ביקרתי היום בפיוז צריך חוות דעת..

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
פולו6
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82

שליחה

אני מתפלא מאוד על התגובה \ תאור של החבר sevta
אני לקוח שלהם עברתי כמה חניות בכל הארץ
ואני יכול לומר בוודאות
הצוות נחמד מאוד אדיב וסימפטי
בכל הפעמים שהייתי תמיד קבלו אותי בצורה יפה ומכובדת
נכון החנות קטנה וקצת צפוף
אבל מה זה משנה בעבורי אני לא הולך לגור שם
רק לרכוש ציוד
ויש שם מבחר רב מאוד
חוץ מזה יגאל שירת אותי מהפעם הראשונה שהגעתי אליהם
ובאתי מחיפה
יגאל מקצועי מאוד סובלני נחמד אחלה בחור
ישבתי שם שעות ארוכות והתלבטתי יחד איתו בשיחות טלפוניות הרבה פעמים
ותמיד קיבלתי יחס מקצועי סבלנות ונחמדות
לכן אני מתפלא ?!
בכל מקרה יגאל וניסן תמשיכו להיות נחמדים ומקצועיים כמו שאתם
אני בכל אופן אמשיך לבוא "לבקר" כל הזמן
יום טוב וחג ש מ ח לכולכם
(f) (Y) (f) (Y)

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

החברה מפיוז מנסים למכור רק מה שנותן
להם את הרווח הכי טוב וזה לגיטימי.
את הסט שאני קניתי בסוף(במקום אחר) קיבלתי אצלהם
במחיר הכי גבוהה מכל החנויות שהייתי.
ובקשר למקצועיות שלהם היא סטנדרטית .

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2594

Re: רושם אישי שונה

שליחה

45rpm כתב:אני אתן איזון לתגובה הקודמת. נכון, לחנות חסרונות - היא קטנה וצפופה (במכשירים ולפעמים גם באנשים - בעיקר בסוף השבוע). הייתי שם כמה פעמים - לקניה רצינית אחת ולקניה שולית אחרת. תמיד באתי מוכן עם כיוון מוגדר. החנות הזו לא אידיאלית להדגמות או לשיטוטים. רצוי, וזה נכון לגבי כל דבר, לבוא עם רעיון מגובש וכיוון מסויים אחרי בדיקה באינטרנט. בדקתי שם מגבר מסויים שידעתי אודותיו הכל ורק רציתי לבדוק אותו לפני רכישתו. הבעלים ניסן עסוק תמיד בכמה דברים אבל שירותי מאוד וענה בענייניות לשאלותיי כאשר טיפל בי. יגאל יותר מכירתי ומעוניין גם לדעת מה התקציב כדי להבין מה יוכל להציע במקום לעבור על כל האפשרויות. בקניה האחרונה שלי, שהיתה בשעת עומס לקראת סגירה בסוף השבוע, אכן קשה היה לזכות בתשומת לב אבל זה נבע מעניין אובייקטיבי של טיפול בלקוחות קודמים. כשהגיע אליי, העניק לי המוכר את מלוא תשומת הלב וטיפל בי במקצועיות.
לדעתי, בעסק מהסוג הזה קשה גם כך לשרוד ולהציג לכולם הכל. מוכר רציני ינסה למקד אותך במוצר ספציפי שלדעתו יתאים לתקציב ולמערכת שלך ויציע עוד חלופה רלוונטית, אולי עם אופי צליל מעט שונה.
הגלישה, דרך אגב, היא כנראה לניהול האתר שלהם שהתחדש לאחרונה.
*לכותב אין קשר אישי או קירבה משפחתית לאנשי פיוז*
...
(Y)
amitbak כתב:החברה מפיוז מנסים למכור רק מה שנותן
להם את הרווח הכי טוב וזה לגיטימי.
את הסט שאני קניתי בסוף(במקום אחר) קיבלתי אצלהם
במחיר הכי גבוהה מכל החנויות שהייתי.
...
עמית,

אתה טועה ומטעה. המחירים שקיבלתי ב"פיוז" פשוט לא קיימים בארץ בשום מקום אחר.
ויטלי

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297

שליחה

אל תגיד לבן האדם שהוא טועה ומטעה, אם הוא אומר לך עובדתית שהוא השווה במקרה נתון את המחיר בכמה חנויות כולל בפיוז.

אם מה שהוא אמר פשוט לא מתאים לזה שאתה אישית אוהב את החנות - הבעיה היא שלך.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תגובה ל- RPM:

שליחה

אני מציע שתקרא את מה שכתבתי בתשומת לב, ותראה שמה שאתה כותב בכלל לא מספק תשובה ולא תירוץ לכל מה שקרה.

"החנות הזו לא אידיאלית להדגמות או לשיטוטים. רצוי, וזה נכון לגבי כל דבר, לבוא עם רעיון מגובש וכיוון מסויים אחרי בדיקה באינטרנט"

- החנות הזו היא לא ZAP, והאתר שלה תומך בחנות, ולא להפך. אתה לא אמור לבוא ולהגיד "אני רוצה את זה וזהו". אין לי מושג מאיפה הבאת את הרעיון הזה. אף אחד לא חייב בכלל להכנס לאתר לפני שהוא נכנס לחנות, חוץ מזה שהאתר מצחיק ולא מספק שום מידע. אם חנות סטריאו כלשהי לא טובה לבדיקה ולהשמעה והשוואה, אלא רק למכירה מיידית ללקוחות של דברים שהיא רוצה לדחוף להם - היא גרועה.

"יגאל יותר מכירתי ומעוניין גם לדעת מה התקציב כדי להבין מה יוכל להציע במקום לעבור על כל האפשרויות"

-- יש הבדל בין להקשיב לקונה, להבין מה הוא רוצה, ובין היתר מה התקציב שלו, ובין ישר להתרכז אך ורק בצורה גסה בעניין התקציב ורק לפי זה להתאים את מה שאתה רוצה למכור לו.

"זה נבע מעניין אובייקטיבי של טיפול בלקוחות קודמים"

-- אם יש לך לקוחות קודמים, אז תפנה למי שבא לחנות, תגיד לו שלום, תציע לו לשבת, תגיד לו שזה יקח כמה דקות, אפילו רק תסתכל לעברו. אם אתה מתעלם ממנו ונותן לו לעמוד 40 דקות כאילו הוא אוויר - השירות שלך הוא גרוע. אני כבר לא מדבר על זה שהבעלים לא היה עסוק בכלום חוץ מאשר לגלוש. לא יודע אם הוא גלש באתר של החנות, אבל אם האתר של החנות יותר חשוב לו מהלקוח שעומד בחנות - עוד פעם זה שירות עלוב ומחפיר.

"מוכר רציני ינסה למקד אותך במוצר ספציפי שלדעתו יתאים לתקציב ולמערכת שלך ויציע עוד חלופה רלוונטית"

-- אז זהו, שהוא אמור להתעניין בדברים אחרים חוץ מהתקציב בשביל לדעת מה באמת מתאים לך, מה שממש לא קורה. חוץ מזה שהוא הציג לי דברים שלא התאימו לי, והתעלם מזה שאמרתי שאני רוצה לשמוע דברים אחרים. כשהוא כבר עשה משהו, הוא עשה את זה כאילו הוא עושה טובה, ורק ניסה להראות לי עד כמה אני מקשה עליו, כשהוא זורק הערות סרקסטיות.
אם היו מסתכלים על זה מבחוץ היה נראה כאילו אני המוכר והוא הלקוח.

בקיצור - השירות הכי גרוע שנתקלתי בו. בדיוק ההפך ממה שחנות סטריאו צריכה להיות.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Savta כתב:אל תגיד לבן האדם שהוא טועה ומטעה, אם הוא אומר לך עובדתית שהוא השווה במקרה נתון את המחיר בכמה חנויות כולל בפיוז.

אם מה שהוא אמר פשוט לא מתאים לזה שאתה אישית אוהב את החנות - הבעיה היא שלך.
...
savta,

סלח לי, אבל לא אתה שתגיד לי מה אני צריך לאומר.

החנות אליה באת מוכרת ציוד בטווח המחירים בין מאות שקלים לעשרות אלפי שקלים למוצר. שואלים אותך שאלה לגיטימית – מה התקציב, כדי לעזור לך בצורה יעילה וגם לא על חשבון לקוחות אחרים – כי אי-אפשר לבזבז עליך חצי יום כדי לספר על כל הציוד שמחזיקים ב"פיוז" (אגב, יש הרבה מעבר למה שאפשר לראות בתצוגה). במקום להבין את השיקול הכלכלי הפשוט הזה, אתה נעלב ונכנס לתיאורים פתטיים כמה קיפחו אותך. גם השיחה הראשונה שלי עם יגאל התחילה בדיוק מאותה השאלה, מצאתי אותה לגיטימית ובמקום ומשם התקדמנו.

לא נעה לך בחנות – אל תקנה, אבל גם אל תנסה לשכנע את כל העולם שזאת חנות גרועה. שים לב כמה אנשים בשרשור חלוקים עליך.
ויטלי

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני כלל לא מבין מה הקשר לשרשור ולזה.
יש תלונות? שרשור תלונות מחירים .
אני חושב שזה וויכוח חסר טעם.
לצערו של SAVTA היתה לו חווית קניה לא טובה. ואני מצדיק את טענתו.
למזלו של ויטאלי היתה לו חווית קניה טובה. ואני מצדיק גם את טענתו הוא.

לכן אין פה וויכוח. יש פה מצב של X אנשים שקיבלו שירות טוב עד מעולה, ו Y אנשים שקיבלו שירות בינוני עד גרוע.
X>Y או להפך? פה אין בכלל בדיקה.

פיוז חנות ידועה. מוכרת ואמינה.
היא איננה עוד א.ל.מ. או שקם אלקטריק שמחזיקים כל מיני ערסים שיודעים לעשות רושם על ערסים אחרים שנכנסים לקנות.

חנויות כמוהה הן מבחינתנו אנשי האודיו/וידאו אואזיסים קטנים שאין רבים כמוהן.
חנויות שמתמחות במה שהן מוכרות ומחזיקות ציוד מגוון.

אני חושב שכל אחד מוזמן לתאר את חווית הקניה שלו בכל חנות שהיא. אבל להתווכח על טיבה ולשכנע לטוב ולרע זה לא המקום והבמה.

שכל אחד יכתוב מה דעתו , ומי שמתעניין יוכל לקרוא ולהבין מכך לבד.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אורי, כל הכבוד :) !

באמת, נגררתי לוויכוחים חסרי תועלת ויצאתי למלחמה בצדק העולמי - ובאמת שאין כזה :wink: .

חג שמח

ויטלי
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 26/09/2007 12:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
ויטלי

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תגובה ל VITALYI

שליחה

אתה לא זה שתגיד לאנשים שהם טועים ומטעים.
אדם אומר לך עובדתית במקרה שלו שהוא השווה את המחיר והמחיר שלהם היה הכי גבוה.
על מה אתה אומר שהוא טועה ומטעה? תלמד לדבר כמו שצריך ולכבד אנשים אחרים.

" שואלים אותך שאלה לגיטימית – מה התקציב, כדי לעזור לך בצורה יעילה וגם לא על חשבון לקוחות אחרים – כי אי-אפשר לבזבז עליך חצי יום כדי לספר על כל הציוד שמחזיקים ב"פיוז" (אגב, יש הרבה מעבר למה שאפשר לראות בתצוגה). במקום להבין את השיקול הכלכלי הפשוט הזה, אתה נעלב ונכנס לתיאורים פתטיים כמה קיפחו אותך"

- תלמד לקרוא בצורה לא סלקטיבית. אין לי בעיה שישאלו מה התקציב, הבעיה שלי שזה כל מה שמעניין אותם. עניתי לו מה התקציב שלי. רק שרציתי יותר לדבר על מה אני מחפש ומה מעניין אותי. אבל אותו זה דווקא לא ממש עניין.

"לא נעה לך בחנות – אל תקנה, אבל גם אל תנסה לשכנע את כל העולם שזאת חנות גרועה. שים לב כמה אנשים בשרשור חלוקים עליך."

-- קודם כל זה "נאה". חוץ מזה, אני לא משכנע, אני מביע את דעתי, ולהבדיל ממך לא אומר לאנשים עם דעה אחרת משלי שהם "טועים ומטעים". אתה זה רוצה להשתיק אחרים ולהשליט את הדעה שלך.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

savta
אינך יודע לנהל דיון בצורה המקובלת באתר. אני מסכים עם אורי שהשרשור הוא בכלל לא המקום לדיונים מהסוג הזה, לכן מפסיק להגיב על דבריך.
ויטלי

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4205

שליחה

ויטלי
אין לי שום דבר נגד חנות כזאת או אחרת
אני דיברתי על הצעת מחיר שקיבלתי אצל פיוז וזהו.
זה שלך ישתלם לקנות אצלו ואתה מרוצה סבבה.
לי לפחות הוא נתן את ההצעה הכי יקרה ומין הסתם לא קניתי אצלו.
כל אחד והחישובים שלו.אני לא טועה ובטח לא מטעה אז בבקשה שים
דברים בפרופורציה.

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

סליחה, אני יודע לנהל דיון ברמה תרבותית, להבדיל ממך.
אני פשוט מביע את דעתי, מבלי להתרעם על אחרים ומבלי לשלול או להאשים אותם.
אתה זה שחושב שכל מי שלא מסכים איתך "טועה ומטעה" ומתייחס אליהם כאל פושעים.
חבל מאוד.

vitalyi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

עמית,

יתכן שקיבלת הצעת מחיר לא הוגנת, אבל מה שהפריע לי בהודעה שלך זה המסקנות הכלליות אליהן קפצת על סמך המקרה הבודד:
amitbak כתב:החברה מפיוז מנסים למכור רק מה שנותן
להם את הרווח הכי טוב
...
...
אבל בוא נעזוב את זה, אני מכבד אותך ולא רוצה שנתחיל להתווכח על הנושא (זה לא יקדם את אף אחד מאיתנו).

שיהיה לך חג שמח

ויטלי
ויטלי

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ויטלי כתב:

"המחירים שקיבלתי ב"פיוז" פשוט לא קיימים בארץ בשום מקום אחר"

מה שהוא הצהרה כללית, שלוחת-רסן, קיצונית, מוזרה, סובייקטיבית ובעייתית בעליל.

מצד שני, אף אחד לא אמר לו שהוא טועה ומטעה. אבל הוא רואה את עצמו חופשי להאשים את כולם, כשהם אומרים משהו הרבה פחות קיצוני לכיוון השני.

סתם מקרה של סטנדרטים כפולים וצביעות.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

חבריה חבל.
עוד מעט מנהלי האתר נועלים את השרשור.
וכך התעלמנו מהבחור ששאל שאלה לשם אינטרסים שלנו.

idoa פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 109

שליחה

אוקיי חברים, לא רציתי שזאת תיהיה מטרת השרשור.
אני אציין כי נכנסתי ליגאל ללא שום התרעה וקיבלתי שירות לא מהעולם הזה. הוא היה איתי סלבני לאורך כל הדרך הסביר לי דברים שלא הבנתי לדעתי היה איתי פייר מאוד במחיר..
לגבי הרמקול זה די בעייה בשבילי להתנייד מחנות לחנות ולבדוק רמקולים, אני גם תלמיד מכללה שלומד מחוץ לעיר שלו שנע רוב היום בתחבורה ציבורית וגם די מוגבל מבחינת מקום..

רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הרמקול הזה מי ששמע אותו מי שיצא לו אולי להכיר את הסדרה 7 של פוקאל, דעות חיוביות שליליות וכיו"ב..

אורי.. מתוך ה-4 לינקים שנתת לי רק 1 עובד (הראשון)
אם תרשום דגמים אני יוכל להסתדר כבר ולבדוק. תודה

ושוב, רושם ראשוני הוא הכי חשוב ויגאל השאיר לי טעם של תמיד לחזור לחנות ולקנות משם בעתיד כל שאצטרך לסט אפ שלי הוא מיד התפנה אלי ובאמת כמו שאמרו זה לא חנות ערסים שמציעה לי רמקול שלדעת המוכר שומעים בו טוב.

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

טל"ח.
קבל מחדש.

http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=346

http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=83 ... &mnfSel=12

http://www.sge.co.il/item.asp?itemID=36 ... &mnfSel=18

אגב המרחק בין SG לאמנון סאונד הוא 5-7 דק' הליכה. ככה שתוכל לשמוע את שניהם בלי בעיה. אוטובוסים לשם יש בלי בעיה.

את הרוויל לדעתי תוכל לשמוע אצל אפי מסטריאוטיפ. הוא יושב 5 דק' הליכה מעזריאלי. בגדול בפחות מכמה שעות ואיזה שני אוטובוסים בת"א תוכל לשמוע הרבה :)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78971
שם מלא: עפר לאור

שליחה

חברים, אם אתם לא נרגעים, אני סוגר את השרשור.

savta - אני מתייחס במיוחד לדבריך (n)

Savta
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בסדר, פשוט אני לא אוהב שמתנפלים עליי ועל אחרים ואחרי זה עוד מאשימים אותנו.
כשזה מגיע לתת תגובה לאנשים כאלה, אני מוציא את כל מה שיש בהם לאור כדי שכולם יראו.
אם זה לא יפה - לא באשמתי.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”