בעיות טעינה עם שלט Harmony 880
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
מזה חששתי,
אטימות המכס
לא הבנתי אחד עבר בלי בעיה והשני נתקע במכס?
אטימות המכס
לא הבנתי אחד עבר בלי בעיה והשני נתקע במכס?
העם דורש..... כל מיני דברים
-
michaels
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 379
כן, מוזר. אולי בגלל שהשלט נשלח באריזה של אמאזון.
- Ron_G
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
הבעייה המקורית
יש לי Harmony 880 והייתה לי אותה בעייה.
בעזרת מברג קטן הרמתי קצת את המגעים במטען ומאז אין יותר בעיות.
בעזרת מברג קטן הרמתי קצת את המגעים במטען ומאז אין יותר בעיות.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

טעינה ?
זה קטן...
תזהר שלא יישבר לך המסך
אז אתה יכול לזרוק אותו לפח
אין חלקי חילוף
מציע לך לעטוף אותו בצמר גפן

זה קטן...
תזהר שלא יישבר לך המסך
אז אתה יכול לזרוק אותו לפח
אין חלקי חילוף
מציע לך לעטוף אותו בצמר גפן
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
במידה ואני רוצה לבקש ממשישהו שיביא לי את השלט מחו"ל, איך ניתן לבדוק אם יש בעיות מגעים בעריסה ללא לפתוח את הקופסא?
ז"א אני רוצה לבקש ממישהו שלא ממש "יתעסק" בלבדוק לי את זה,האם ניתן להניח שמוצר שירכש עוד חודש+- יהיה מבחינת מגעים יותר טוב מהישנים? או שכל ה880 "סובלים מהמחלה" הזאת?
ז"א אני רוצה לבקש ממישהו שלא ממש "יתעסק" בלבדוק לי את זה,האם ניתן להניח שמוצר שירכש עוד חודש+- יהיה מבחינת מגעים יותר טוב מהישנים? או שכל ה880 "סובלים מהמחלה" הזאת?
-
michaels
-
- חבר פעיל מאוד

Re: הבעייה המקורית
גם את השלב הזה עברתי.Ron_G כתב:יש לי Harmony 880 והייתה לי אותה בעייה.
בעזרת מברג קטן הרמתי קצת את המגעים במטען ומאז אין יותר בעיות....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

אני בדקתי במלון...motiyairl כתב:במידה ואני רוצה לבקש ממשישהו שיביא לי את השלט מחו"ל, איך ניתן לבדוק אם יש בעיות מגעים בעריסה ללא לפתוח את הקופסא?
ז"א אני רוצה לבקש ממישהו שלא ממש "יתעסק" בלבדוק לי את זה,האם ניתן להניח שמוצר שירכש עוד חודש+- יהיה מבחינת מגעים יותר טוב מהישנים? או שכל ה880 "סובלים מהמחלה" הזאת?...
ואופס , מזל
הוא היה תקול
וניגשתי להחליף אותו בבוקר
מציע לבדוק ולראות
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
כן, אבל איך רואים שהוא תקול?
(ואני מתכוון לאיכות מגעי ההטענה)
(ואני מתכוון לאיכות מגעי ההטענה)
- נדב
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1020
גם לי יש את הבעייה הזאת בדיוק וגם אני שמעתי על "הבעיות בעריסה", חבר'ה הבעייה היא לא העריסה אלא בשלט, הציפוי זהב נשחק ומתחתיו יש בטח איזה פלסטיק שכמובן, כמו שמישהו כבר ציין פה, אינו מוליך חשמל.
הפתרון שלי הוא להלחים את המגעים גם בשלט וגם בעריסה וזה מה שאני הולך לעשות מחר (תקבלו תוצאות).
אבל לא סתם הלחמה, אני לוקח אותו למפעל אלקטרוניקה ואמנם אני בעצמי יודע להלחים לא רע בכלל (מלחם של HIKO הכי טוב בעולם) אבל אני אתן את זה לאיזה מישהי מומחית שתעשה לי הלחמה בציפוי דק דק ונקי
.
אולי מחר אני אעדכן.
הפתרון שלי הוא להלחים את המגעים גם בשלט וגם בעריסה וזה מה שאני הולך לעשות מחר (תקבלו תוצאות).
אבל לא סתם הלחמה, אני לוקח אותו למפעל אלקטרוניקה ואמנם אני בעצמי יודע להלחים לא רע בכלל (מלחם של HIKO הכי טוב בעולם) אבל אני אתן את זה לאיזה מישהי מומחית שתעשה לי הלחמה בציפוי דק דק ונקי
אולי מחר אני אעדכן.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

בהצלחה
תמונות
תמונות
- נדב
-
- חבר ותיק

עדכון,
אחרי התייעצות עם כמה חבר'ה מהעבודה ודעות שונות הוחלט לא לעשות הלחמה.
פתחתי את השלט (אגב אחרי שמשחררים את הבורג הקטן צריך לפתוח משני הצדדים עם מברג שטוח ולדחוף 2 קליפסים בזהירות) ושחררתי את 3 המגעים ע"י שבירה של הפלסטיק שתפס אותם (אין דרך אחרת), אחרי שהמגעים משוחררים ניתן לעבוד איתם יותר בקלות.
עכשיו ה"פלסטיק" הזה שדיברנו עליו.. אני לא בטוח שזה פלסטיק.. לא יודע מה זה .. המגעים המשוחררים נראים כמו 3 חתיכות נחושת (מה יש פלסטיק בתוך נחושת?)
גירדתי את השחיקה הזאת וניקיתי עם אלכוהול, החזרתי הכל (את המגעים הדבקתי בחזרה עם טיפ טיפה דבק מהיר ככה שניתן יהיה לשבור אותו בעתיד) חיברתי את העריסה לחשמל ועכשיו המגעים עובדים יותר טוב ממקודם, לא 100 אחוז אבל יותר טוב.
אני מעריך שבעתיד אצטרך לעשות הלחמה (אגב את ההלחמה עושים עם אמבט בדיל, טובלים את המגעים ומרימים תוך שנייה, מקבלים ציפוי דק דק
).
אחרי התייעצות עם כמה חבר'ה מהעבודה ודעות שונות הוחלט לא לעשות הלחמה.
פתחתי את השלט (אגב אחרי שמשחררים את הבורג הקטן צריך לפתוח משני הצדדים עם מברג שטוח ולדחוף 2 קליפסים בזהירות) ושחררתי את 3 המגעים ע"י שבירה של הפלסטיק שתפס אותם (אין דרך אחרת), אחרי שהמגעים משוחררים ניתן לעבוד איתם יותר בקלות.
עכשיו ה"פלסטיק" הזה שדיברנו עליו.. אני לא בטוח שזה פלסטיק.. לא יודע מה זה .. המגעים המשוחררים נראים כמו 3 חתיכות נחושת (מה יש פלסטיק בתוך נחושת?)
גירדתי את השחיקה הזאת וניקיתי עם אלכוהול, החזרתי הכל (את המגעים הדבקתי בחזרה עם טיפ טיפה דבק מהיר ככה שניתן יהיה לשבור אותו בעתיד) חיברתי את העריסה לחשמל ועכשיו המגעים עובדים יותר טוב ממקודם, לא 100 אחוז אבל יותר טוב.
אני מעריך שבעתיד אצטרך לעשות הלחמה (אגב את ההלחמה עושים עם אמבט בדיל, טובלים את המגעים ומרימים תוך שנייה, מקבלים ציפוי דק דק
-
michaels
-
- חבר פעיל מאוד

תנסה לשלוח מייל ל LOGITECH בקשר לבעיה. לי הם שלחו שלט חדש בלי בעיות מיוחדות. אפילו קבלתי דגם חדש יותר (885).
- נדב
-
- חבר ותיק

אם קניתי את השלט הזה באיביי (משומש) יש לי עדיין סיכוי לקבל שלט חליפי?
(אני זוכר שפעם שלחתי להם אימייל כשחשבתי שהבעייה היא בעריסה ולא קיבלתי שום תשובה, יש אימייל מיוחד?)
(אני זוכר שפעם שלחתי להם אימייל כשחשבתי שהבעייה היא בעריסה ולא קיבלתי שום תשובה, יש אימייל מיוחד?)
-
michaels
-
- חבר פעיל מאוד

אני פניתי לתמיכה הרשמית של לוג'יטק בשוויץ עם כל הפרטים של המוצר. לקח להם די הרבה זמן לחזור אלי והם רצו ממני עוד מספר פרטים אבל בסופו של דבר, לאחר שתארתי את הבעיה (אצלי השלט לא נטען יותר ) הם שלחו לי שלט חליפי.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

התמיכה שלהם דווקא די יעילה
היא מקנדה והם מאוד אדיבים
הם ינהלו איתך רומן ארוך עד שתהיה מרוצה
יופי של שרות
היא מקנדה והם מאוד אדיבים
הם ינהלו איתך רומן ארוך עד שתהיה מרוצה
יופי של שרות
- נדב
-
- חבר ותיק

אכן כן, התמיכה של לוגיטק מעולה !
אחרי שהסברתי להם את הבעייה ועניתי להם על כל השאלות + תמונות על הבעייה הם החליטו אחרי כשבוע וחצי לשלוח לי אימייל בדבר משלוח של עריסה חדשה לשלט ?
האם יחייבו אותי במכס על מה שעומדים לשלוח לי?
עדכון: לא חייבו אותי במכס בסוף, העריסה עלתה 49 דולר ולכן לא חייבו אותים במיסים (מותר לייבא עד 50 דולר ללא תשלום מיסים).
אחרי שהסברתי להם את הבעייה ועניתי להם על כל השאלות + תמונות על הבעייה הם החליטו אחרי כשבוע וחצי לשלוח לי אימייל בדבר משלוח של עריסה חדשה לשלט ?
האם יחייבו אותי במכס על מה שעומדים לשלוח לי?
עדכון: לא חייבו אותי במכס בסוף, העריסה עלתה 49 דולר ולכן לא חייבו אותים במיסים (מותר לייבא עד 50 דולר ללא תשלום מיסים).
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 05/04/2010 21:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
בעקרון כן.
מכס משלמים על כל מוצר חייב במכס לפי ערך מחירון היצרן, גם אם הוא נשלח בחינם וגם אם הוא במסגרת החלפה. ככה עובד החוק וזה לא רק בארץ.
כשיש מהלך של שליחת חלק פגום וקבלת חדש במקומו יש תת נוהל מיוחד לכך. כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם הנוהל מתוסבך, משתנה לעיתים קרובות והם גם לא בדיוק מפרסמים אותו. רוב האנשים הפרטיים שלא עובדים דרך עמיל מכס מקצועי לא מודעים לנוהל או שמיתייאשים מהעבודה ומוותרים.
מכס משלמים על כל מוצר חייב במכס לפי ערך מחירון היצרן, גם אם הוא נשלח בחינם וגם אם הוא במסגרת החלפה. ככה עובד החוק וזה לא רק בארץ.
כשיש מהלך של שליחת חלק פגום וקבלת חדש במקומו יש תת נוהל מיוחד לכך. כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם הנוהל מתוסבך, משתנה לעיתים קרובות והם גם לא בדיוק מפרסמים אותו. רוב האנשים הפרטיים שלא עובדים דרך עמיל מכס מקצועי לא מודעים לנוהל או שמיתייאשים מהעבודה ומוותרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
לכל אלה שנתקלקלה העריסה, יש מישהו בפורום תפוז שסיפר על כל התהליך מול לוג'יטק בחו"ל:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... =114596630
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... =114596630
- admeds
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
פתרון לבעיית הטעינה
כמובן, שגם לי הייתה בעיית טעינה, והחלטתי לפנות לשרות הלקוחות שלהם דרך Logitech.com.
רבותיי, יש להם שרות מדהים: פניתי אליהם, ולאחר 2 התכתבויות עם הסבר לגבי הבעיה, הם שלחו לי עמדת טעינה חדשה דרך הדואר (הגיע לאחר כשבועיים), וכל זה ללא שאלות מאיפה רכשתי, יש לי קבלה או אין לי וכו' (דרך אגב, רכשתי את השלט מיד שניה ולכן לו היו לי שום מסמכים המאשרים את הרכישה).
אני כולי תקווה שכל חברה הייתה נותנת כזו איכות של שירות.
אל תהססו, תפנו אליהם-אתם תקבלו פתרון מיידי.

רבותיי, יש להם שרות מדהים: פניתי אליהם, ולאחר 2 התכתבויות עם הסבר לגבי הבעיה, הם שלחו לי עמדת טעינה חדשה דרך הדואר (הגיע לאחר כשבועיים), וכל זה ללא שאלות מאיפה רכשתי, יש לי קבלה או אין לי וכו' (דרך אגב, רכשתי את השלט מיד שניה ולכן לו היו לי שום מסמכים המאשרים את הרכישה).
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
Re: פתרון לבעיית הטעינה
אין חברה ב ע ו ל ם שיש לה שירות טוב יותר מהםadmeds כתב:כמובן, שגם לי הייתה בעיית טעינה, והחלטתי לפנות לשרות הלקוחות שלהם דרך Logitech.com.
...