TCL 75C935 לא מצליח לצפות ב 4K
היי
עזרתכם בבקשה - אחד שלא מבין
יש לי TCL 75c935
גירסת ה frimware שלי היא V8-T615T03-LF1V618
לפני זה זה היה גירסה V8-T615T03-LF1V613
בכל מקרה
אני לא מצליח לראות 4k -
אשמח לעזרה בהנחה שאני מוריד סרט איזה פורמט מתאים ל TV שלי
בנוסף, אם אני קונה סטרימר חיצוני ולא משתמש במערכת ההפעלה הקיימת ב TV - האם אני יראה יותר טוב
תודה
יש לי TCL 75c935
גירסת ה frimware שלי היא V8-T615T03-LF1V618
לפני זה זה היה גירסה V8-T615T03-LF1V613
בכל מקרה
אני לא מצליח לראות 4k -
אשמח לעזרה בהנחה שאני מוריד סרט איזה פורמט מתאים ל TV שלי
בנוסף, אם אני קונה סטרימר חיצוני ולא משתמש במערכת ההפעלה הקיימת ב TV - האם אני יראה יותר טוב
תודה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תן יותר פרטים - מה אתה מנסה לנגן? קובץ שהורדת או משהו משירות סטרימינג?
מה אתה בדיוק חווה שאתה לא מצליח לראות?
מה אתה בדיוק חווה שאתה לא מצליח לראות?
היי תודה על התגובה18/05/2025 20:29lasik כתב: אין סיכוי שקצב הביט רייט הזה של 59.8 Mb/s יצליח לרוץ על ה- C935.
המעבד שלה חלש מידי בשביל קצב נתונים כזה.
גם הסרט בקובץ אדיר של 81.9 GB.
ממליץ לך שתוריד סרט 4K בפורמט web-dl והביט רייט שלו יהיה קטן יותר....
איך בעצם אני יודע מה הביט רייט לפני שאני מוריד את הקובץ ?
אם אתה יכול לתת לי פורמט מסויים - אשמח
בנוסף, אם המעבד חלש אך יש יכולות להציג 4k ב TV
האם אפשרות של android TV / Apple TV וכו יפתרו את הבעיה
תודה
כתוב לך מפורשות בקובץ לדוגמא שצירפת....
first video stream English 59.8MB/s
תקרא לפני שאתה מוריד? נסה חצי מהקצב הזה ותראה אם פועל בקלות רבה יותר.
אם אתה מאד רוצה להזרים את הקצב הזה, תחבר סטרימר חיצוני חזק כמו Apple TV או Shield TV Pro והם יתמודדו איתו בקלות.
בהצלחה
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 334
- שם מלא: llime
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מסקרנות הורדתי את אותו קובץ, והטלוויזיה שלי ( TCL C755) מנגנת אותו ללא בעיה דרך קודי שהתקנתי בה. הקודי קורא את הסרט מהמחשב בו מאוכסן הסרט דרך הרשת, גם כן ב wifi 6, לכן לא נראה לי שהבעייה במעבד של הטלוויזיה שהוא פלוס מינוס אותו מעבד שיש אצלי. אולי הבעיה היא במהירות הרשת? כדאי להתקין אפליקציית בדיקת מהירות ולבדוק. בנוסף, אפשר להעביר את הסרט לDOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה – אם הקובץ ינוגן בלי בעיות, אז הבעיה בוודאות לא במעבד.
הורדת 81.9 ג'יגה של קובץ?19/05/2025 13:59llime כתב: מסקרנות הורדתי את אותו קובץ, והטלוויזיה שלי ( TCL C755) מנגנת אותו ללא בעיה דרך קודי שהתקנתי בה. הקודי קורא את הסרט מהמחשב בו מאוכסן הסרט דרך הרשת, גם כן ב wifi 6, לכן לא נראה לי שהבעייה במעבד של הטלוויזיה שהוא פלוס מינוס אותו מעבד שיש אצלי. אולי הבעיה היא במהירות הרשת? כדאי להתקין אפליקציית בדיקת מהירות ולבדוק. בנוסף, אפשר להעביר את הסרט לDOK, ולחבר ישירות לטלוויזיה – אם הקובץ ינוגן בלי בעיות, אז הבעיה בוודאות לא במעבד....
מהתנסותי ב- C935, ה- white list של ממשק ה- Kodi מציין שהוא תומך ברזולוציית תצוגת ממשק של 1080p בלבד.
תוכל לחבר מקלדת לטלויזיה, ללחוץ על לחצן "i" בזמן הקרנת הסרט, ולראות באיזה רזולוציה הוא מוקרן על ידי הקודי שלך?
אני מצאתי שהוא מנגן שם ב- 1080p.
נערך לאחרונה על ידי lasik ב 19/05/2025 23:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- HTNavigator
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 33
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
גם סטרימר של שיאומי יעשה את העבודה. אני צופה בקבוע בסרטים בגודל הזה, REMUXים בעיקר, ואין בעיות בכלל.
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

כן, הורדתי – לקח בערך 40 דקות. ולמה שקודי לא יתמוך ב 4K? בלחיצה על i כתוב 4K. גם צילמתי את המסך אבל לא מצליח להעלות כי אני מקבל הודעה שהקובץ גדול מדי (2.1MB זה גדול מדי??). אנסה לצלם שוב.19/05/2025 19:58lasik כתב: הורדת 81.9 ג'יגה של קובץ?
מהתנסותי ב- C935, ה- white list של ממשק ה- Kodi מציין שהוא תומך ברזולוציית תצוגת ממשק של 1080p בלבד.
תוכל לחבר מקלדת לטלויזיה, ללחוץ על לחצן "i" בזמן הקרנת הסרט, ולראות באיזה רזולוציה הוא מוקרן על ידי הקודי שלך?
אני מצאתי שהוא מנגן שם ב- 1080p....
עריכה:
סליחה על הדיליי18/05/2025 22:58lasik כתב: כתוב לך מפורשות בקובץ לדוגמא שצירפת.
first video stream English 59.8MB/s
תקרא לפני שאתה מוריד? נסה חצי מהקצב הזה ותראה אם פועל בקלות רבה יותר.
אם אתה מאד רוצה להזרים את הקצב הזה, תחבר סטרימר חיצוני חזק כמו Apple TV או Shield TV Pro והם יתמודדו איתו בקלות.
בהצלחה...
1. נתתי דוגמא לסרט אחרי ההורדה - מכיוון שאני לא יודע מה האינפורמציה לפני ההורדה
הבנתי ממכם שאם אני קונה סטרימר ולא "עובד" דרך המעבד של ה TV אני כן יכול לראות ב 4K - מעולה!
יש רשימה מסודרת מה מומלץ ? (אם יש עם חיבור LAN יתר טוב יש לי 1G מהראוטר ל TV ( ראוטר Asus RT-AX82U))
2. אני מחובר ב wifi 6 בבדיקת speed test מול האינטרנט אני מקבל נתונים מעולים מחשב נייד (לא חושב שיש בעיה רשת)
- llime
-
- חבר פעיל מאוד

את התגובה שלי קראת? יש לי TCL בערך כמו שלך, והיא ניגנה ללא בעיה את הסרט הנ"ל (בדיוק אותו קובץ). לדעתי הבעיה היא ברשת שלך, ולא במעבד של הטלוויזיה.29/05/2025 14:55bezzat כתב: סליחה על הדיליי
1. נתתי דוגמא לסרט אחרי ההורדה - מכיוון שאני לא יודע מה האינפורמציה לפני ההורדה
הבנתי ממכם שאם אני קונה סטרימר ולא "עובד" דרך המעבד של ה TV אני כן יכול לראות ב 4K - מעולה!
יש רשימה מסודרת מה מומלץ ? (אם יש עם חיבור LAN יתר טוב יש לי 1G מהראוטר ל TV ( ראוטר Asus RT-AX82U))
2. אני מחובר ב wifi 6 בבדיקת speed test מול האינטרנט אני מקבל נתונים מעולים מחשב נייד (לא חושב שיש בעיה רשת)...
נסה לחבר את הפורט הקווי ולא האלחוט (הוא 100Mbps) , לראות אם משפר, ואם כן - חבר מתאם USB עם של גיגה לרשת הביתית שלך. תקבל ~300Mbps ..17/05/2025 15:55bezzat כתב: היי
בכל מקרה
אני לא מצליח לראות 4k -
אשמח לעזרה בהנחה שאני מוריד סרט איזה פורמט מתאים ל TV שלי...
31/05/2025 20:55llime כתב: רפי, אני מקבל מהירות טובה עם wifi, אבל בשביל הסקרנות, חיברתי מתאם USB של UGREEN, והטלוויזיה לא זיהתה אותו. הסטרימר שלי (מיבוקס 3) דווקא כן זיהה. עם איזה מתאם אתה משתמש?...
משהו סיני זול, שכולם קונים ...מוצר מדבקה "galabit"... נראה ככה:
https://www.aliexpress.com/item/1005003293799477.html
מה זה "מהירות טובה" מול הכונן בו הקובץ שלך? היא תלויה בשני הצדדים...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 02/06/2025 7:26, נערך פעם 1 בסך הכל.