Lg b4 או tcl c755?
ראשית תודה ambar. ניסחת את זה נכון ומדוייק,
שנית כן. אני מרגיש כמו שומר סף (וזה שלי) אני קורא בפורומים בינלאומיים איך הדברים שקופים וחד משמעיים ופה זה אחרת. לא מדובר שם על חוויות אישיות, מדובר על עקב אכילס של הטכנולוגיה. פה מטשטשים את זה, ואין סיבה, צריך לדבר בפתיחות ובשקיפות. אין קשר לחוויה האישית שלי.
שנית כן. אני מרגיש כמו שומר סף (וזה שלי) אני קורא בפורומים בינלאומיים איך הדברים שקופים וחד משמעיים ופה זה אחרת. לא מדובר שם על חוויות אישיות, מדובר על עקב אכילס של הטכנולוגיה. פה מטשטשים את זה, ואין סיבה, צריך לדבר בפתיחות ובשקיפות. אין קשר לחוויה האישית שלי.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 13/03/2025 17:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אחריות ישפאר ניתנת לשלוש שנים, ומעניקה את אותה אחריות.09/03/2025 23:08Moto כתב: כמובן שראיתי - קודם כל, מה לעשות - הטכנולוגיה של מינילד עדיין לא שם, זה קרוב, מתקרב אך זה עדיין לא זה. דבר שני (בהקשר של סוני), שהוא גם מאוד חשוב במדינתנו הוא כל עניין האחריות. האחריות של ח״י בארץ היא המיטבית והמקיפה ביותר שניתן לקבל למסך טלויזיה. לרכוש מסך High End ולקבל עליו אחריות של שנה ?! לא, תודה .......
סוני הוא יצרן מוביל בתחומו, זה היה בצילום וגם בטלוויזיות.
סדרת ה Bravia שלהם הגיעה לרמות מרשימות ביותר, אתה ״קצת״ מקטין את ההישג.
צפויה התקדמות נוספת בסדרה 10 שתושק השנה.
אתה נהנה מ אולד שלך? סבבה. לא לכולם זה מתאים. יש אנשים שצופים ביום ובחדר מואר, יש אנשים שהבהירות ושה hdr עושה להם את זה. ושוב אתה לוקח את זה למקום אישי ואני לא רוצה להגיע לשם.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם מישהו שואל אותי היום על מה ללכת, מינילד או OLED, לא תהיה לי תשובה גורפת לאחת מהטכנולוגיות.
OLED כבר מגיעה בסדרות של 2025 (G5 של LG לדוגמא) לבהירות וביצועי HDR של מסך מינילד... אבל תהיה הרבה יותר יקרה. מצד שני, מסכי מיני לד יקרים מסוגלים להכפיל גם את הבהירות והביצועים של G5 אבל כאן כבר נמחק הפער במחיר כי גם המחיר שלהן יהיה פרימיום (X955 של TCL לדוגמא).
בכל מקרה, ככלל אצבע הייתי בוחר ב OLED במסכים עד גודל 65" משום שהם זולים יחסית ו/או דומים במחיר למינילד.
בגדלים של 75-77" זו כבר בחירה קשה יותר וצריך לקבל החלטה לפי צרכים ושימושים ספציפיים.
בגדלים של 83"-85" ומעלה הייתי בוחר במינילד משום שהן נותנות תמורה טובה יותר למחיר וגדלים למסכים שאין OLED כזה לבחירה ו/או במחיר דומה.
OLED כבר מגיעה בסדרות של 2025 (G5 של LG לדוגמא) לבהירות וביצועי HDR של מסך מינילד... אבל תהיה הרבה יותר יקרה. מצד שני, מסכי מיני לד יקרים מסוגלים להכפיל גם את הבהירות והביצועים של G5 אבל כאן כבר נמחק הפער במחיר כי גם המחיר שלהן יהיה פרימיום (X955 של TCL לדוגמא).
בכל מקרה, ככלל אצבע הייתי בוחר ב OLED במסכים עד גודל 65" משום שהם זולים יחסית ו/או דומים במחיר למינילד.
בגדלים של 75-77" זו כבר בחירה קשה יותר וצריך לקבל החלטה לפי צרכים ושימושים ספציפיים.
בגדלים של 83"-85" ומעלה הייתי בוחר במינילד משום שהן נותנות תמורה טובה יותר למחיר וגדלים למסכים שאין OLED כזה לבחירה ו/או במחיר דומה.
מסכים. תלוי צרכים ושימוש ספציפיים כמו שאמרת. שמח שהפערים נסגרים - האולד מצמצם את הפער בבהירות. מינילד בקונטרסט. מינילד עדיין יקרה לייצר. אולד עדיין בעלת סיכוני צריבה. מעניין יהיה לראות את שתי הסדרות של 2025..(5 של lg ואת 10 של סוני).
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 14/03/2025 14:30, נערך פעם 1 בסך הכל.