זה גם מה שאני חשבתי,מורידים מתקינים וזהו,ניסיתי כמה שעות,לא הלךoferlaor כתב:niko,
זה לא משהו שמורידים מהאינטרנט ומתקינים וזהו?...
עוד כמה שקלים וראש שקט,יש מספיק גאדג'טים על הראש שצריך לטפל בהם

זה גם מה שאני חשבתי,מורידים מתקינים וזהו,ניסיתי כמה שעות,לא הלךoferlaor כתב:niko,
זה לא משהו שמורידים מהאינטרנט ומתקינים וזהו?...

נראה לי URBAN LEGEND. אם ממש ילחץ את המקור הוא יגיד שסיפרו לו והוא לא ראה בעיניו...אני יודע מה סיפרו לי....

תודה אלי,ניסיתי לבד, לא הלך.העברית שקיבלתי הייתה הפוכה,ללא מקלדת בעברית.EliHaboosh כתב:נראה שהעניין היה אי הבנה.
כפי שמרטין אמר, המכשיר עדיין לא נמכר בכלל ברשתות סלולר אחרות מלבד AT&T, לרבות חברת אורנג'. בטח ובטח שגם אם שולחים את המכשיר לבדיקות, לא מיד חורטים עליו את לוגו החברה.
בוא נגיד שתמיד קיים איזה סיכוי שיש מהלך מאחורי הקלעים שאפל מתכוונת מחר מחרתיים להשיק את המכשיר ברשת אורנג' והמכשיר עבר את כל הבדיקות ורק מחכה להשקה. קשה לי מאוד להאמין. דברים כאלה לא נשמרים בסוד.
דבר נוסף שאני יכול לחשוב עליו הוא שניתן בתוכנה הרי להטמיע את הלוגו של המפעילה הסלולרית (אורנג'/סלקום) לצד מד הקליטה במכשיר. אולי זו היתה הכוונה ונאמר בטעות "חריטה".
דבר נוסף זה המחיר. 5,000 ש"ח? נשמע הזוי מידי.
niko:
התקנת המקלדת והעברית במכשיר זה ממש שטויות לביצוע. במכשיר האייפון היום יש את צורת ההתקנה הפשוטה ביותר שקיימת בכל מכשירים ה PDA והסלולר עד כה שזה ממש מצחיק.
יש להתקין במכשיר תוכנה שנקראת Installer. התוכנה הזו מתעדכנת דרך האינטרנט (WIFI/GPRS/EDGE) ומציגה את כל התוכנות והמשחקים שניתן להתקין ברשימה מסודרת לפי קטיגוריות. כל שעליך לעשות הוא פשוט לבחור את התוכנה שאתה רוצה להתקין וזהו.
לפחות אם שילמת עבור ההתקנה של העברית, נסה ללמוד איך מבצעים זאת משום שכל ההתקנות מתבצעות דרך שם....