תודה שאתה מציין את זה כי זה מביא אותי לעוד יתרון של הטורנטים על NG והוא הזמינות לטווח ארוך .
באתר הטורנט אני רואה גם תכנים מלפני שנתיים זמינים להורדה . ב-NG , אם אתה לא מספיק זריר , אחרי 90 ימים - תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה - מהפרסום , התכנים פשוט נעלמים .
לגבי המהירות , בכלל לא בפיקים - אני מוריד על 400 קיי קבוע ויכול מאוד שהיתי מוריד במהירות גבוה יותר אפילו אם לא היתי מגביל את מהירות תוכנת הטורנטים ל-400ק כדי לא לחנוק את כל הרשת הביתית עם זה ולאפשר גלישה סבירה באינטנט במקביל .
ונגיד שמהירות ההורדה בטורנטים היא חצי מזו ב-NG , אז מה ? כאמור התכנים זמינים כל הזמן ,אם ההורדה לא תסתיים היום אז היא תסתיים מחר , לא לחוץ ובמיוחד לא מצדיק לשלם 15 דולר בחודש כדי להוריד תכנים דלילים יותר במהירות גבוה יותר .
Itsik כתב:מעבר למה שעופר אמר, אני אתייחס לסעיפים הרלוונטיים מבחינתי.
3. שיטת העבודה של ה-NG עובדת בצורה של FIFO או איך שהם קוראים לזה - RETENTION, מה שאומר שהחומר בשרתים שלהם כל הזמן מתחדש, אז נכון, אם תירשם היום יכול להיות שיש המון חומר שפספסת אבל ככל שיעבור הזמן אתה תשלים את הפערים, תוכן לא חסר שם.
5. אין בעיה עם שלמות קבצים, יש את קבצי ה-PAR שאחראים על תיקון קבצים שנפגמו בהורדה וזה עובד כמו שעון.
לעניין המהירות, אני בטוח שבטורנטים אין לך מהירות קבועה של 400K, לרוב זה עוד יורד מתחת ואולי יש לך פיקים של 400K, אני מחובר עם קו של 5MB ומוריד על 640K-650K בקביעות מה-NG....