זה ה-pop up message שאני מקבל בגרסה האחרונה. אני מריץ על Windows....
גרסה UniFi Network Application 10.2.105 שוחררה
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
רק לעשות קצת סדר, כבר הרבה זמן ש-Unifi OS הוא הבסיס של כל ה-Cloud Gateways. הוא רץ על כל דגמי UDM, UCG, UDR ואפילו על UNAS, ותחתיו רצות האפליקציות של Network, Protect וכו׳.
מי שלא מריץ Cloud Gateway (בין אם מריץ APs ישירות ובין עם בעזרת UXG), צריך להתקין את ה-UniFi OS Server, שמריץ את אותה Network Application, רק על שרת משלך. (בזמנו היה את Network Server, אבל הוא הוחלף כדי ש-Unifi לא יצטרכו לתחזק שתי מערכות כמעט זהות) - או לרכוש CloudKey.
בסופו של דבר ההבדל הוא נוחות מול גמישות (וכמובן המשאבים של ה-gateway שמשמשים לניהול) - וכן ביכולת להריץ את Protect, Access וכו׳.
מי שלא מריץ Cloud Gateway (בין אם מריץ APs ישירות ובין עם בעזרת UXG), צריך להתקין את ה-UniFi OS Server, שמריץ את אותה Network Application, רק על שרת משלך. (בזמנו היה את Network Server, אבל הוא הוחלף כדי ש-Unifi לא יצטרכו לתחזק שתי מערכות כמעט זהות) - או לרכוש CloudKey.
בסופו של דבר ההבדל הוא נוחות מול גמישות (וכמובן המשאבים של ה-gateway שמשמשים לניהול) - וכן ביכולת להריץ את Protect, Access וכו׳.
אני אחד מאלה שעירבבו את הציוד; משתמש בMESH של ASUS BT10 ווייפי7 וב-SWITCH של UNIFI 5 פורטים 10GB. בזכות התוכנה/WEB GUI הזה יכולתי לעדכן גרסה ולהפעיל FLOW CONTROL בשביל לסחוט מהירות עד קצה הגבול של המכשיר. לציין שלמי שאין CONSOLE/ראוטר של החברה התחברות לאפליקציה או לממשקל הרגיל היא משימה בלתי אפשרית.