TCL 75C935 לא מצליח לצפות ב 4K
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה על הקישור. מעניין שדווקא זה עובד והיוגרין שלי, שגם הוא סיני אבל פחות "מדבקה", לא עובד. לגבי מהירות, בדקתי עכשיו עם אפליקציה שהתקנתי בטלוויזיה, וקיבלתי 275/100Mbps (משרת בארץ). כך שאין לי באמת צורך במתאם את'רנט.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הכל עניין של דרייברים ומה החליטו להכניס לבילד של מערכת ההפעלה.
יש לי את הסיני הזה שרפי קישר כבר 6-7 שנים, והוא עובד מצויין אצלי בסטרימרים וגם בטלוויזיות LG.
יש לי את הסיני הזה שרפי קישר כבר 6-7 שנים, והוא עובד מצויין אצלי בסטרימרים וגם בטלוויזיות LG.
בדיוק, ענין של מזל. ולך תדע, אולי ב935 ("שנת דגם" ומעבד מ 22?) אין את הדרייבר של ה USB דנגל שלי הRTL8153 שכן יש ב855 שלי מ24...
שוב, החשובה היא המהירות משרת הקבצים (כשזה השימוש), לאו דווקא מהאינטרנט.אולי מתאם ה wifi שלו איטי...
שוב, החשובה היא המהירות משרת הקבצים (כשזה השימוש), לאו דווקא מהאינטרנט.אולי מתאם ה wifi שלו איטי...
טעות, סליחה,935 זה פותח השרשור... אז תשקיע עוד 5$ ... עדיין, ugreen כנראה עם צ'יפ אחר,שאין לו דרייבר.
ותבקש מהתמיכה של tcl שיכניסו בגרסת הקושחה הבאה שלנו ..
ותבקש מהתמיכה של tcl שיכניסו בגרסת הקושחה הבאה שלנו ..
תודה על העזרה31/05/2025 14:07rafi_d כתב: נסה לחבר את הפורט הקווי ולא האלחוט (הוא 100Mbps) , לראות אם משפר, ואם כן - חבר מתאם USB עם של גיגה לרשת הביתית שלך. תקבל ~300Mbps .....
נכון - הפורט ה LAN המובנה הוא הוא 100Mbps לא משפר כלום
חיברתי גם דונגל USB ל LAN 1G
ואני מקבל את אותם התוצאות הן ב wifi והן ב LAN (אחרי USB )
עדכון - יש לי גירסת קושחה מעודכנת ולא גירסת היבואן ( בשתי המקרים זה אותן תוצאות)
נשאר לקנות סטרימר, עם פורט ג'יגה, ומעבד חזק יותר...בדקתי אתמול על tox3 שלי +קודי , והכל תקין.
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 04/06/2025 13:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

לפני שאצים רצים וקונים סטרימר, עדיף לבודד את הבעיה.
1. כתבת: "אני מקבל את אותם התוצאות הן ב wifi והן ב LAN (אחרי USB )". מהן התוצאות, ועם איזו אפליקציה אתה בודק אותן?
2. אם המהירות בתוך הרשת הביתית תקינה, יכול להיות שהבעיה בדיסק שבמחשב שלך. אולי הוא התיישן ואיטי מדי – ניתן להתקין תוכנת Crystal diskmark ולבדוק את קצב הקריאה.
3. כדאי, כמו שכבר כתבתי, להעתיק את הסרט לכונן USB חיצוני מהיר, לחבר ישירות לטלוויזיה, ולראות אם הסרט מנוגן כמו שצריך. זה הדבר הראשון שהייתי עושה.
4. אם איזה נגן אתה משתמש כדי לנגן את הסרט? יש כמה נגנים שאפשר לנסות. אני משתמש בקודי שמותקן על הטלוויזיה והכל עובד בסדר.
1. כתבת: "אני מקבל את אותם התוצאות הן ב wifi והן ב LAN (אחרי USB )". מהן התוצאות, ועם איזו אפליקציה אתה בודק אותן?
2. אם המהירות בתוך הרשת הביתית תקינה, יכול להיות שהבעיה בדיסק שבמחשב שלך. אולי הוא התיישן ואיטי מדי – ניתן להתקין תוכנת Crystal diskmark ולבדוק את קצב הקריאה.
3. כדאי, כמו שכבר כתבתי, להעתיק את הסרט לכונן USB חיצוני מהיר, לחבר ישירות לטלוויזיה, ולראות אם הסרט מנוגן כמו שצריך. זה הדבר הראשון שהייתי עושה.
4. אם איזה נגן אתה משתמש כדי לנגן את הסרט? יש כמה נגנים שאפשר לנסות. אני משתמש בקודי שמותקן על הטלוויזיה והכל עובד בסדר.
תודה על המענה - תשובות04/06/2025 9:33llime כתב: לפני שאצים רצים וקונים סטרימר, עדיף לבודד את הבעיה.
4. אם איזה נגן אתה משתמש כדי לנגן את הסרט? יש כמה נגנים שאפשר לנסות. אני משתמש בקודי שמותקן על הטלוויזיה והכל עובד בסדר....
1. = Download - 308 Mbps , Upload 99.73 Mbps , בודק עם speed test
בנוסף - עשיתי בדיקת העתקה קובץ מהדיסק ברשת מקומית ל TV
התוצאות -ב wifi 26 Mbps ודרך הדונגל USB יצא 33Mpps ( מאמין שנתוצאות איטיות בגלל "הדיסק" הלא איכותי ב TV)
2. אלו התוצאות ממממ. עם זה לא תקין אני יכול להעביר את הסרט ל SSD לבדיקה
3. לצערי אין לי משהו איכותי זמין -
4. VLC ו Nova video Player
300 מספיק, 30 לא. תעביר לSDD... אם יעבוד, זה יעזור לפחות כמעקף
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

הבדיקה עם speed test היא במחשב שלך או באפליקציית speedtest בטלוויזיה?04/06/2025 21:44bezzat כתב: תודה על המענה - תשובות
1. = Download - 308 Mbps , Upload 99.73 Mbps , בודק עם speed test...
לא כל כך הבנתי. תוכל לתאר עם יותר פרטים את השלב הזה, איך בדיוק עשית את זה? נראה שכאן קבור הכלב, כי המהירויות שמתוארות כאן אינן גבוהות מספיק.04/06/2025 21:44bezzat כתב: בנוסף - עשיתי בדיקת העתקה קובץ מהדיסק ברשת מקומית ל TV
התוצאות -ב wifi 26 Mbps ודרך הדונגל USB יצא 33Mpps ( מאמין שנתוצאות איטיות בגלל "הדיסק" הלא איכותי ב TV)...
אגב, ניסית לנגן את הסרט במחשב עצמו? לפי התוצאות שקיבלת עם CrystaDiskmark לא אמורה להיות לך בעיה, אבל כדאי לבדוק. אם הסרט מקרטע גם במחשב, אז הבעיה בוודאות שם. בנוסף, רק כדי להיות בטוח, האם בבדיקת CrystaDiskmark הדיסק שבדקת (דיסק R אצלך), הוא אותו דיסק שעליו מאוכסן הסרט?
1. הבדיקה נעשה ב TV כמובן.05/06/2025 0:56llime כתב: הבדיקה עם speed test היא במחשב שלך או באפליקציית speedtest בטלוויזיה?
לא כל כך הבנתי. תוכל לתאר עם יותר פרטים את השלב הזה, איך בדיוק עשית את זה? נראה שכאן קבור הכלב, כי המהירויות שמתוארות כאן אינן גבוהות מספיק.
אגב, ניסית לנגן את הסרט במחשב עצמו? לפי התוצאות שקיבלת עם CrystaDiskmark לא אמורה להיות לך בעיה, אבל כדאי לבדוק. אם הסרט מקרטע גם במחשב, אז הבעיה בוודאות שם. בנוסף, רק כדי להיות בטוח, האם בבדיקת CrystaDiskmark הדיסק שבדקת (דיסק R אצלך), הוא אותו דיסק שעליו מאוכסן הסרט?...
2. ברור לי שהמהירויות לא גבוהות
הורדתי אפליקציה file manager על גבי ה TV והעתקתי קובץ מתיקיית ה share במחשב שלי לתיקיה ב TV
(עשיתי את אותה הבדיקה גם דרך קובץ שנמצא ב SSD יחסית אותה מהירות ~~)
אם אני עושה את אותה הבדיקה מחשב מול מחשב ( ראשי 1G LAN מול מחשב נייד wifi אני מקבל מהירות של 112Mb ואני יודע שזה תקין)
לכן אני לא חושד שהבעיה ברשת שלי.
אני חושב שהבעיה קשורה לאפליקציה - אם יש דרך אחרת לבדוק אשמח להחכים.
3. הדיסק הוא דיסק R כמובן - שם נמצאים הסרטים
לצערי הסרט יקרטע במחשב
זה מחשב ישן
core I7-4770 3.40 Ghz
GPU - nvidia Geforce GTX 760
כמה ssd וכמה דיקים sata רגילים 7200 בגדלים שונים
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

ניסית? המחשב שלי יותר ישן: יש לי i5-7500, וכרטיס וידאו על המעבד HD630, שניהם מקבלים ציונים נמוכים יותר מאילו שלך (עכשיו בדקתי). חבל שכבר מחקתי את הסרט ההוא, אבל לא נראה לי שהמחשב שלי היה מתקשה לנגן אותו. אולי אוריד את הסרט שוב ואבדוק...אבל אני לא מצליח לעלות על הבעיה: יש לנו בערך אותה טלוויזיה, עם אותה מהירות אינטרנט פחות או יותר, המחשב שלי עם נתונים יותר נמוכים משלך, ובכל זאת לא היתה לי בעיה להזרים את הסרט הנ"ל לטלוויזיה.05/06/2025 4:20bezzat כתב: 3. הדיסק הוא דיסק R כמובן - שם נמצאים הסרטים
לצערי הסרט יקרטע במחשב
זה מחשב ישן
core I7-4770 3.40 Ghz
GPU - nvidia Geforce GTX 760
כמה ssd וכמה דיקים sata רגילים 7200 בגדלים שונים...
1. האם ניסית להעביר את הסרט לכונן SSD ולהזרים משם (כמובן שתצטרך להגדיר עוד תיקיה משותפת)?
2. עם איזה פרוטוקול אתה מזרים? אני משתמש ב SMB.
- אם תתאר לי שלב אחרי שלב איך אתה מבצע את הבדיקה הזאת, אני מוכן לנסות אצלי ולראות מה יוצא.05/06/2025 4:20bezzat כתב: 2. ברור לי שהמהירויות לא גבוהות
הורדתי אפליקציה file manager על גבי ה TV והעתקתי קובץ מתיקיית ה share במחשב שלי לתיקיה ב TV
(עשיתי את אותה הבדיקה גם דרך קובץ שנמצא ב SSD יחסית אותה מהירות ~~)
אם אני עושה את אותה הבדיקה מחשב מול מחשב ( ראשי 1G LAN מול מחשב נייד wifi אני מקבל מהירות של 112Mb ואני יודע שזה תקין)
לכן אני לא חושד שהבעיה ברשת שלי.
אני חושב שהבעיה קשורה לאפליקציה - אם יש דרך אחרת לבדוק אשמח להחכים....
- בקשר לאפליקציה, אני עובד עם קודי. אולי כדאי שתנסה להתקין ולראות אם יש הבדל.
בסה"כ מכל מה שאתה מתאר, הרושם שמתקבל הוא שככל הנראה הטלוויזיה לא קוראת מספיק מהר את מה שאתה מזרים, וזה מוזר, כי לא נראה לי שיש הבדל גדול בין הטלוויזיות שלנו.
1.בדקתי שוב לאחר התקנה מחדש של VLC - עובד
אני אעביר את הסרט ל SSD ואבדוק ( כן ברור לי שצריך שיתוף וכו)
אעדכן כמובן
2. גירסת יבואן V8-T615T03-LF1V613.zip
הגירסה שיצאה לשוק וביצעתי עדכון V8-T615T03-LF1V618.zip
אעדכן בהמשך
תודה רבה
אני אעביר את הסרט ל SSD ואבדוק ( כן ברור לי שצריך שיתוף וכו)
אעדכן כמובן
2. גירסת יבואן V8-T615T03-LF1V613.zip
הגירסה שיצאה לשוק וביצעתי עדכון V8-T615T03-LF1V618.zip
אעדכן בהמשך
תודה רבה
נערך לאחרונה על ידי bezzat ב 05/06/2025 17:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
אז יש לי קצת תשובות
אני מצרף כאן תמונת מסך שאני מקווה שמובנת אבל בכל זאת אסביר
לקחתי את הסרט Dune 2021 ( זה עם ה 85G)
והתחלתי להריץ אותו במספר דרכים
דרך אחת דרך אפליקצית Nova והשניה דרך VLC
ובכל דרך פעם אחת ב WIFI ופעם אחת ב LAN ב 1G
ובכל פעם דרך DISK HDD 7200 ודרך SSD
כן חייב לציין שהדונגל שמבצע המרה מ USB ל LAN 1G או של חברת Ugreen ונבדק תקין מול מחשב נייד ונותן ביצועים של 100Mb ++
לפי התוצאות (זה לא חד משמעי) רואים בברור שהבעיה לא ברשת אבל כן יש השפעה ש SSD + LAN עובד בהרמוניה יותר טוב אם סרט באיכות כזו
אפליקצית VNC נתנה תוצאות מעולות
ניסית לאפס הגדרות ב NOVA אבל משום מה הוא לא "מקבל" מהירות טובה בשתי האופציות של wifi ו LAN
בקשר לטבלת ה movies יש עדיין סוג של דליי מסויים שאני לא יכול להסביר אבל מבחינתי שורה 7 של VLC+ SSD+LAN לוקח בגדול
עמודת ה Perf eth card (Send) (נלקחה מה Prformence במחשב הראשי (איפה שנמצא הסרט) ורציתי לראות מה LAN מציג לי מבחינת ביצועים - על תתפסו אותי במספרים כי זה עולה ויורד - לקחתי את הבערך מכל אחד אחרי הרצה של 2 דקות +-
בקשר עמודת ה Sound - מה ששמעתי זה מה שרשמתי ( שוב הכל בערך)
אני כנראה יורד סרט אחר משום מה הסרט הזה לא מתנגן ונשמע טוב ונראה הלאה
בכל מקרה הזמנתי Xiaomi TV Box S 3rd Gen
ואמשיך בבדיקות ואם צריך אקנה דיסק SSD
אני מצרף כאן תמונת מסך שאני מקווה שמובנת אבל בכל זאת אסביר
לקחתי את הסרט Dune 2021 ( זה עם ה 85G)
והתחלתי להריץ אותו במספר דרכים
דרך אחת דרך אפליקצית Nova והשניה דרך VLC
ובכל דרך פעם אחת ב WIFI ופעם אחת ב LAN ב 1G
ובכל פעם דרך DISK HDD 7200 ודרך SSD
כן חייב לציין שהדונגל שמבצע המרה מ USB ל LAN 1G או של חברת Ugreen ונבדק תקין מול מחשב נייד ונותן ביצועים של 100Mb ++
לפי התוצאות (זה לא חד משמעי) רואים בברור שהבעיה לא ברשת אבל כן יש השפעה ש SSD + LAN עובד בהרמוניה יותר טוב אם סרט באיכות כזו
אפליקצית VNC נתנה תוצאות מעולות
ניסית לאפס הגדרות ב NOVA אבל משום מה הוא לא "מקבל" מהירות טובה בשתי האופציות של wifi ו LAN
בקשר לטבלת ה movies יש עדיין סוג של דליי מסויים שאני לא יכול להסביר אבל מבחינתי שורה 7 של VLC+ SSD+LAN לוקח בגדול
עמודת ה Perf eth card (Send) (נלקחה מה Prformence במחשב הראשי (איפה שנמצא הסרט) ורציתי לראות מה LAN מציג לי מבחינת ביצועים - על תתפסו אותי במספרים כי זה עולה ויורד - לקחתי את הבערך מכל אחד אחרי הרצה של 2 דקות +-
בקשר עמודת ה Sound - מה ששמעתי זה מה שרשמתי ( שוב הכל בערך)
אני כנראה יורד סרט אחר משום מה הסרט הזה לא מתנגן ונשמע טוב ונראה הלאה
בכל מקרה הזמנתי Xiaomi TV Box S 3rd Gen
ואמשיך בבדיקות ואם צריך אקנה דיסק SSD
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מציע לך לקרוא קצת על ההומטיקס בשילוב CoreELEC. נמכר עכשיו בסיילים באלי בפחות מ-200 שקל.
בקיצור, פשוט צריך 'מנוע' של 100 "כוחות סוס" (CPU, wifi ) לפחות ....