דירוג חברת האינטרנט הכי גרועה בישראל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.

איזו חברת אינטרנט הכי גרועה בישראל?

בזק
2
4%
הוט
39
85%
פרטנר
0
אין הצבעות
סלקום
3
7%
גילת טלקום
0
אין הצבעות
018 אקספון
1
2%
אינטרנט רימון
0
אין הצבעות
019 טלזר
1
2%
טריפל סי
0
אין הצבעות
וואלה! Fiber
0
אין הצבעות
yes FIBER
0
אין הצבעות

סך הכול הצבעות: 46

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73183
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #21 

Amir64 - לא אומר שלא. אבל אני מצביע בשמי. ולי לא קרה בשום חברה שהעזו לחייב על משהו שלא סוכם מראש. אין חוצפה יותר גדולה מצד חברה מלהכניס יד לכיס של הלקוח שלה ולקחת כספים שלא מגיע לה. ומה שיותר גרוע זה הנסיון לגרום לי להצטייר כשקרן ולנסות להתיש אותי עד שאולי אוותר על העניין.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #22 

כל מה שרציתי להגיד זה שהסקר לא אומר כלום.
כמה חברים כאן היו מחוברים לכל 11 החברות ברשימה, כדי שיוכלו לחוות דיעה, ולא שמועות ואמונות?
יודע מה? כמה היו מחוברים לחצי מהרשימה, כדי שיוכלו לחוות דיעה?

לפי הנתונים האמיתיים, בחברות הקטנות יש הכי הרבה תלונות, אבל הן קטנות, אז זה מתבטא במספרים קטנים.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #23 

Huber כתב: Amir64 - לא אומר שלא. אבל אני מצביע בשמי. ולי לא קרה בשום חברה שהעזו לחייב על משהו שלא סוכם מראש. אין חוצפה יותר גדולה מצד חברה מלהכניס יד לכיס של הלקוח שלה ולקחת כספים שלא מגיע לה. ומה שיותר גרוע זה הנסיון לגרום לי להצטייר כשקרן ולנסות להתיש אותי עד שאולי אוותר על העניין.
...
לי זה קרה בסלקום בסלולר.
לא הייתי אצלם באינטרנט, אבל באותה מידה יכל לקרות גם שם.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1280
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 326 פעמים

שליחה #24 

Amir64 כתב: תקרא טוב מה שכתבתי. לא קבעתי כלום.
וזה הדבר היחיד שמפריע לך?
61% מהן היו על בזק ו-8% על הוט,
זה נתון אמיתי, וזה לא מפריע לך, שלמרות זה כולם פה צועקים "הוט"...?
...

הנה ציטוט מדויק שלך:
Amir64 כתב: לחלקם בוודאי לא היה אף פעם הוט, אבל מה זה משנה?
...
אתה רוצה שאסביר לך את ההבדל בין המילה "בוודאי", לבין מילים אחרות כמו "כנראה" או "אולי"? זה יעזור לך להביך את עצמך פחות בעתיד.

לא דיברתי בכלל על בזק ולא על כמות התלונות, רק על עניין הקביעה שלך בנוגע למשתמשי האתר שהצביעו להוט.
אגב, אתה חושב שאם תגיב לשאלה שלי בעוד התפתלות לא קשורה ומלאת פאתוס, זה איכשהו יצליח?

Amir64
גורו
גורו

שליחה #25 

ציטוט נוסף מתוך אותו דו"ח שציטטתי ממנו קודם:
החברות שלהן שיעור התלונות המוצדקות הגבוה ביותר הן ITC עם 85% פניות שנמצאו מוצדקות ו-yes עם 45% פניות מוצדקות ו-42% פניות שלא הוכרע אם הן מוצדקות או לא.אחרי כן: טלזר עם 38% פניות מוצדקות (זינוק לעומת 17% מוצדקות ב-2023) ו-47% פניות לא מוכרעות ואחריהן אקספון עם 30% פניות מוצדקות ו-22% פניות שלא הוכרעו ואינטרנט רימון.
החברות בעלות השיעור הנמוך ביותר של פניות מוצדקות בתחום זה הן HOT נט וטריפל סי.
...

Amir64
גורו
גורו

שליחה #26 

sabres כתב: הנה ציטוט מדויק שלך:
אתה רוצה שאסביר לך את ההבדל בין המילה "בוודאי", לבין מילים אחרות כמו "כנראה" או "אולי"? זה יעזור לך להביך את עצמך פחות בעתיד.

אגב, אתה חושב שאם תגיב לשאלה שלי בעוד התפתלות לא קשורה ומלאת פאתוס, זה איכשהו יצליח?
...
חמוד אתה.

אתה חושב שתלמד אותי עברית?
במשפט זה, המילה בוודאי משמשת כתואר הפועל המביע השערה קרובה לוודאות או הנחה מסתברת, ולא כציון של עובדה מוחלטת.
משמעות המשפט "לחלקם בוודאי לא היה אף פעם" היא: סביר להניח / מן הסתם שלחלקם לא היה אף פעם.

הקשר הסתברותי: הדובר מסיק מסקנה הגיונית לגבי קבוצת אנשים, אך מציין זאת בהסתייגות קלה (בדומה למילים: מן הסתם, כנראה).
שימוש לשוני: לעיתים מילה זו מחליפה את המילה "בטח" בשפת הדיבור, אך היא מתאימה יותר למשפטים המביעים סברה מאשר לוודאות מוחלטת.
...
אפילו ה- AI יודע עברית יותר טוב ממך.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

הבנתי - אז אם נלך לפי פרשנות ה-AI שלך, אתה בעצם טוען שקיימת וודאות גבוהה שלחלק מהמשתמשים שהצביעו להוט מעולם לא היה מנוי בהוט.
אוקי, עכשיו שחידדנו את הנקודה, בוא תסביר על מה מתבסס הטיעון הזה? איך קבעת שאותם משתמשים הם חלק "מעדר" כפי שאתה מתאר, ולא מצביעים מדעתם העצמאית?

Amir64
גורו
גורו

שליחה #28 

sabres כתב: הבנתי - אז אם נלך לפי פרשנות ה-AI שלך, אתה בעצם טוען שקיימת וודאות גבוהה שלחלק מהמשתמשים שהצביעו להוט מעולם לא היה מנוי בהוט.
אוקי, עכשיו שחידדנו את הנקודה, בוא תסביר על מה מתבסס הטיעון הזה? איך קבעת שאותם משתמשים הם חלק "מעדר" כפי שאתה מתאר, ולא מצביעים מדעתם העצמאית?
...
זאת לא פשרנות של ה- AI. אלו הם חוקי השפה.

כמה טענות אתה יכול למצוא נגד הוט באתר הזה, וכמה טענות דומות אתה יכול למצוא נגד החברות האחרות ברשימה?
הבאתי נתונים ממשרד התקשורת, המראים שהוט בהחלט לא החברה "הכי גרועה".
יש גרועות ממנה.
המטרה היתה להראות למה הסקר שנפתח כאן לא נותן כלום, ואמרו את זה כבר לפני בשרשור.
אם פותח הסקר היה מתעניין באמת באיזו חברה לבחור, ומאיזו חברה להתרחק, עדיף שהיה פותח את נתוני משרד התקשורת.
סקר כזה, בלי הגבלה על מה מבחינתו הופך חברה לגרועה, לא אומר כלום.
sabres כתב: איך קבעת שאותם משתמשים הם חלק "מעדר" כפי שאתה מתאר, ולא מצביעים מדעתם העצמאית?
...
מהנתון הזה של משרד התקשורת:
תלונות על חיבור לסיבים אופטיים נבדקו בנפרד: 61% מהן היו על בזק ו-8% על הוט, 6% מהפנות היו על IBC, עוד 6% על אינטרנט רימון, 4% על פרטנר, 3% על סלקום ו-11% על חברות אחרות.
...
אם לתוצאות הסקר כאן היה איזה שהוא מתאם לנתונים האמיתיים, לא הייתי יכול לטעון טענה על "תופעת עדר".
אבל כשבזק מקבלת 61% מכל התלונות על חיבור לאינטרנט (וזה רק בסיבים, לא כולל נחושת), ופה הרוב צועקים HOT, יש חוסר התאמה מסויים. לא חושב?
נ.ב.
אין לי שום דבר להגיד בעד הוט, או כל חברה אחרת ברשימה. פעם הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים של הוט, אבל היו בעיות שבהן הסתבר שלאנשי התמיכה הטכנית אין מושג למה הם בכלל נמצאים שם.
נ.ב.נ.
אין לי שום קשר לאף חברת תקשורת, ולא עבדתי מעולם באף חברת תקשורת.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 01/07/2026 23:21, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4866
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #29 

בסוף זו חווייה סובייקטיבית.
קרו לי זוועות עם הוט כולל איומים מצידם לקחת אותי לבית משפט.
גם אם המוצר של חברות אחרות "פחות" טוב, או שירות משתווה, הקיצוניות של החוויה מול הוט עלה על כל מה שחוויתי בחברה אחרת במשך 25 השנה האחרונות.
גם אם תלונות הציבור יראו שיש 0 תלונות לגבי הוט, **מבחינתי** ההסבר לכך שאנשים הבינו שאין טעם לבזבז עליהם את הזמן בתלונות כי לא ישתנו.

מסכים עם מי שיבקר את הגישה שלי כ"לא רציונלי", לא תשנה את דעתי על החברה הזו.
אם היא תהיה המונופול היחיד לתקשורת אינטרנט, זו תהיה הצדקה מצויינת מבחינתי לשלם על סטארלינק.

Amir64
גורו
גורו

שליחה #30 

ufffnick כתב: בסוף זו חווייה סובייקטיבית.
...
בדיוק.
ולכן - כמה אנשים יכולים לתת ציון הוגן, כשהם לא היו לקוחות בכל אחת מהחברות האחרות?
אולי שם, החוויה שלהם באותה סיטואציה הייתה גרועה יותר?

וגם...

נניח שהייתי לקוח של 3 חברות -
בחברה אחת דפקו אותי במחיר.
בחברה שנייה השירות גרוע.
בחברה השלישית המחיר טוב, שירותיות מעולה, אבל לא מצליחים לפתור בעיה.
איך אני יכול לענות בצורה הוגנת לסקר הזה?
נניח שהשירות יותר חשוב לי מהמחיר, אני אבחר בסקר בחברה השניה.
אבל אם חשוב לי יותר המחיר, אני אבחר בחברה הראשונה.
בחברה השלישית היו הרבה ניתוקים והבעיה לא נפתרה למרות התגובה המהירה והשירותיות הנחמדה.
אולי אבחר בהם כגרועים, כי אצלם החיבור לא עבד יותר זמן?
מה יכול פותח השרשור ללמוד עבור עצמו מהתשובה שלי?
השיקולים שלו לאותן אפשרויות בחירה יכולים להיות שונים לגמרי משלי.

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

Amir64 כתב: זאת לא פשרנות של ה- AI. אלו הם חוקי השפה.
...
אני יודע שאני לא אמור ללמד אותך עברית, אבל המילה היא "פרשנות". אלו הם חוקי השפה.
מכיוון שאתה מתעקש להמשיך להתחמק ולא לענות, אני אניח לנושא ופשוט אמליץ לך לערוך את התגובה המקורית שלך. אין צורך להמציא דברים.

לעניין עצמו:
הסקר הזה נותן בדיוק את מה שהוא אמור לתת, ומשקף אך ורק את הדעה של המשתמשים באתר.
להגיד ש"הוא לא נותן כלום" זה לא נכון מבחינה אמפירית, וזה לא משנה בכלל כמה אנשים כתבו את זה לפניך -
כמות האנשים שמחזיקים בדעה מסוימת היא לא אינדיקציה לאמיתות שלה.

בכל מקרה אני חושב שבאתר שמושך אליו קהל יותר טכני יש דווקא חשיבות לא מבוטלת לסקר כזה, במיוחד אם הוא פתח לדיון.
אנשים טכניים יכולים להציע הסבר מדויק יותר לסיבות שהובילו לאותה הצבעה ("סירבו להוציא אותי מה-NAT"), לעומת משתמש מן השורה שמחליט שהוא שונא את חברה X כי "האינטרנט שלהם איטי" (כשהבעיה היא בכלל הנתב העתיק שלו).

לגבי דו"ח משרד התקשורת:
טוב שיש דו"ח כזה וכן ירבו. לא ראיתי את הנתונים, אבל יהיה מעניין לבדוק באילו נושאים מתמקדות התלונות בכל אחת מהחברות.
חבל שזה לא מפורסם יותר בציבור.

עריכה:
אתה עורך ומוסיף לפוסט שלך, אז אני אתייחס גם לזה:
Amir64 כתב: אם לתוצאות הסקר כאן היה איזה שהוא מתאם לנתונים האמיתיים, לא הייתי יכול לטעון טענה על "תופעת עדר".
אבל כשבזק מקבלת 61% מכל התלונות על חיבור לאינטרנט (וזה רק בסיבים, לא כולל נחושת), ופה הרוב צועקים HOT, יש חוסר התאמה מסויים. לא חושב?
...
לתוצאות הסקר כאן לא צריך להיות שום מתאם לכמות התלונות שדווחו למשרד התקשורת.
לא מדובר באותו גודל אוכלוסייה, לא אותו טווח זמן, ולא אותה קבוצת מדגם. גם אם התוצאות היו זהות לחלוטין זה לא היה אומר כלום, והיה אך ורק קוריוז משעשע. הטענה שחוסר ההתאמה הזה מאשש איכשהו את "טיעון העדר" שלך היא שגויה לחלוטין.
נערך לאחרונה על ידי sabres ב 02/07/2026 0:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #32 

@Amir64
הייתי לקוח בחצי מהחברות ברשימה, אני נוטה להתנייד הרבה כדי לשמור על מחיר נמוך.
אם היה תלוי בי, הייתי לקוח של הוט 3 ימים.
אבל הם בחרו להתעלל בי 3-4 חודשים.
על פני 25 שנים שאני לקוח של שירות אינטרנט, כשבכל חברה הייתי לקוח לפרק זמן של ההטבות (בין שנה ל-3 שנים -
מעולם, אני מדגיש, מ-ע-ו-ל-ם לא חוויתי יחס כל כך גרוע, משפיל, כוחני, עברייני, נגוע בתרבות של רמאות ביסוד כל התקשורת מול הלקוח, וזה בכל רבדים של השירות, מהטכנאי, השירות בטלפון, שימור הלקוחות והיחידה המשפטית.

אתה סתם מתפלפל, כי בכל סקר שביעות רצון, מעמיק ככל שיהיה לאף אחד אין ניסיון חוצה חברות ולא חוצה שירותים באותה חברה. אלה מגבלות הסקר.
אתה רוצה להגיד לי שאתה לא עונה לסקר שביעות רצון משירות שקיבלת כי לא בדקת את כל נותני השירות כדי לתת ציון מתאים?
אם נניח שטיפ למלצר מביע את רמת שביעות הרצון...
גובה הטיפ נקבע רק אחרי שדגמת את כל המלצרים והמלצריות בכל המסעדות?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #33 

הייתי מחובר להוט 3 שנים, לפני סיבים, הייתי על חבילה של 200 מגה.
לא חושב שאיי פעם הייתה לי בעיה אחת באינטרנט, מעולם לא נזקקתי לשירות.
בהתחלה התחברתי גם להוט טלוויזיה בכבלים. אחרי כמה חודשים התנתקתי ולא הייתה שום בעיה. לא גבו יותר מדי.
זכור לי שאחרי שעברתי לסיבים של פרטנר, לא היו בעיות בניתוק. הדבר היחיד היה שהם דרשו שאחזיר להם את הציוד (ראוטר) בעצמי. אמרתי להם שאם הם רוצים את הציוד בחזרה, שיגיעו ויקחו אותו. אם זכור לי נכון הוא היה זרוק אצלי עוד חצי שנה, אבל לבסוף הגיע טכנאי שלקח אותו.

מאז 2019 אני על סיבי P2P של פרנטר, אני חושב שמספר התקלות שהיו לי מאז אפשר לספור על יד אחת.
החסרון היחיד הוא שהם העלו מחיר לפני כמה שנים ולא רצו להוריד.

עכשיו נשאלת השאלה, האם הייתי אומר להוט גרועה? מה אני אמור להגיד על פרטנר?

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 1447
שם מלא: DanielG
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 279 פעמים

שליחה #34 

מבלי לפגוע באף אחד - "הסקר" כפי שהוא מוצג הינו פשטני - מאד, ברמה כזו שאי אפשר ליחס לו שום משמעות, ולהסיק ממנו שום מסקנה פרקטית, מכל הסיבות שהוזכרו, ואין טעם לחזור על כך שוב ושוב.

אין פסול בשירשור חסר משמעות כשלעצמו אבל הבעיה כאן היא אחרת: לפורום יש חשיפה, ולא כל מי שקורא את הסקר הזה מודע לכך שסקר צריך להיות מוגדר כך שישקף את המציאות בצורה הגונה. בפשטות - אפשר יהיה להסתכל לאחר זמן על התוצאה של הסקר, לראות מי בראש הרשימה, ולהבין מכך שמדובר בשקרנים ורמאים שצריך להתרחק מהם בכל מחיר, ובכך ייגרם עוול ונזק, וזה מה שלא הגון.

ולהסתכל על רשימה ולראות מי בראש זה תמיד יותר קל מאשר לקרוא את סקר משרד התקשורת ולהבין מה זה אומר.

לא מתווכח עם החוויה הגרועה שחוו משתמשים עם החברה המדוברת, אבל היתרון בסקר מקצועי הוא שמבוצע שימוש בכלים סטטיסטיים על מנת לתקף את התוצאות ולתת תמונה מאוזנת.

סקרים הם כלי חשוב גם לצרכנים כדי לעזור במי לבחור וממי להימנע, וכן לנותני השירות ככלי להשתפר, ומזה נובע הערך שלהם, זה בפירוש לא המקרה כאן. קצת זהירות לא תזיק.
רשימת הציוד: MikroTik CCR2004-1G-12S+2XS |CRS317-1G-16S-RM | CRS504-4XQ-IN

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #35 

סקרים הם בלוף שיווקי שתלוי מאוד במי יזם את הסקר, איך שאל את השאלות, מי האנשים שנשאלו, מה המדיה בה נעשה הסקר (ועוד הרבה משתנים שמייצרים הטיות)...
זה לא כלי סטטיסטי מעמיק המאפשר לשפוך אור על בעיות עומק כאלה ואחרות, זה כלי לנסות לתחם את הנרטיבים, ובמקרה הטוב אולי יש להם אחיזה כלשהי במציאות.
בכלל "מחקרים" שנשענים על סקרים הם לכל היותר "מדע פופולרי" שמספק כותרות לעיתונות צהובה ותו לא.
השימוש בסטטיסטיקה נועד כדי להצמיד לזה מספרים, זה לא עושה אותם לבעלי משמעות.

האם זה אומר שהחברה במקום הראשון "גרועה"? לא.
זה אומר שמי שהצביע, לכל הפחות, היתה לו חווייה מספיק קיצונית כדי שיתקבע נרטיב של חברה גרועה, כמו שהרוב הדומם פשוט לא יכל להצביע על חברה גרועה במיוחד.
עוול? לא, אלה חוויות סובייקטיביות שנבעו מעוול שעבר הלקוח, אם כבר.
נזק? גם לא - כי נזק דורש הוכחה (משפטית) והמחזור השנתי של החברות האלה מדבר בעד עצמו.

לקוחות שנשענים על סקרים, דרך מבט חטוף בשורה התחתונה, נופלים לתרגיל שיווקי מהסוג הישן ביותר של עדריות ו"חוכמת" המונים,
מה שעושה את הבחירה שלהם פחות רציונלית משלי.
לקחת החלטה על בסיס "כולם אומרים שY חברה גרועה, אז אין סיכוי שאחבר בה"
זה כמו להחליט לקנות מוצר רק לפי מספר הכוכבים שקיבל באמאזון.

זה טיעון לגיטימי לבוא ולהגיד שהסקר הזה חסר משמעות כמו שזה לגיטימי להגיד שהוא משקף נרטיב של מי שנכנס לשירשור הזה ובחר להצביע
ולא יותר מזה, לא הייתי אפילו מכליל על באי האתר, לא הייתי מכליל אפילו על באי השירשור.

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות

שליחה #36 

להבנתי מיצינו.

Jabberwock פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1301
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 157 פעמים

שליחה #37 

אני שמח שיש קצת חיכוך בדיון כי זה באמת מה שגורם לנו לפתוח את הדברים.
ufffnick כתב: על פני 25 שנים שאני לקוח של שירות אינטרנט, כשבכל חברה הייתי לקוח לפרק זמן של ההטבות (בין שנה ל-3 שנים -
מעולם, אני מדגיש, מ-ע-ו-ל-ם לא חוויתי יחס כל כך גרוע, משפיל, כוחני, עברייני, נגוע בתרבות של רמאות ביסוד כל התקשורת מול הלקוח, וזה בכל רבדים של השירות, מהטכנאי, השירות בטלפון, שימור הלקוחות והיחידה המשפטית.
...
תודה לך ששיתפת אותנו.

*אגב, אני רואה שיש מצטרפים חדשים בפורום מאז שהסקר הזה עלה. מעניין.
לכו חזו מפעלות יהוה אשר שם שמות בארץ. משבית מלחמות עד קצה הארץ קשת ישבר וקצץ חנית עגלות ישרף באש.

DanielGR
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות

שליחה #38 

@ufffnick
נזק? גם לא - כי נזק דורש הוכחה (משפטית) והמחזור השנתי של החברות האלה מדבר בעד עצמו.
...
לא התייחסתי לפן המשפטי בכלל. אנשים מסתייגים מביצוע פעולה כלשהי או כי הם חוששים מעבירה על החוק/תביעה, או כי הם חושבים שערכית זה לא בסדר. האפשרות השניה משקפת את דעתי על זה.

וערכית זה לא בסדר כי זה פתח להטיה והטעיה (שלא במתכוון) אם הסקר היה מנוסח כשאלה מי חברת האינטרנט הטובה ביותר - אז מילא (מקסימום מסתכלים בסוף הרשימה), אבל זה מנוסח על דרך השלילה.

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #39 

@DanielGR

אלה העסקים.
כמו שחברות כאלה מחזיקות "בוטים" ללכלך אחת על השנייה, כך הן מחזיקות "בוטים" לחזק את עצמן ולדחוף שיח סביבן.
זו לא המצאה של 2-3 שנים אחרונות, לפני ה"בוטים" אלה היו אנשים אמיתיים שתחזקו קבוצות ומשתמשים אמיתיים שדחפו בצורה סמוייה (מתחזים) או גלויה (מה שנקרא היום יצרני תוכן ומנהלי קהילות) אינטרסים כלכליים - וזה מראשית הרשתות החברתיות (מנהל דיגיטל בחברות יח"צ מספיק ותיק יוכל לחשוף את הצד המכוער של זה).
לפני כן אלה היו פורומים (בדומה לזה) ולפני כן היו השקות בתוך אירועים כמו הופעות פסטיבלים וכד' (שפחות רואים היום).

אין פה עניין ערכי, יחסי ציבור זה תחום שהערכים ננטשו מזמן וכשיש מי שמזכיר "ערכים" אוטומטית חשוד באינטרס כלכלי, בעיקר כי נגמרו הטיעונים הרציונאליים.
לא מצביע עליך ספציפית, אלא מצביע על תופעה שקיימת פה (במדינה) יותר מ20 שנה, כדי להסביר את הגישה הצינית שלי לנושא.

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #40 

ChinggisKhan כתב: לא מבין את מהות הסקר הזה. זה משהו כל כך לא מדיד ברמת המשתמש הביתי
...
אני לא זוכר מתי ראיתי איזשהו סקר שבא לשאול על משהו מדיד.
.Anything can be done, but it's only done if it's done

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”