avihuli כתב:
תגיד, חמישי נחשב אצלך כבר סופ"ש או אתה סופר מיום שישי ?
מקפיץ שוב לגבי ההערה על הכיול YPAO שתוודא שהלינגדורף על מצב פוקוס ולא על גלובל.
...
אחי, הסלון זה החדר הכי פעיל אצלי בבית.אתה מה יודע מה הסיכוי לקבל שעה של שקט לכיולים האלה? רק אחרי ארוחת צהריים בשבת כשכל הבית מעולף .
לגבי מצב פוקוס, כן, אתה צודק. אני לא זוכר באיזה מצב זה היה כשכיילתי בפעם הקודמת.
בכל מקרה אני מתכוון להריץ עוד 2 כיולים, אחד בלינגדורף עם סאב (כדי שיהיו לי שני סטים של כיול, עם ובלי) ואותו דבר בימאהה.
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000
לדעתי הקניונים פתוחים עכשיו ואני בטוח שבני הבית ישמחו לאיזה סיבוב שופינג שם...
מבחינת המצב, אני לא יודע ממתי התמונות שהעלית אבל שם רשום גלובל.
לטעמי יהיה מיותר (או פשע) לא לעבוד עם הסאב שהוא מחובר תמיד ללינגדורף. התוצאות להשערתי הן די ברורות אבל בהחלט זה שווה בדיקה / בחינה.
אשמח לכל עדכון ורשמים לפי הכיולים השונים שאתה רוצה לעשות.
בהצלחה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
@avihuli
הגלובל שאתה רואה בתמונות זה בניגון דו ערוצי, לא קשור לכיול. בדקתי את ההבדל בניגון בין גלובל לפוקוס.
ברור שאעדכן בסוף כל התהליך, אבל חוות דעת אמיתית אני אוכל לתת רק אחרי האזנה רצינית לכמה סרטים/דיסקים/הופעות חיות
רשימת הציוד: yamaha rx-a6a|svs ultra evolution pinnacle|svs ultra center|svs ultra elavation|monitor audio rx-fx bronze|svs pb-2000 pro|dune hd homatics|marantz cd5000
movieman כתב: נשמח לעוד תמונות של החדר / SETUP שלך.
מה מידות החדר קולנוע שלך וכמה מושבים/כסאות/מקומות יש שם??
...
זה רחוק מלהיקרא חדר קולנוע. סלון ישראלי טיפוסי צנוע ולא גדול עם ספה צמודה לקיר האחורי, אבל לא נתתי לזה להפריע לרכישות ולחווית הסאונד שאני מקבל גם במוזיקה וגם בק"ב.
בקצרה, מדובר בסלון מלבני בשטח כולל של כ 16 מ"ר, אבל חלל ההאזנה בין 2 הקדמיים שלי הוא פחות מזה, בסביבות 11-12 מ"ר.
יש כאן שני פוסטי התחדשות שלי עם תמונות נוספות שיתנו תמונה מלאה יותר על התהליך: