Lg b4 או tcl c755?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
user27 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: User
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות טלוויזיה 65 אינץ לחדר
איזו טלוויזיה יותר טובה הlg b4 או הtcl c755?
שניהם אותו גודל ואותו מחיר

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #2 

Lg b4

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #3 

TCL אם אתה רוצה טלויזיה לשנים רבות

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

אף אחד לא מבטיח שה-TCL תחזיק "שנים רבות".
@user27 - זה מאוד תלוי בצרכים שלך.
בחדר בהחלט אפשר להנות מכול היתרונות של ה-B4 שאין מה להשוות בכלל ל-C755, בתנאי שהטלוויזיה לא דולקת כל היום עם תוכן סטאטי (ערוצי חדשות, מוניטור למחשב וכו').

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

tcl תחזיק יותר. אם מישהו רוצה חדות גבוהה ומוכן לקנות טלויזיה שתצרב עוד שלוש ארבע או מקסימום חמש שנים. בבקשה. <br />עניין של זמן. וזו כבר עובדה.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4796
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 769 פעמים

שליחה #6 

שמע, אתה מתיש. על סמך מה אתה מבטיח לו ש-tck תחזיק יותר ?
אתה יכול לכתוב שלך יש ניסיון רע עם oled שנצרבה ולכן אתה פחות ממליץ עליה. אבל להתחייב שטלוויזיה אחת תחזיק יותר מאחרת ? יש פה אינסוף פוסטים עם תקלות על מסכי led של סמסונג שהלכו אחרי 14 חודשים. אתה סתם מטריל

HTExplorer
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

03/02/2025 20:14  
ChinggisKhan כתב:
שמע, אתה מתיש. על סמך מה אתה מבטיח לו ש-tck תחזיק יותר ?
אתה יכול לכתוב שלך יש ניסיון רע עם oled שנצרבה ולכן אתה פחות ממליץ עליה. אבל להתחייב שטלוויזיה אחת תחזיק יותר מאחרת ? יש פה אינסוף פוסטים עם תקלות על מסכי led של סמסונג שהלכו אחרי 14 חודשים. אתה סתם מטריל
...
בסוף זה עניין של אמינות. כשיש כל כך הרבה פוסטים על צריבה ב OLED (שהיא בקטגוריה הכי יקרה) זה פשוט לא מצדיק את זה.
אני אישית מחפש עכשיו טלויזיה ומשיטוט קצר בפורום הבנתי שלא אתקרב ל OLED לא משנה מה יגידו לי.
מצד שני, יש לי טלוויזיה של TCL שהציגה אמינות גבוהה כבר במשך 6 שנים.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

יפה אמרת. >המחיר הכפול למסכי אולד שנראים מדהים בהתחלה אין ספק, אבל וזה אבל גדול, הדיודות האורגניות יחלשו עם הזמן. הניסיון שלי לא שייך. זו המציאות. וצריך לומר אותה. />TCL היא חברה בזינוק אדיר ביכולות ובביצועים שלה. זו גם עובדה שלא קשורה לניסיון שלי.  ואם אתה מותש תשתה כוס תה ותנוח. (ההוא מהודעה 6)

״OLED burn in isn't a possibility, it's a guarantee. The question is when it will happen״

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #9 

ה lg תיתן תמונה טובה יותר ועל זה אין ויכוח...
אני עם מסך שני אולד ,הראשונה העברתי אותה לסבתא שלי אחרי 5 שנים של שימוש ואצלה היא עדיין חיה והנוכחית שלי אצלי 5 שנים ללא שום בעיה,המסך
אצלי דלוק 8 שעות בממוצע ביום .

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #10 

03/02/2025 19:53  
sagico כתב:
tcl תחזיק יותר. אם מישהו רוצה חדות גבוהה ומוכן לקנות טלויזיה שתצרב עוד שלוש ארבע או מקסימום חמש שנים. בבקשה. <br />עניין של זמן. וזו כבר עובדה.
...
באמת?

https://www.trustpilot.com/review/www.tcl.eu

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #11 

23/11/2024 17:34  
user27 כתב:
אני רוצה לקנות טלוויזיה 65 אינץ לחדר
איזו טלוויזיה יותר טובה הlg b4 או הtcl c755?
שניהם אותו גודל ואותו מחיר
...
מה רכשת בסופו של דבר. האם אתה מרוצה?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8258
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #12 

ראה סקירות מאמאזון על C9 הישנה. אם מלא היו נצרבות לא היית רואה ציון כזה:

https://www.amazon.com/-/he/LG-C9-Smart ... Q4CXM?th=1

יותר טוב מהציון על TCL חדשה שם:

https://www.amazon.com/-/he/טלוויזיית-9 ... 4MPBB?th=1

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #13 

ברשותי LG OLED 77GX משנת 2020 שלאחרונה עברה לחדר שינה בדירה החדשה - שום זכר לצריבה (בסלון בקרוב תחליף אותה LG OLED 83 G5). הכל עניין של מודעות:
לא צופה בכלל בערוצים מסחרים בבית, רק סדרות, סרטים והופעות .... הטלויזיה אף פעם לא נשארת עם תמונה סטטית (תמיד מופעל/ מפעיל שומר מסך מובנה). את חווית צפיה בה לא אחליף בשום מסך אחר ...
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14360
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #14 

אם אני עכשיו צריך להחליט על מסך לחדר שינה, אין שאלה בכלל.
OLED עדיף.
אני מתעלם מנושא האמינות כי מהנסיון האישי שלי, כל ה OLED שהיו ועדיין אצלי, הציגו אמינות מצויינת.
דרך אגב, גם מסכי TCL שרצים אצלי בעבודה במשך שנים, כ 8 שעות ביום, היו ועדיין עם אפס תקלות.

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

Moto, הבעיה מתחילה כשכן רואים ערוצים עם תוכן סטטי.

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

08/03/2025 21:35  
sagico כתב:
...
קודם כל - הדגמים החדשים הרבה יותר עמידים לצריבות (כפי שניתן לראות באחד הסרטונים האחרונים של וינסנט, הוא אפילו ממליץ לנטרל את ההגנות מכיוון שלטענתו הם הפכו למיותרות לחלוטין הודות לעמידות הפנלים), דבר שני - מסך זה הוא overkill רציני עבור צפיה בערוצים מסחרים (גם מבחינת המחיר וגם בגלל איכות השידור).
כמו כן, עם סדרה G מקבלים 5 שנות אחריות, מבחינתי זה מעל ומעבר … ודבר אחרון אך הכי חשוב - לאחר חווית צפיה באולד, אני לא מוכן להכניס אף טכנולוגיה אחרת לבית …(נכון להיום).
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #17 

כן דיברנו על זה לא מעט. יש את האולד גורו, ואפשר להבין את היתרונות והיכולות. <br />אבל בהחלט לא מתאים לכל אחד ובטח לא אלו שעושים שימוש בערוצים מסחריים עם לוגו סטטי, מקווה שראית את וינסנט ואחרים מדברים על המינילד של סוני ועל היכולות המדהימות של המסך, כך שבשבילך זה פשרה ובשבילי זו אלטרנטיבה מעולה.

Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

09/03/2025 16:11  
sagico כתב:
כן דיברנו על זה לא מעט. יש את האולד גורו, ואפשר להבין את היתרונות והיכולות. <br />אבל בהחלט לא מתאים לכל אחד ובטח לא אלו שעושים שימוש בערוצים מסחריים עם לוגו סטטי, מקווה שראית את וינסנט ואחרים מדברים על המינילד של סוני ועל היכולות המדהימות של המסך, כך שבשבילך זה פשרה ובשבילי זו אלטרנטיבה מעולה.
...
כמובן שראיתי - קודם כל, מה לעשות - הטכנולוגיה של מינילד עדיין לא שם, זה קרוב, מתקרב אך זה עדיין לא זה. דבר שני (בהקשר של סוני), שהוא גם מאוד חשוב במדינתנו הוא כל עניין האחריות. האחריות של ח״י בארץ היא המיטבית והמקיפה ביותר שניתן לקבל למסך טלויזיה. לרכוש מסך High End ולקבל עליו אחריות של שנה ?! לא, תודה ....

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #19 

08/03/2025 21:35  
sagico כתב:
...
c1 נצרבה לי לפני שנים.. מאז אני עם שתי c3 והכל בסדר, ואשתי והילדים מאתגרים את המסכים סטטית.
חייב לומר לך, שעל אף שאני כבר לא מבקר פה, נראה שנתת לצריבות שחווית להשפיע לך קצת יותר מדי.. איך אומר זאת? יש לך את זה ביותר מוגזם?
אולי אתה מרגיש כמו סוג של שומר סף או גיבור על שמנסה להציל את כולם מהרשע LG OLED לידי הטוב TCL, אבל לטעמי זה רק נראה מגוחך.
איך אמר פעם ארנולד?
Relax.. you'll live longer
קח את זה בידידות.

ambar
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1499
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 104 פעמים

שליחה #20 

11/03/2025 14:26  
gal-cohen כתב:
c1 נצרבה לי לפני שנים.. מאז אני עם שתי c3 והכל בסדר, ואשתי והילדים מאתגרים את המסכים סטטית.
חייב לומר לך, שעל אף שאני כבר לא מבקר פה, נראה שנתת לצריבות שחווית להשפיע לך קצת יותר מדי.. איך אומר זאת? יש לך את זה ביותר מוגזם?
אולי אתה מרגיש כמו סוג של שומר סף או גיבור על שמנסה להציל את כולם מהרשע LG OLED לידי הטוב TCL, אבל לטעמי זה רק נראה מגוחך.
איך אמר פעם ארנולד?
Relax.. you'll live longer
קח את זה בידידות.
...
לא מבין מה העליהום הזה על @sagico, הוא מעלה בצדק את הסוגיה של בעית הצריבה במסכי OLED.
להתעלם מהבעיה לא תעלים את הבעיה. בסבירות גבוהה מסך OLED בסוף ייצרב.
יש הרבה שלא מודעים לבעיה, חדשים בפורום והמידע הזה חשוב בכדי לקבל החלטה נכונה בבחירת המסך.
מזכיר לי בזמנו בימי פלזמה לעומת LED ואמרו פה בלי סוף שפלזמה כבר לא נצרבת, קניתי פנסוניק מהדורות האחרונים שגם נצרבה בסוף, אמנם בקטנה אבל עדיין נצרבה.
כל מסכי ה OLED שהיו לי B6, C7, C8, CX נצרבו ועדיין המסך הבא שיהיה לי יהיה כנראה OLED. בטוח יש אנשים שלא יהיו מוכנים לחיות עם הסיכון הזה או ההתעסקות הזאת של לשמור על המסך...
זה שהנושא עולה בכמה שרשורים זה בסדר גמור.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”