77G4 או 77G5
- superbizho
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 714
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 46 פעמים
שני נקודות שלי למה אני חושב שG4 אופציה טובה יותר לקנייה (ספטמבר\אוקטובר 25)
1) במחינת יחס עלות - סביב 12 אלף לעומת 18-19 אלף שח לG5 - פער משמעותי מאוד
2) דור שני טכנולוגיהMLA שהוכיח את עצמו בשטח ואין איזה מחלות שיצוצו פיתאום כמו שקורה לפעמים עם טכנולוגיות חדשות יותר. (דוגמה אחרת - באזור התוכנה שלG5 עם hdr )
3) סרטונים ברשת שבעיקר אומרים שבאותם רמת תאורה ההבדלים ביניהם מינוריים - לדוגמה
נכון שG5 יכול להגיע לרמת תאורה גבוה יותר (בסרטון 70 שלG5 שווה ל 100 G4)
4) LG השנה ויתרה על DTS PATH TRHOUGH - מה שמחייב לקנות נגן חיצוני כדי לנגן את התכנים האלו ב G5 לעומת תמיכה מלאה ב G4 בכל הפורמטים של אודיו דרך earch
1) במחינת יחס עלות - סביב 12 אלף לעומת 18-19 אלף שח לG5 - פער משמעותי מאוד
2) דור שני טכנולוגיהMLA שהוכיח את עצמו בשטח ואין איזה מחלות שיצוצו פיתאום כמו שקורה לפעמים עם טכנולוגיות חדשות יותר. (דוגמה אחרת - באזור התוכנה שלG5 עם hdr )
3) סרטונים ברשת שבעיקר אומרים שבאותם רמת תאורה ההבדלים ביניהם מינוריים - לדוגמה
נכון שG5 יכול להגיע לרמת תאורה גבוה יותר (בסרטון 70 שלG5 שווה ל 100 G4)
4) LG השנה ויתרה על DTS PATH TRHOUGH - מה שמחייב לקנות נגן חיצוני כדי לנגן את התכנים האלו ב G5 לעומת תמיכה מלאה ב G4 בכל הפורמטים של אודיו דרך earch
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
אבל אז שישאלו אותך השנה איזה מסך יש לך ותצטרך להסביר כל פעם למה בחרת G4 ולא מסך הדגל העכשוי סתם תתבאס...לא? 
בסוף יש מחיר פסיכולוגי של לקנות את ה latest and greatest ולהסתובב כמו טווס עד שיצא המסך החדש הבא

בסוף יש מחיר פסיכולוגי של לקנות את ה latest and greatest ולהסתובב כמו טווס עד שיצא המסך החדש הבא

- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
וגם המחיר של ה77G4 הצטמק לכיוון ה12 אלף... כך שההפרש עדיין נמצא סביב ה5 אלף שקל....29/09/2025 14:54Eliran15 כתב: המחיר של ה77g5 ירד ל17 אולי אפילו פחות זה עדיין תוספת גדולה אבל מצטמצם...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

פחות חושב שכדאי לרכוש מוצרים בשביל להרשים אחרים... בייחוד שהרושם יעלה לו 5000 ש"ח... ופתאום פוףףף יצא G6... ומה אז? חחח29/09/2025 11:09ambar כתב: אבל אז שישאלו אותך השנה איזה מסך יש לך ותצטרך להסביר כל פעם למה בחרת G4 ולא מסך הדגל העכשוי סתם תתבאס...לא?
...
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1491
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הייתי ציני כמובן, שכל אחד ירכוש את המסך הטוב ביותר עבורו ותקציבו29/09/2025 18:46nils3373 כתב: פחות חושב שכדאי לרכוש מוצרים בשביל להרשים אחרים... בייחוד שהרושם יעלה לו 5000 ש"ח... ופתאום פוףףף יצא G6... ומה אז? חחח...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מניסיון של 5 מסכי LG OLED בסדרות שונות במשך 8 שנים אני לא יכול שלא להסכים איתך יותר. לדעתי הכי עדיף לרכוש את מסך ה-OLED הגדול ביותר שנכנס בתקציב וממש אין צורך לפזול לסדרות היוקרתיות.......
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
C8K זה מסך מינילד של TCL.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

אני יודע... הכוונה היתה שבאופן כללי חבל להוציא סכום כזה על מסך שלא באמת ניתן להבחין בשום הבדל בינו לבין מסך OLED בסדרה נמוכה יותר. לי זה ברור שעדיף OLED בסדרה C בגודל 83 איץ' מאשר G בגודל 77 אינץ'......
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא חושב שזה נכון כשמדברים על G5 וגם על G4 לצורך העניין.
אפשר לדון בנוגע לכדאיות של סדרה G, אבל זה שאפשר להבחין בהבדל בין שתי הסדרות יחסית בקלות זה בטוח.
אפשר לדון בנוגע לכדאיות של סדרה G, אבל זה שאפשר להבחין בהבדל בין שתי הסדרות יחסית בקלות זה בטוח.
שלום חברים,
אני גם לפני רכישה של LG G5 או C5, דיי הייתי סגור על ה-G5 עד שראיתי ביקורות על כך ש-G5 סובלת מ:
1. diagonal lines
2. בעיות רציניות ב-HDR
3. זווית צפיה קטנה.
אתם יכולים לשפוך אור על הנושא? בעיקר כאלו שכבר ברשותם המסך המדובר.
תודה
אני גם לפני רכישה של LG G5 או C5, דיי הייתי סגור על ה-G5 עד שראיתי ביקורות על כך ש-G5 סובלת מ:
1. diagonal lines
2. בעיות רציניות ב-HDR
3. זווית צפיה קטנה.
תודה
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ברשותי LG G5 83, כך שאני משתף מניסיון אישי:19/11/2025 8:33refaelo כתב: שלום חברים,
1. diagonal lines
2. בעיות רציניות ב-HDR
3. זווית צפיה קטנה.
תודה...
1 - אני צופה ממרחק של כ-3.5 מטר אך גם כשאני מתקרב למרחק של כ-30-50 ס"מ מהמסך, אני לא מצליח לראות/ לזהות את אותם הקווים (ישנם פה ושם משתמשים, גיימרים בעיקר שיושבים ממש צמוד למסך ומדווחים על יכולת זיהוי של אותם הקווים, אני לא מצליח לזהות אותם גם כשאני מתאמץ).
2 - בעייות קשורות ל-HDR טופלו באמצעות עדכוני תוכנה
3 - זווית צפיה רחבה מאוד, כמו שמצופה מפאנל מסוג אולד (אין דהייה בצבעים גם בזווית צפיה רחבה)
בשורה תחתונה - חווית צפיה משובחת (גם בהשוואה ל G2 77 שתלויה אצלי בחדר שינה)
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
רב האנשים ברב התוכן בו יצפו לא יבחינו בהבדל. רק ווידאופיל בתוכן שממש שם דגש על בהירות ירא הבדל. בגלל זה בסקירות בוחנים אותם עם סצנות מאוד ספציפיות מסרטים מאוד ספציפיים שם אפשר לראות שיפור.01/10/2025 14:09TheCoolest כתב: לא חושב שזה נכון כשמדברים על G5 וגם על G4 לצורך העניין.
אפשר לדון בנוגע לכדאיות של סדרה G, אבל זה שאפשר להבחין בהבדל בין שתי הסדרות יחסית בקלות זה בטוח....
האם יש שיפור בין G4 ל G5? בוודאי? האם הוא כזה שיהווה שיקל לרב האנשים - לא מסכים אתך שכן. להיפך.
ד"א - יצא לי לראות G4 ליד G5, ממש נאבקתי לראות הבדל (היה צריך ממש לחפש נקודות ספציפיות בשביל לראות שאכן יש שיפור).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
סדרת G מגיעה לרמות בהירות גבוהות יותר, גם ב-SDR. לכן אפשר יהיה להבחין בהבדל.
לא דיברתי על G5 מול G4 אלא על סדרת G מול C מאותה שנה.
לא דיברתי על G5 מול G4 אלא על סדרת G מול C מאותה שנה.
- Huber
- חבר במועדון HT

TheCoolest - בזה מסכים, G מול C יותר אנשים יראו הבדל, הנחתי שזה G4 מול G5 בגלל נושא הת'רד.
- Huber
- חבר במועדון HT

refaelo - גודל ללא ספק. אם ה 83 C קרובה במחיר ל 77 G אני ללא ספק הייתי הולך על הגדול מבנהם.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
19/11/2025 8:33refaelo כתב: שלום חברים,
1. diagonal lines
2. בעיות רציניות ב-HDR
3. זווית צפיה קטנה.
תודה...
יש לנו את המסך 77G5 ובכלל את כל הליין של LG בתצוגה - אין אף אחת מהבעיות שציינת - אולי ראית פוסטים מתחילת השנה - שם היתה בעיה נקודתית של פענוח הסיגנל בHDR שנפתר בעדכון השני שיצא
מאז ועד עכשיו - המסך עובד מושלם - אם זה בתקציב שלך - זה בחירה בטוחה
אתה מוזמן לקפוץ להתרשם - תביא איתך תוכן על הארדיסק אם בא לך לראות משהו שאתה מכיר ותבין את היתרון של סדרה G על שאר הליין