הכול על מדיה פורטל . ריכוז שאלות ותשובות !
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
שהתקנתי את הקובץ עשיתי סימנתי בקאפ זה יכול לעזור?
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

מהההה???
הלך לי יום שלם על התוכנה הזו..
גם ככה אני שומעת רק מוזיקה...
הלך לי יום שלם על התוכנה הזו..
גם ככה אני שומעת רק מוזיקה...
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

ההתקנה מאוד פשוטה אחרי הנסיון .InbarHovav כתב:מהההה???
הלך לי יום שלם על התוכנה הזו..![]()
![]()
גם ככה אני שומעת רק מוזיקה......
זה בדיוק על השעון 5 דקות במידה ולא הצלחת תגידי לי אני יבוא
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 602
אחריי הורדת ה EPG אני מקבל רק אודיו ואין לי תמונה כמו כן לא מצליח להעביר ערוצים
כמו כן בצפיה בסרטים השלט לא מגיב לעצירה או הרצה קדימה
אפשר לקבל בבקשה קצת עזרה
בתודה רוברט
אפשר לקבל בבקשה קצת עזרה
בתודה רוברט
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

תבדוק בתמונות שמצורפות כאן איך לכוון את הערוצים וכמו כן תעשה חיפוש בפורום דיברו על זה הרבה .rgb31 כתב:אחריי הורדת ה EPG אני מקבל רק אודיו ואין לי תמונה כמו כן לא מצליח להעביר ערוצים
אפשר לקבל בבקשה קצת עזרה
בתודה רוברט...
לגבי השלט גם תביט בתמונות שיש כאן ותראה את התמונה הזאת http://www.siz.co.il/my.php?file=mt52nkj0umgi.jpg
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

לגביי השלט זה בדיוק מה שבחרתי אבל הוא לא מגיב לכל הפקודות
בעיקר לא בצפיה בסרטים הוא לא עוצר או מריץ קדימה ואחורה
לגביי הצפיה בטלויזיה זה בערך היסתדר אך אני מקבל תמונה מעוותת ולא רואה על כל המסך
קודם כל בראש המסך יש לי פס שחור גדול והתמונה נחתכת
שנית גם המיספר של הערוץ מופיע מאוד גדול ולא טיבעי
דבר נוסף האם בישביל להעביר ערוצים אני צריך להישתמש בשלט של יס או של המדיה סנטר
בתודה
רוברט
לגביי הצפיה בטלויזיה זה בערך היסתדר אך אני מקבל תמונה מעוותת ולא רואה על כל המסך
בתודה
רוברט
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
המלצה שלי, לא להתקין SVN של יום נוכחי. עדיף לחכות למשוב מהמשתמשים בפורום של MP ולראות אם ה-SVN יציב. אחד ה-SVN-ים האחרונים אכן יצר בעייה בפתיחת ה-Configuration של MP. אני תמיד מתקין SVN של לפני יומיים-שלושה ובוחר את זה שאין איתו בעיות.
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

מה לעשות???
- leo212
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 477
טרם פתרתי את הבעיה בלוח השידורים המיובא מ"עכבר העיר", הייתי שמח לשמוע אם מישהו הצליח.Darks כתב:
תשובות :
1) עקוב אחרי השירשור הבא ישנו פיתרון לבעיה במידה ולא מצאת אני זוכר שמישהו סידר את זה בפורום חפש מידע בפורום....
אני מנסה להגדיר לוח שידורים לynet בצורה דומה, אבל הבעיה היא שynet מקבל את הפרמטרים בpost ויש בעיה ב.NET עם שליחת פרמטרים בpost לאתרים (WebEPG כתוב ב.NET). אם מישהו מבין בזה ויכול לעזור - אשמח.
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

לגביי השלט זה בדיוק מה שבחרתי אבל הוא לא מגיב לכל הפקודותDarks כתב:תבדוק בתמונות שמצורפות כאן איך לכוון את הערוצים וכמו כן תעשה חיפוש בפורום דיברו על זה הרבה .rgb31 כתב:אחריי הורדת ה EPG אני מקבל רק אודיו ואין לי תמונה כמו כן לא מצליח להעביר ערוצים
אפשר לקבל בבקשה קצת עזרה
בתודה רוברט...
לגבי השלט גם תביט בתמונות שיש כאן ותראה את התמונה הזאת http://www.siz.co.il/my.php?file=mt52nkj0umgi.jpg...
בתודה
רוברט
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

ענבר, תנסי להתקין את ה-SVN מפה:
http://forum.team-mediaportal.com/media ... 29044.html
דבר שני- כדי שיוצגו תמונות של אלבומים את צריכה שהתיקיות יכילו קובץ תמונה של האלבום בשם folder.jpg . אפשר לעשות את זה ידנית או להגיד ל-MP לעשות סריקה. כדי לבצע סריקה צריך ללחוץ על כפתור i בשלט או קליק ימני בעכבר ואז יפתח תפריט עם אפשרויות. צריכה להיות שם אפשרות למציאת עטיפה ואפשרות לסריקה. אני לא בטוח... אבל נראה לי שהסריקה מוצאת תמונות עבור כל האלבומים, והאפשרות למצוא עטיפה היא רק לגבי התיקייה שבוחרים.
לרוברט- תוודא שהלחצנים בשלט ממופים כמו שצריך. תיכנס להגדרות של MP ותחת REMOTE תבחר בשלט שיש לך. יש שם אפשרות של Mapping. שם את יכול לכוון את המיפוי בצורה ידנית.
לגבי העיוות בתמונה. אתה יכול לנסות ללחוץ על i בשלט או קליק ימני בעכבר בזמן צפייה ולבחור יחס תמונה אחר. אם זה לא עובר אולי תנסה להחליף MPEG2 Decoder דרך ההגדרות של MP. אני משתמש ב-Nvidia Purevideo.
בשביל להעביר ערוצים אתה אמור להשתמש בשלט של המדיה סנטר. כשאתה מעביר ערוץ MP אמורה לשלוח באמצעות הבלאסטר אות לממיר להעביר לערוץ המתאים.
דבר נוסף. לכל המתשמשים בסקין החדש Xface. קחו בחשבון שהסקין הזה, כמה שהוא יפה ומגניב, הוא עדיין בחיתוליו ועקב היותו גם חדש וגם חדשני (מבחינת האפקטים) יש בו לא מעט באגים והוא עדיין לא מכסה את כל האופציות והפלאגינים של MP.
אני עדיין משתמש ב-Replicant, שהוא יציב מאוד ולדעתי היחיד שמשתווה לסקין הרגיל של MP מבחינת שימושיות.
דבר שני- כדי שיוצגו תמונות של אלבומים את צריכה שהתיקיות יכילו קובץ תמונה של האלבום בשם folder.jpg . אפשר לעשות את זה ידנית או להגיד ל-MP לעשות סריקה. כדי לבצע סריקה צריך ללחוץ על כפתור i בשלט או קליק ימני בעכבר ואז יפתח תפריט עם אפשרויות. צריכה להיות שם אפשרות למציאת עטיפה ואפשרות לסריקה. אני לא בטוח... אבל נראה לי שהסריקה מוצאת תמונות עבור כל האלבומים, והאפשרות למצוא עטיפה היא רק לגבי התיקייה שבוחרים.
לרוברט- תוודא שהלחצנים בשלט ממופים כמו שצריך. תיכנס להגדרות של MP ותחת REMOTE תבחר בשלט שיש לך. יש שם אפשרות של Mapping. שם את יכול לכוון את המיפוי בצורה ידנית.
לגבי העיוות בתמונה. אתה יכול לנסות ללחוץ על i בשלט או קליק ימני בעכבר בזמן צפייה ולבחור יחס תמונה אחר. אם זה לא עובר אולי תנסה להחליף MPEG2 Decoder דרך ההגדרות של MP. אני משתמש ב-Nvidia Purevideo.
בשביל להעביר ערוצים אתה אמור להשתמש בשלט של המדיה סנטר. כשאתה מעביר ערוץ MP אמורה לשלוח באמצעות הבלאסטר אות לממיר להעביר לערוץ המתאים.
דבר נוסף. לכל המתשמשים בסקין החדש Xface. קחו בחשבון שהסקין הזה, כמה שהוא יפה ומגניב, הוא עדיין בחיתוליו ועקב היותו גם חדש וגם חדשני (מבחינת האפקטים) יש בו לא מעט באגים והוא עדיין לא מכסה את כל האופציות והפלאגינים של MP.
אני עדיין משתמש ב-Replicant, שהוא יציב מאוד ולדעתי היחיד שמשתווה לסקין הרגיל של MP מבחינת שימושיות.
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

עדכונים...
התקנתי את הSVN שארז קישר אליו - התקנה עברה חלק.
הקוניפיגור נפתח תקין
ביצעתי קליר לקאש , וגם עשיתי אפדייט לתיקיות.
עכשיו סוף סוף זה נראה כמו אריזות של דיסקים!!!!!!
אבל יש בעיה אחת. שאני עומדת עם הסמן על אריזה, הדף בורח החוצה.
מצורף צילום מסך
התקנתי את הSVN שארז קישר אליו - התקנה עברה חלק.
הקוניפיגור נפתח תקין
ביצעתי קליר לקאש , וגם עשיתי אפדייט לתיקיות.
עכשיו סוף סוף זה נראה כמו אריזות של דיסקים!!!!!!
אבל יש בעיה אחת. שאני עומדת עם הסמן על אריזה, הדף בורח החוצה.
מצורף צילום מסך
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

זה גם אצלי ככה . זה אחד מהתקלות שעובדים עליו , כמו שאמרו כאן לפני וכמו שאני יגיד הסקין עדיין בחיתולים ותמיד טוב לעקוב אחרי SVN .
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

יש לי שאלה, או יותר נכון הצעה לשיפור.
שברעה שלוחצים על האריזה של הדיסק שהיא תונפש בצורה של אריזה נפתחת
שברעה שלוחצים על האריזה של הדיסק שהיא תונפש בצורה של אריזה נפתחת
-
Darks
-
- חבר פעיל מאוד

הרעיון שלך מדהים , אבל אני לא הכתובת , הכתובת להצעות היא כאןInbarHovav כתב:יש לי שאלה, או יותר נכון הצעה לשיפור.
שברעה שלוחצים על האריזה של הדיסק שהיא תונפש בצורה של אריזה נפתחת...
Guides4u
אתר המדריכים הגדול בארץ
אתר המדריכים הגדול בארץ
- InbarHovav
-
- חבר מביא חבר

זה פורום כזה..
איך נרשמים?
זה מסובך העניין הזה..
אתה יכול להוסיף את ההצעה?
איך נרשמים?
זה מסובך העניין הזה..
אתה יכול להוסיף את ההצעה?
- rgb31
-
- חבר פעיל במיוחד

האם כדיי להעביר ערוצים האמצעות הבלאסטר ולמפות את השלט אני צריך להתקין את הפאצ'erezr כתב:ענבר, תנסי להתקין את ה-SVN מפה:
....
אני פשוט רוצה להישתמש במקביל גם במדיה סנטר ושמתי לב שהפאצ מישתלט על הדרייבר ומנטרל את השלט מעבודה עם המדיה סנטר
האם יש לזה פיתרון כלשהוא
ולגביי העיוות בתמונה שוב חוזרים לעיניין השלט שמה שמוזר זה שאני יכול לדפדף עם השלט ביו החלונות למעלה למטה ימינה ושמאלה אך כאשר אני לוחץ על i אין משום תגובה
אגב כאשר מתקינים SVN חדש האם צריך להגדיר מחדש את כל ההגדרות או שהן עדיין נישמרות
בתודה
רוברט
- erezr
-
- חבר פעיל במיוחד

לענבר, היחס תמונה של הטלויזיה שלך זה 4:3? כי הסקין מיועד ל-16:9.
לרוברט, זה לא patch, אלא גירסה חדשה יותר של התוכנה. אם היא עובדת לענבר טוב אני ממליץ להתקין אותה, למרות שהשלט והבלאסטר אמורים לעבוד גם בלעדיה. כשמתקינים SVN חדש ההגדרות אמורות להישמר. אני ממליץ לעשות backup בכל מקרה.
קשה לי לעזור לך עם השלט כי לי יש את השלט והבלאסטר המקוריים של ה-PVR150, ולא את אלה שמגיעים עם הקיט של MCE.
לגבי העיוות בתמונה- ניסית את מה שאמרתי? זה עובד בתוכנות אחרות?
לרוברט, זה לא patch, אלא גירסה חדשה יותר של התוכנה. אם היא עובדת לענבר טוב אני ממליץ להתקין אותה, למרות שהשלט והבלאסטר אמורים לעבוד גם בלעדיה. כשמתקינים SVN חדש ההגדרות אמורות להישמר. אני ממליץ לעשות backup בכל מקרה.
קשה לי לעזור לך עם השלט כי לי יש את השלט והבלאסטר המקוריים של ה-PVR150, ולא את אלה שמגיעים עם הקיט של MCE.
לגבי העיוות בתמונה- ניסית את מה שאמרתי? זה עובד בתוכנות אחרות?