האפסמפלינג הכי טוב שיצא לי לשמוע היה בDAC של MBL ואחריו היה CDP של ואדיאה (אם אני לא טועה זה היה אותו דגם שיש למרטין) הבעיה בהם היתה כמובן המחיר, עם זאת אני כפי שציינתי די נהנה גם מהתוצאות של הלייב 24 שלי (דרך היציאה הדיגיטלית, באנלוגית ה DAC עושה עבודה מזוויעה לטעמי בכל קצבי הדגימה)עם זאת, במידה ויש לך מכשיר כלשהו שעושה את האפסמפל בצורה טובה מאוד, אשמח לשמוע. ייתכן שהניסיון שלי בנושא לא מספק וייתכן בהחלט כי ישנם מכשירים שגם לטעמי יהיו עדיפים תודות לאפסמפל....
בחירת כרטיס קול
מיכאל .
לצערי הרב, את הנגן שציינת עוד לא יצא לי לשמוע. אני מקווה שייצא לי בעתיד, בהחלט נשמע מעניין לראות עד כמה טוב הוא נשמע עם אפסמפל.
ד"א, ה-DAC שנכלל בכרטיס שלי הוא ה-CS4398. ואני כן מכיר הרבה אנשים שמעדיפים להשתמש בכרטיס הנ"ל ב-upsample, בסופו של דבר עניין של טעם.
הלייב שלך מוציא אות ב-96קילו? בעזרת מה אתה מפענח אותו?
ד"א, ה-DAC שנכלל בכרטיס שלי הוא ה-CS4398. ואני כן מכיר הרבה אנשים שמעדיפים להשתמש בכרטיס הנ"ל ב-upsample, בסופו של דבר עניין של טעם.
הלייב שלך מוציא אות ב-96קילו? בעזרת מה אתה מפענח אותו?
-
The-Trouble-Maker
-
- חבר פעיל

- תגובות: 68
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
טוב אז לאחר חיפושים מצאתי את הכרטיס קול הזה: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1848 מה אתם אומרים? הוא טוב? איכותי? אולי כדאי להשקיע באחד יקר יותר?