Lg b4 או tcl c755?
אף אחד לא מבטיח שה-TCL תחזיק "שנים רבות".
@user27 - זה מאוד תלוי בצרכים שלך.
בחדר בהחלט אפשר להנות מכול היתרונות של ה-B4 שאין מה להשוות בכלל ל-C755, בתנאי שהטלוויזיה לא דולקת כל היום עם תוכן סטאטי (ערוצי חדשות, מוניטור למחשב וכו').
@user27 - זה מאוד תלוי בצרכים שלך.
בחדר בהחלט אפשר להנות מכול היתרונות של ה-B4 שאין מה להשוות בכלל ל-C755, בתנאי שהטלוויזיה לא דולקת כל היום עם תוכן סטאטי (ערוצי חדשות, מוניטור למחשב וכו').
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4796
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
שמע, אתה מתיש. על סמך מה אתה מבטיח לו ש-tck תחזיק יותר ?
אתה יכול לכתוב שלך יש ניסיון רע עם oled שנצרבה ולכן אתה פחות ממליץ עליה. אבל להתחייב שטלוויזיה אחת תחזיק יותר מאחרת ? יש פה אינסוף פוסטים עם תקלות על מסכי led של סמסונג שהלכו אחרי 14 חודשים. אתה סתם מטריל
אתה יכול לכתוב שלך יש ניסיון רע עם oled שנצרבה ולכן אתה פחות ממליץ עליה. אבל להתחייב שטלוויזיה אחת תחזיק יותר מאחרת ? יש פה אינסוף פוסטים עם תקלות על מסכי led של סמסונג שהלכו אחרי 14 חודשים. אתה סתם מטריל
- HTExplorer
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בסוף זה עניין של אמינות. כשיש כל כך הרבה פוסטים על צריבה ב OLED (שהיא בקטגוריה הכי יקרה) זה פשוט לא מצדיק את זה.03/02/2025 20:14ChinggisKhan כתב: שמע, אתה מתיש. על סמך מה אתה מבטיח לו ש-tck תחזיק יותר ?
אתה יכול לכתוב שלך יש ניסיון רע עם oled שנצרבה ולכן אתה פחות ממליץ עליה. אבל להתחייב שטלוויזיה אחת תחזיק יותר מאחרת ? יש פה אינסוף פוסטים עם תקלות על מסכי led של סמסונג שהלכו אחרי 14 חודשים. אתה סתם מטריל...
אני אישית מחפש עכשיו טלויזיה ומשיטוט קצר בפורום הבנתי שלא אתקרב ל OLED לא משנה מה יגידו לי.
מצד שני, יש לי טלוויזיה של TCL שהציגה אמינות גבוהה כבר במשך 6 שנים.
יפה אמרת. >המחיר הכפול למסכי אולד שנראים מדהים בהתחלה אין ספק, אבל וזה אבל גדול, הדיודות האורגניות יחלשו עם הזמן. הניסיון שלי לא שייך. זו המציאות. וצריך לומר אותה. />TCL היא חברה בזינוק אדיר ביכולות ובביצועים שלה. זו גם עובדה שלא קשורה לניסיון שלי. ואם אתה מותש תשתה כוס תה ותנוח. (ההוא מהודעה 6)
״OLED burn in isn't a possibility, it's a guarantee. The question is when it will happen״
״OLED burn in isn't a possibility, it's a guarantee. The question is when it will happen״
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ה lg תיתן תמונה טובה יותר ועל זה אין ויכוח...
אני עם מסך שני אולד ,הראשונה העברתי אותה לסבתא שלי אחרי 5 שנים של שימוש ואצלה היא עדיין חיה והנוכחית שלי אצלי 5 שנים ללא שום בעיה,המסך
אצלי דלוק 8 שעות בממוצע ביום .
אני עם מסך שני אולד ,הראשונה העברתי אותה לסבתא שלי אחרי 5 שנים של שימוש ואצלה היא עדיין חיה והנוכחית שלי אצלי 5 שנים ללא שום בעיה,המסך
אצלי דלוק 8 שעות בממוצע ביום .
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
באמת?03/02/2025 19:53sagico כתב: tcl תחזיק יותר. אם מישהו רוצה חדות גבוהה ומוכן לקנות טלויזיה שתצרב עוד שלוש ארבע או מקסימום חמש שנים. בבקשה. <br />עניין של זמן. וזו כבר עובדה....
https://www.trustpilot.com/review/www.tcl.eu
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ראה סקירות מאמאזון על C9 הישנה. אם מלא היו נצרבות לא היית רואה ציון כזה:
https://www.amazon.com/-/he/LG-C9-Smart ... Q4CXM?th=1
יותר טוב מהציון על TCL חדשה שם:
https://www.amazon.com/-/he/טלוויזיית-9 ... 4MPBB?th=1
https://www.amazon.com/-/he/LG-C9-Smart ... Q4CXM?th=1
יותר טוב מהציון על TCL חדשה שם:
https://www.amazon.com/-/he/טלוויזיית-9 ... 4MPBB?th=1
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
ברשותי LG OLED 77GX משנת 2020 שלאחרונה עברה לחדר שינה בדירה החדשה - שום זכר לצריבה (בסלון בקרוב תחליף אותה LG OLED 83 G5). הכל עניין של מודעות:
לא צופה בכלל בערוצים מסחרים בבית, רק סדרות, סרטים והופעות .... הטלויזיה אף פעם לא נשארת עם תמונה סטטית (תמיד מופעל/ מפעיל שומר מסך מובנה). את חווית צפיה בה לא אחליף בשום מסך אחר ...
לא צופה בכלל בערוצים מסחרים בבית, רק סדרות, סרטים והופעות .... הטלויזיה אף פעם לא נשארת עם תמונה סטטית (תמיד מופעל/ מפעיל שומר מסך מובנה). את חווית צפיה בה לא אחליף בשום מסך אחר ...
The following line is true
The previous line is false
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
אם אני עכשיו צריך להחליט על מסך לחדר שינה, אין שאלה בכלל.
OLED עדיף.
אני מתעלם מנושא האמינות כי מהנסיון האישי שלי, כל ה OLED שהיו ועדיין אצלי, הציגו אמינות מצויינת.
דרך אגב, גם מסכי TCL שרצים אצלי בעבודה במשך שנים, כ 8 שעות ביום, היו ועדיין עם אפס תקלות.
OLED עדיף.
אני מתעלם מנושא האמינות כי מהנסיון האישי שלי, כל ה OLED שהיו ועדיין אצלי, הציגו אמינות מצויינת.
דרך אגב, גם מסכי TCL שרצים אצלי בעבודה במשך שנים, כ 8 שעות ביום, היו ועדיין עם אפס תקלות.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

קודם כל - הדגמים החדשים הרבה יותר עמידים לצריבות (כפי שניתן לראות באחד הסרטונים האחרונים של וינסנט, הוא אפילו ממליץ לנטרל את ההגנות מכיוון שלטענתו הם הפכו למיותרות לחלוטין הודות לעמידות הפנלים), דבר שני - מסך זה הוא overkill רציני עבור צפיה בערוצים מסחרים (גם מבחינת המחיר וגם בגלל איכות השידור)....
כמו כן, עם סדרה G מקבלים 5 שנות אחריות, מבחינתי זה מעל ומעבר … ודבר אחרון אך הכי חשוב - לאחר חווית צפיה באולד, אני לא מוכן להכניס אף טכנולוגיה אחרת לבית …(נכון להיום).
כן דיברנו על זה לא מעט. יש את האולד גורו, ואפשר להבין את היתרונות והיכולות. <br />אבל בהחלט לא מתאים לכל אחד ובטח לא אלו שעושים שימוש בערוצים מסחריים עם לוגו סטטי, מקווה שראית את וינסנט ואחרים מדברים על המינילד של סוני ועל היכולות המדהימות של המסך, כך שבשבילך זה פשרה ובשבילי זו אלטרנטיבה מעולה.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

כמובן שראיתי - קודם כל, מה לעשות - הטכנולוגיה של מינילד עדיין לא שם, זה קרוב, מתקרב אך זה עדיין לא זה. דבר שני (בהקשר של סוני), שהוא גם מאוד חשוב במדינתנו הוא כל עניין האחריות. האחריות של ח״י בארץ היא המיטבית והמקיפה ביותר שניתן לקבל למסך טלויזיה. לרכוש מסך High End ולקבל עליו אחריות של שנה ?! לא, תודה ....09/03/2025 16:11sagico כתב: כן דיברנו על זה לא מעט. יש את האולד גורו, ואפשר להבין את היתרונות והיכולות. <br />אבל בהחלט לא מתאים לכל אחד ובטח לא אלו שעושים שימוש בערוצים מסחריים עם לוגו סטטי, מקווה שראית את וינסנט ואחרים מדברים על המינילד של סוני ועל היכולות המדהימות של המסך, כך שבשבילך זה פשרה ובשבילי זו אלטרנטיבה מעולה....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
c1 נצרבה לי לפני שנים.. מאז אני עם שתי c3 והכל בסדר, ואשתי והילדים מאתגרים את המסכים סטטית....
חייב לומר לך, שעל אף שאני כבר לא מבקר פה, נראה שנתת לצריבות שחווית להשפיע לך קצת יותר מדי.. איך אומר זאת? יש לך את זה ביותר מוגזם?
אולי אתה מרגיש כמו סוג של שומר סף או גיבור על שמנסה להציל את כולם מהרשע LG OLED לידי הטוב TCL, אבל לטעמי זה רק נראה מגוחך.
איך אמר פעם ארנולד?
Relax.. you'll live longer
קח את זה בידידות.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1499
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
לא מבין מה העליהום הזה על @sagico, הוא מעלה בצדק את הסוגיה של בעית הצריבה במסכי OLED.11/03/2025 14:26gal-cohen כתב: c1 נצרבה לי לפני שנים.. מאז אני עם שתי c3 והכל בסדר, ואשתי והילדים מאתגרים את המסכים סטטית.
חייב לומר לך, שעל אף שאני כבר לא מבקר פה, נראה שנתת לצריבות שחווית להשפיע לך קצת יותר מדי.. איך אומר זאת? יש לך את זה ביותר מוגזם?
אולי אתה מרגיש כמו סוג של שומר סף או גיבור על שמנסה להציל את כולם מהרשע LG OLED לידי הטוב TCL, אבל לטעמי זה רק נראה מגוחך.
איך אמר פעם ארנולד?
Relax.. you'll live longer
קח את זה בידידות....
להתעלם מהבעיה לא תעלים את הבעיה. בסבירות גבוהה מסך OLED בסוף ייצרב.
יש הרבה שלא מודעים לבעיה, חדשים בפורום והמידע הזה חשוב בכדי לקבל החלטה נכונה בבחירת המסך.
מזכיר לי בזמנו בימי פלזמה לעומת LED ואמרו פה בלי סוף שפלזמה כבר לא נצרבת, קניתי פנסוניק מהדורות האחרונים שגם נצרבה בסוף, אמנם בקטנה אבל עדיין נצרבה.
כל מסכי ה OLED שהיו לי B6, C7, C8, CX נצרבו ועדיין המסך הבא שיהיה לי יהיה כנראה OLED. בטוח יש אנשים שלא יהיו מוכנים לחיות עם הסיכון הזה או ההתעסקות הזאת של לשמור על המסך...
זה שהנושא עולה בכמה שרשורים זה בסדר גמור.