חבילת ה7 מגה אצלי

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

oferlaor כתב:Shayosef,

7 זה לא שדרוג מספיק גדול בשבילי לפרוש מ-ADSL, למרות שזה מתחיל לקרוץ. פשוט הניסיון האחרון שלי עם הכבלים כספק רשת היה מפוקפק משהו. אם הם יעלו מעבר ל-7 אז גם אני שם...
...
עופר
אם התשתית מפוקפקת, ומפוקפקת זה understatement במקרה של הכבלים, אז מה משנה אם רוחב הפס הוא 7 או 70?

3. נכון. זה לא יגרום לנו לראות יותר תוכן, אבל להוריד את אותו תוכן מהר יותר זה כיף...
...
הכיף הזה עולה לא מעט כסף, גם עבור אנשים ממוצעים +, והוא ממש בגדר Nice to have..
רק אותם תכני HD ב- LIVE שציינת יכולים להצדיק את השדרוג.

אם מכשירי PLACESHIFTING ישתפרו אז גם אפשר יהיה לקלוט חי שידורי HD מארה"ב
...
מה זה מכשיר PLACESHIFTING ?

תודה.
...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78952
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Giliboy,

עובדה שמלא אנשים משתמשים בזה. בזמנו היו לי הפרעות וכל כמה ימים הייתי צריך שטכנאי "יסדר לי את הרמות בקו" עד שנמאס לי. בכל מקרה, בזמנו בזק היו חזקים יותר במהירות (הכבלים הציעו 3M ובבזק 5M).

אני מעריך שהיום לא אתקל בבעיות כאלה.

לגבי PLACESHIFTING, חפש באתר לפי ORB או SLINGBOX, דיברנו עליהם לא מעט באתר (גם מאמרים וגם בפורומים).

http://en.wikipedia.org/wiki/Placeshifting

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

עופר,מקווה שמותר לי לשאול,איך אתה מחובר לאינטרנט עכשיו ?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252

שליחה

דרך איזה ספק אתם מתחברים ל7M?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

InbarHovav
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3252

שליחה

"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"

כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

oferlaor

לדעתי לבזק אין מנוס מלעשות משהו ומהר בנושא אטרקטיביות ה ADSL בארץ מול הכבלים, שכמו שציינת תחת הטכנולוגיה הנוכחית יכולים להציע מהירויות גבוהות הרבה יותר ברגע שהצרכנים יבינו את הצורך בכך ויהיו מוכנים לשלם יותר (מאוד מפתיעה אותי ההתעקשות של חלק מחברי הפורום כאן שהמהירויות הנוכחיות שלהם מספיקות להם) ואז לבזק יהיה מאוד קשה להדביק את הפער במידה ואלפי לקוחות יעברו תחת חוזים כאלה או אחרים.

5 מגה חיבור ADSL עם קצב ההעלאה נמוך בתור חוד החנית של חבילות האיטנרנט של בזק זה פשוט בדיחה לא מצחיקה של בזק , כולנו יודעים מה הולך שם בעולם מת'רדים אחרים שנפתחו כאן, אני אהיה מאלו שברגע שהפער יפתח לטובת הכבלים במעט יותר מ 40% אשקול ברצינות לעבור למרות שמבחינת טכנלוגיה תמיד סלדתי מאינטרנט בכבלים.

אני מאוד מקווה שמישהו בבזק יתעורר בזמן כי באמת שנמאס לפגר בכל כך הרבה אחרי מדינות אחרות שמכתיבות תכני אינטרנט על סמך המהירויות הממצועות של חיבורי האינטרנט של המשתמשים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

עם כל הסלידה העמוקה שלי מHOT והשירות הנוראי שאני מקבל מהם כל פעם שאני נתקל בבעיות אני לא מבין על מה התלונות על הבעיות הטכנולוגיות של אינטרנט בכבלים. יש לי 3 מגה וכשאני מוריד ממקורות טובים אני מגיע למקסימום (350K) מהירות.
Need more cowbell

flsh
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

InbarHovav כתב:משהו מעניין..

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3241600,00.html
...
זה היה רק עניין של זמן. כל אחד יודע שמי שלוקח אינטרנט בחבילות היותר גבוהות (2 וחצי מגה ומעלה, למשל) כנראה לא רוצה להשתמש בו לצרכים כשרים לחלוטין.
נטויז'ן כנראה העדיפה לחכות עם הקנסות בשביל שיהיו מספיק אנשים עם חוזים שיתרגלו לאינטרנט טוב. רוצה לעזוב? תשלם. רוצה להשאר? תשלם.
מציעים מחירים נמוכים לחבילות מגוכחות, אבל לא מיישמים (או מודיעים, למען האמת) על המגבלות וגורפים רווח גדול בסוף.

לי עדיין לא שלחו מכתב, אז אני מניח שה5 גיגה בייט בחודש הם רק מספר לחוזה ולא מספר אמיתי. אני בטוח שאנשים שמורידים 32 גיגה בייט בחודש ומקבלים מכתב אזהרה כנראה נמצאים מעט מאוד זמן עם נטויז'ן. לעומת הלקוחות ותיקים שיקבלו אזהרה רק אחרי ניצול הרבה יותר גבוה של רוחב פס.

אני מחובר ב5 מגה והתאכזבתי מאוד כשראיתי ש7 המגה בייטים הם לכבלים בלבד.
אין ממש סיבה מיוחדת למה אנחנו בADSL מכיוון שאנחנו נגרים בבית פרטי והבלוק והאזור שלנו מוקף בעיקר במשפחות מבוגרות שכנראה מחוברות לאינטרנט "איטי". סתם גרירת התחייבויות חוזרות ונשנות של שדרוגים. זה מצחיק, אבל 5 מגה זה פשוט לא מספיק לכמה דברים, ולדברים אחרים זה הרבה יותר מידי. אנשים שמסתפקים באינטרנט פחות מהיר כנראה צריכים אותו פחות ויש להם פחות זמן להשתמש בתוכן. אותי ה5 מגה מציל 3 פעמים בשבוע לפחות :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אני כרגע מחובר ב-5M ADSL

לפני זה הייתי מחובר ב-ATM DIRECT ו-VC ישיר (שנותנים UPLOAD הרבה יותר חזק).

אריאל
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347

שליחה

גם אני התחברתי לחבילת 7 מגה שלשום HOT ובזק בינלאומי במיוחד בגלל התעדוף למשחקי הרשת בSP3 ואני ממש מרוצה

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב:Giliboy,

בזמנו היו לי הפרעות וכל כמה ימים הייתי צריך שטכנאי "יסדר לי את הרמות בקו" עד שנמאס לי. בכל מקרה, בזמנו בזק היו חזקים יותר במהירות (הכבלים הציעו 3M ובבזק 5M).
אני מעריך שהיום לא אתקל בבעיות כאלה.
http://en.wikipedia.org/wiki/Placeshifting
...
זו הסיבה שגם אני עזבתי את HOT, ומכאן גם נולדה הסאגה שלי איתם, עם נסיונותיהם לתבוע אותי, למי שמכיר את הסיפור..
בכל מקרה, התקלות של HOT באינטרנט לא חלפו מן העולם. פעמיים בשבוע אני שומע מאבא שלי שאין לו אינטרנט. אצלו זה לא משהו אקוטי והוא יחיה בלי אינטרנט כמה שעות, המחיר של ה"טריפל" משתלם לו, אז ככה זה נשאר..
...

noam23
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1373

שליחה

אני בהוט עם ספקית ברק-נטויז'ן על חבילת 6 מגה, ומגבילים לי את קצב ההורדה ביוזנט במשך רוב שעות היום. ההגבלה היא למהירות 200-300 קילובייט, ואינה חלה על תכני אינטרנט שאינם יוזנט (נגיד להוריד ישירות מאתרי אינטרנט בחו"ל אני כן מצליח במהירות מקסימלית לאורך כל שעות היממה).

מה שיפה הוא שברק-נטויז'ן לא מגבילים לכולם את היוזנט, אלא הם מתבייתים רק על אלו שמורידים באמת הרבה לדעתם, ומגבילים רק להם, ורק בשעות העומס (בלילה למשל ההגבלה לא מתבצעת).

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183

שליחה

אני לא מוריד ביוזנט אבל אני משתמש די הרבה בביטורנט ובאתרים מסויימים צריך גם להעלות.
אני כבר הרבה זמן עם 1.5/512 בהוט ולדעתי היתרון היחיד ב-6 מגה ו-7 מגה זה קצב ההעלאה הגבוה.
אני חושב שלא נותנים לזה מספיק דגש בארץ וחבל.
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

StonedJunglist
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1190
שם מלא: StonedJunglist

שליחה

Gilliboy, תאמין לי שצריך אינטרנט יותר מהיר בארץ, גם הראוטינג למדינות אחרות על הפנים ובכלל עם הספקיות היום, בבוקר מוריד על 5 KBPS בלילה על 600KBPS.. אני עם כבלים 5M ספק בזק.. בהתחלה הייתי מרוצה ועכשיו בכל שעות היום האינטרנט מקרטע ובלילה שאין עומס ובבקרים האינטרנט טס, זה לא שיטה של עבודה ולא משנה כמה אני מוריד בחודש(מוריד הרבה) האינטרנט בארץ זקוק לשדרוג ובמהירות.. למה באירופה כאשר לתושב שוודיה מתחשק לראות פריסון ברייק עונה 3 פרק 1 כרגע אז הוא נכנס לאינטרנט, הולך לחרבן ורואה.. גם אני רוצה כך וגם אני רוצה אינטרנט יותר מהיר שייתן לי את כל מה שOFERLAOR רשם ועוד :)
בקשר להורדה אני מדבר על פרוטוקול FTP.. - גם בHTTP אני מקבל בעיות אך פחות

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

...

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039

שליחה

תמונה
הבוקר שמתי לב ש-TWC/EarthLink שידרגו לי את הקו שוב.
:D :D :D

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

dragonflyXXL כתב:תמונה
הבוקר שמתי לב ש-TWC/EarthLink שידרגו לי את הקו שוב.
:D :D :D
...
פאק. אתה מעלה במהירויות שהאנשים כאן לא מורידים אפילו :twisted:
Need more cowbell

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Pavelz,

הגזמת... אני מגיע למספרים דומים ב-UPLOAD ב-ADSL 5M.

הוא בערך מוריד בקצב כפול משלי.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

dragonflyXXL

מה זאת אומרת שידרגו לך את הקו שוב ?

eytan99
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד