עוד מסמר בארון הקבורה של Oled
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שבאופן כללי מסכי OLED פחות אמינים ממסכי LCD. זה לא שאין להם תקלות, פשוט רוב הבעיות בתחילת הדרך ב-OLED היו צריבות ולא תקלות אלקטרוניקה כמו שנפוץ יותר לראות עם טלוויזיות LCD.
היום כדי לצרוב טלוויזית OLED צריך להתאמץ בכוונה.
הטכנולוגיה הזו של סמסונג, וחברות אחרות עם טכ' דומה היא עוד אופציה שנפתחה למי שרוצה מסך גדול יותר ו\או במחיר סביר יותר ממסך OLED בגודל דומה ועם פחות פשרות מבעבר.
היום כדי לצרוב טלוויזית OLED צריך להתאמץ בכוונה.
הטכנולוגיה הזו של סמסונג, וחברות אחרות עם טכ' דומה היא עוד אופציה שנפתחה למי שרוצה מסך גדול יותר ו\או במחיר סביר יותר ממסך OLED בגודל דומה ועם פחות פשרות מבעבר.
כל הסיפור של צריבות ב-OLED מתנקז בסוף לנקודה אחת - במה אתה צופה.
מי שיושב שעות מול 12/14, שלא יופתע שיש לו צריבות באזורים של הלוגו או הכיתוב למטה...
אני עם C1, עובדת קשה כמה שעות כל יום אבל מול תכני סטרימינג / BLURAY, כמעט בלי ערוצי טמטמת, אין צריבות.
לאבא שלי לא קניתי OLED כי הוא רק רואה חדשות וספורט מסביב לשעון...
מי שיושב שעות מול 12/14, שלא יופתע שיש לו צריבות באזורים של הלוגו או הכיתוב למטה...
אני עם C1, עובדת קשה כמה שעות כל יום אבל מול תכני סטרימינג / BLURAY, כמעט בלי ערוצי טמטמת, אין צריבות.
לאבא שלי לא קניתי OLED כי הוא רק רואה חדשות וספורט מסביב לשעון...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מקרה פרטני שלך לא מצביע על שום דבר ... הייתי עם פלאזמה KURO של PIONEER (וללא צריבה וללא אף תקלה), בחדר שינה מותקנת LG GX77 בת כמעט 6 שנים (ללא צריבה וללא אף תקלה) ובסלון הותקנה לאחרונה LG G5 83 ...31/08/2025 14:57dts2 כתב: העיקר הפחידו אותנו על צריבה בפלזמות
היה לי פלזמה פנסוניק 12 שנה שום צריבה
היה לאחי פלזמה פיוניר עבדה 14 שנה שעות ארוכות ביום ערוצי ילדים הופ שמופ שום צריבה...
זה שיש לך תקלה, לא אומר שהמוצר גרוע, זה כמו שמישהו יתפוס צינון - זה לא אומר שכל בני אדם מצוננים
The following line is true
The previous line is false
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אין שום קשר ביניהן חוץ מהשם.31/08/2025 15:56dts2 כתב: לי אין שום תקלה.....
שום מוצר של LG לא נכנס אלי הביתה כבר שנים ארוכות......
לא מקרר....לא מסך......לא סלולרי...
אלו חטיבות נפרדות לחלוטין.
כנ"ל בקונצרנים ענקיים כגון סמסונג או TCL.
(לדוגמא, סמסונג יכולים להיות מאוד לא אמינים במקררים למשל ומאוד אמינים במכשירים סלולריים).
- Moto
- חבר פעיל מאוד

מצטרף ולא בשמחה למחנה המאוכזבים. גם אצלי שבקה חיים אחרי פחות מארבע שנים CX55. ואני צרכן מאוד צנוע של זמן מסך וגם מקפיד על בהירות נמוכה, אולי בשל כך הבעיה לא היתה צריבה אלא פסים שחורים שצצו לפתע לרוחב המסך והביאו למסך מינילד חדש של TCL והתחייבות אני ואולד NO MORE.31/08/2025 6:10izucker כתב: המסמר הראשון זה כשאתה מבין ש ה oled הראשון שלך נדפק אחרי שנתיים וקצת (והוחלף בחדש באחריות בתוספת תשלום) ומסך ה oled השני שלך נדפק אחרי 4 שנים ואכלת אותה כי כבר אין אחריות... הטלוויזיה הבאה שלך כבר לא תהיה oled...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
מה קשור בכלל? כל הקטע של הזה של להיות אנטי חברה זה שטות.
יש הגיון בלא לקנות מוצרים של חברה מסויימת בגלל נותן השירות, לדוגמה, או בגלל העדפות לביצועים ו\או מערכת הפעלה וכו'.
אבל כל המוצרים היום בנויים כמו מוצר מתכלה ויש להם חיי מדף (שעות עבודה) מוגבלים.
יש הגיון בלא לקנות מוצרים של חברה מסויימת בגלל נותן השירות, לדוגמה, או בגלל העדפות לביצועים ו\או מערכת הפעלה וכו'.
אבל כל המוצרים היום בנויים כמו מוצר מתכלה ויש להם חיי מדף (שעות עבודה) מוגבלים.
על הייצוגית והסיפורים על מקררי סמסונג שמעת?31/08/2025 18:44TheCoolest כתב: מה קשור בכלל? כל הקטע של הזה של להיות אנטי חברה זה שטות.
אבל כל המוצרים היום בנויים כמו מוצר מתכלה ויש להם חיי מדף (שעות עבודה) מוגבלים....
ועל אלקטרוניקס קצרה היריעה ....
ליאור
- Moto
- חבר פעיל מאוד

עזוב,31/08/2025 17:28dts2 כתב: אם אתה כבר מצוטט.........תצוטט את הכל
שום מוצר של LG לא נכנס אלי הביתה כבר שנים ארוכות......
לא מקרר....לא מסך......לא סלולרי...
אני מרים ידיים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@תלתל
שמעתי בעקיפין, ומן הסתם שיש מקרים יוצאים מהכלל.
לגבי אלקטרוניקס פרו, תחזור לשורה השניה בפוסט שלי
במקרה אני מקרר פיליפס מהדגמים היותר זולים שלהם כבר 9 שנים. בינתיים הכל בסדר, טפו טפו.
שמעתי בעקיפין, ומן הסתם שיש מקרים יוצאים מהכלל.
לגבי אלקטרוניקס פרו, תחזור לשורה השניה בפוסט שלי
במקרה אני מקרר פיליפס מהדגמים היותר זולים שלהם כבר 9 שנים. בינתיים הכל בסדר, טפו טפו.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
לא שטות בכלל.31/08/2025 18:44TheCoolest כתב: מה קשור בכלל? כל הקטע של הזה של להיות אנטי חברה זה שטות.
אבל כל המוצרים היום בנויים כמו מוצר מתכלה ויש להם חיי מדף (שעות עבודה) מוגבלים....
יש חברות שאנשים פשוט לא מתקרבים אליהן אם בגלל תדמית, חוויה לא טובה בעבר, יבואן או נותן שירות בעייתי בארץ, ועוד סיבות אחרות.
לדוגמה, אני מכיר לא מעט אנשים שלא יקנו לעולם טסלה רק בגלל אילון מאסק, או כאלה שלא יקנו מוצרים של חברות סיניות פשוט כי אין להם אמון בהן.
יש פה הרבה פסיכולוגיה, תפיסות ודעות מוקדמות, ולא רק שיקולים "קרים" של עלות מול תועלת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73237
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3154 פעמים
מעניין שכל המומחים בתחום אומרים שאולד לא מת ולא עומד למות, אבל כל אחד פה בפורום שקנה טלווזייה וחצי יודע בדיוק ש"היא מזמן מתה הטכנולוגיה הזו"...
בתכנים שלא מעניינים אותי ממש, חדשות ספורט יו טיוב נמוכה, סרטים סדרות סוני, ואני המון בסוני, גבוהה04/11/2025 10:30ambar כתב: רק בשביל הסטטיסטיקה כי אני עם CX שכבר מגלה סימני צריבה.
מה עוצמת הבהירות של המסך אצלך?...