אתה צודק לגבי החוק היבש באחריות.
אצלי היה אחד ו-4 פעמים החליפו, גם לי לא התלהבו להחליף אבל שילמתי ממיטב כספי ולא אתפשר על פחות מהטוב ביותר.
עד כמה ששמעתי ניופאן יודעים לתת שירות, תנסה להגיע לאישיות הבכירה שם וגם תציין כדרך אגב שאתה חבר בפורום ולא הייתי רוצה להגיד שהשירות שלהם הוא לא משהו
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
uknowmy
חבר ותיק
תגובות: 2402
שליחה
בעניי לא כדאי לתלות את המתקן עם דיברלים באלכסון וכל הקומבינה הזאת זה מסוכן מאד דיבלים אמורים להיות עד סוף הקיר ולא באלכסון בלי שטויות תחשוב שהמסתן הזה אמור להחזיר לך את הLCD הרבה מאד זמן ואני משער שיבוא היום והיא טיפול.
אם ניופאן הביאו לך את המתקן הם היו גם צריכים להתקין לך אותו ואז יש לך גם אחריות על אם קורה משהו הם נושאים בתוצאות ובנזק. בעניי לך תוציא עוד כסף תקנה מתקן כי חבל שיקרה משהו זה ממש לא רעיון טוב בעניי מה שאמרתם פה.
אני קניתי את המתקן שאמרתי לכם מיקודם וכתוב שם לפני שאתה מרכיב את הטלויזיה לבדוק אם אתה יכול להיתלות עליה ולנסות למשוך אותו חזק חזק כלפי מטה כדי לבדוק אם המתקן בסדר ומחובר טוב.
eranlotan
חבר פעיל
תגובות: 66
שליחה
uknowmy כתב:בעניי לא כדאי לתלות את המתקן עם דיברלים באלכסון וכל הקומבינה הזאת זה מסוכן מאד דיבלים אמורים להיות עד סוף הקיר ולא באלכסון בלי שטויות תחשוב שהמסתן הזה אמור להחזיר לך את הLCD הרבה מאד זמן ואני משער שיבוא היום והיא טיפול.
אם ניופאן הביאו לך את המתקן הם היו גם צריכים להתקין לך אותו ואז יש לך גם אחריות על אם קורה משהו הם נושאים בתוצאות ובנזק. בעניי לך תוציא עוד כסף תקנה מתקן כי חבל שיקרה משהו זה ממש לא רעיון טוב בעניי מה שאמרתם פה.
אני קניתי את המתקן שאמרתי לכם מיקודם וכתוב שם לפני שאתה מרכיב את הטלויזיה לבדוק אם אתה יכול להיתלות עליה ולנסות למשוך אותו חזק חזק כלפי מטה כדי לבדוק אם המתקן בסדר ומחובר טוב.
...
התקנתי את המתקן ישר ונורמלי בלי שום קומבינות ובלי התחכמויות, גם בגלל מה שאמרת וגם בגלל שבלי שום קשר התברר שהקיר כנראה עשוי מנייר כנראה.
אני מאוד מרוצה מההתנה כי יצא מאוד יפה (וחזק - בדקתי לפני שחיברתי את הטלויזיה והמתקן נראה מאוד יציב), עכשיו הבעיה היא הפיקסלים.
uknowmy
חבר ותיק
תגובות: 2402
שליחה
תפתח על זה שרשור חדש חח.
eranlotan
חבר פעיל
שליחה
uknowmy כתב:תפתח על זה שרשור חדש חח.
...
זה רעיון....... תודה
shraga007
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
שליחה
אין צורך, שרשורים בנושא פיקסלים שרופים היו ולא אחד.
תריץ חיפוש אם אתה רוצה לקרוא איך הסתיימו העינינים.
לדעתי, בכל המקרים הוחלף המסך ללא יוצא מן הכלל עבור מי שהתעקש מספיק.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
eranlotan
חבר פעיל
שליחה
shraga007 כתב:אין צורך, שרשורים בנושא פיקסלים שרופים היו ולא אחד.
תריץ חיפוש אם אתה רוצה לקרוא איך הסתיימו העינינים.
לדעתי, בכל המקרים הוחלף המסך ללא יוצא מן הכלל עבור מי שהתעקש מספיק.
...
אתה צודק, אני אעשה חיפוש ואקרא, אם עדיין תישארנה לי שאלות אני אפתח שרשור חדש בנושא.