שרשור תגובות: סלקום השיקה את סלקום tv+, אז בדקנו...
מאיפה אתה יודע איזה מסך יש לי במקרה שלי המסך מעולה והוא לא LG שישחררו תגירסה לכולם בלי תנאים14/02/2026 18:31nils3373 כתב: רק אם תקנה LG תוכל לגלות אם יש את הממשק החדש. בכל מקרה אתה תהנה ממסך יותר טוב ממה שיש לך....![]()
...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
אל תשאל אותי איך אבל אני יודע. ה-LG יותר טוב. יום טוב!16/02/2026 1:21abcwd כתב: מאיפה אתה יודע איזה מסך יש לי במקרה שלי המסך מעולה והוא לא LG שישחררו תגירסה לכולם בלי תנאים...
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
אצלי בממשק הישן על oled lg בלתי נסבל לצפות במשחקי כדורגל בסלקום. יש מעין קטיעות ולופים או שינוי בהירות במסך. משחקי כדורסל נראים נהדר. עוד לא פענחתי את העניין
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
סבלתי מאותה בעיה ותחקרתי את זה לעומק. לפני יותר משנה הם השיקו את המערכת שכביכול היתה אמורה להוריד את הדילייד שבגללו לעגו לסלקום כל הזמן. רק מה... זה אולי עבד יופי בכל מיני פלטפורמות, אבל ב-LG זה היה נורא, כל הזמן קפיצות ברוחב פס ושינויי איכות, זה השינוי בבהירות של הדשא שאתה מתאר. לקח להם כמעט שנה לפתור את זה, ועכשיו זה לא קורה.16/02/2026 20:55ChinggisKhan כתב: אצלי בממשק הישן על oled lg בלתי נסבל לצפות במשחקי כדורגל בסלקום. יש מעין קטיעות ולופים או שינוי בהירות במסך. משחקי כדורסל נראים נהדר. עוד לא פענחתי את העניין...
זה נפתר, אבל מה שהסתבך, זה שבערוץ הספורט, ורק בערוץ הספורט, יש קפיצות קטנות קדימה ואחורה בזמן. זה גם בלתי נסבל.
שוב, כל הדברים האלה קורים רק בשידורי ספורט, כי הם בהיסטריה שלא יהיה דיליי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
ברור לי שהאשמה היא לא בטלוויזיה או בהגדרות כי NFL נראה נהדר באפליקציה של DZAN (שהיא לא להיט בעצמה) וגם משחקי כדורסל נראים מעולה.
כנראה שאתה צודק והאשמה היא במערכת הדיליי המופעלת רק בשידורי כדורגל.
כנראה שאתה צודק והאשמה היא במערכת הדיליי המופעלת רק בשידורי כדורגל.
מאז שהאפליקציה התעדכנה , יש לי בעיות . הרבה פעמים בזמן אזעקות, האפליקציה לא עולה בכלל. לא היה דבר כזה בגרסה הישנה למשל ביוני 25.
אותה טלויזיה, אותו אינטרנט של סלקום. הטלויזיה שלי היא אנדרואיד של סוני.
אין תקלות לא באינטרנט ולא באפליקציות אחרות על הטלויזיה.
אני החלטתי לעזוב את סלקוםTV בגלל זה.
אותה טלויזיה, אותו אינטרנט של סלקום. הטלויזיה שלי היא אנדרואיד של סוני.
אין תקלות לא באינטרנט ולא באפליקציות אחרות על הטלויזיה.
אני החלטתי לעזוב את סלקוםTV בגלל זה.