בשבוע הבא מגיעים מבזק להתקין לאמא שלי חיבור סיבים - שאלות
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יכול להיות שאם הוא מאחורי CGNAT אז תעבורה לכיוונים שונים מתבצעת דרך IP שיתופי שונה?
Adigaforever כתב: מה זה משנה לך הכתובת שאתר מסויים חושב שה IP שלך נמצא בו?
כתובת של IP זה דבר מאוד דינמי שיכול להיות שונה ברמת המדינה בין ספקי IP DATABASE,...
מה? זאת כתובת ה-IP שאני מקבל מבזק, איך בדיוק זה יכול להיות שונה "ברמת המדינה בין ספקי IP DADABASE"?
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

עשית IP קבוע בבזק?Batnun כתב: מה? זאת כתובת ה-IP שאני מקבל מבזק, איך בדיוק זה יכול להיות שונה "ברמת המדינה בין ספקי IP DADABASE"?
Batnun
....
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

בבזק אם אתה לא עושה IP קבוע אז אתה מאחורי CGNAT זאת אומרת שאתה לא באמת מקבל כתובת IP ובמקרה הזה באמת יכול להיות שבאתרים שונים אתה מקבל IP שונה...
want_upload כתב: בבזק אם אתה לא עושה IP קבוע אז אתה מאחורי CGNAT זאת אומרת שאתה לא באמת מקבל כתובת IP ובמקרה הזה באמת יכול להיות שבאתרים שונים אתה מקבל IP שונה...
סעמק, באמת לא הצלחתי להגדיר הפניית פורטים. אפשר לקבל חיבור בלי CGNAT או שחייבים לשלם עוד על IP קבוע?
האמת שזה כבר פחות משנה, כבר העברתי את כל הניטור של הרשת הפנימית ל-Tailscale, אבל כמובן שכתובת IP פומבית נורמלית זה יהיה נחמד.
Batnun
.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

בבזק אי אפשר לקבל חיבור בלי CGNAT אם לא משלמים על IP קבוע.Batnun כתב: סעמק, באמת לא הצלחתי להגדיר הפניית פורטים. אפשר לקבל חיבור בלי CGNAT או שחייבים לשלם עוד על IP קבוע?
האמת שזה כבר פחות משנה, כבר העברתי את כל הניטור של הרשת הפנימית ל-Tailscale, אבל כמובן שכתובת IP פומבית נורמלית זה יהיה נחמד.
Batnun
....
אפשר לקבל IP דינמי כלומר לקבל IP חיצוני בלי לשלם על IP קבוע רק אצל ספקים הבאים:
בזק בינלאומי(לא בזק)
פרטנר
סלקום
הוט(צריך לבקש מהם)