קניתי לפני כמה שנים את המקרן הלייזר של אופטמה ולמרות שהוא מצא חן בעיניי לפני רכישה הייתה לי נפילה איתו בפועל. לא תמיד גם בJVC איכות הפאנלים שווה ויכול להיות הבדל באיכות התמונה בין מקרן למקרן .מקרן זה לא כמו מסך טלווזיה שם בדרך כלל איכות תמונה זהה לאותו דגם .אתה כמובן יכול לחלוק עלי...
מבחן ראשון ל JVC NZ700
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
נראה ממש מעולה, תמונה מדהימה
חבל שהורידו frame interpolation ו - 3D.
חבל שהורידו frame interpolation ו - 3D.
לי אישית פחות מפריע אני לא משתמש ב3D כמובן שהייתי רוצה שהיה לו שיפט ל8K ולומן יותר גבוה וגם אבל בשביל כל התוספות הללו צריך לקנות את 800 שעולה כפול כמעט ה700 על פניו נראה טוב מאד נמתין שיגיע לראות איך רואים בפועל...
איך עדיין לא קיבלת את המקרן???07/12/2024 12:59חושחאש כתב: לי אישית פחות מפריע אני לא משתמש ב3D כמובן שהייתי רוצה שהיה לו שיפט ל8K ולומן יותר גבוה וגם אבל בשביל כל התוספות הללו צריך לקנות את 800 שעולה כפול כמעט ה700 על פניו נראה טוב מאד נמתין שיגיע לראות איך רואים בפועל...
הרי זה שהזמנת ממנו אמר שכבר באוקטובר סיפק 5 מקרנים
....
יש עיכוב בדרך מגיע מיפן יש ביקוש גדול למקרן בעולם07/12/2024 13:47yarino כתב: איך עדיין לא קיבלת את המקרן???
הרי זה שהזמנת ממנו אמר שכבר באוקטובר סיפק 5 מקרנים
...
לגבי הסיפור של 5 מקרנים אני לא יודע על מה אתה מדבר
- niko
- חבר מביא חבר

פשש יפה !
אם לא איכפת לך, מה הסיבה?
ה NZ800 טוב יותר אבל עדיין יש פעם רציני במחיר.
18/01/2025 9:29niko כתב:
פשש יפה !
אם לא איכפת לך, מה הסיבה?
ה NZ800 טוב יותר אבל עדיין יש פעם רציני במחיר.
[/quote אתה צודק אבל לא הייתי שלם עד הסוף עם רכישה של 700 לקחתי בחשבון של800 יש עיבוד תמונה מובנה של700 אין אותו ואם אני ירצה בעתיד להוסיף מעבד תמונה חיצוני אז אני בכל מקרה יצטרך להוסיף עוד סכום כסף. ואני גם קצת משוגע אוהב לרכוש הכי טוב שאני יכול וקבלתי אישור מהנהלה אחרי שהבטחתי פיצוי הולם(: אז הלכתי על 800 ובנוסף לקחתי בחשבון שזה מקרן לשנים רבות כולל הנושא של 8k שעדיין לא מפותח....
- niko
- חבר מביא חבר

תודה 
האמת אני בעד אם אפשרי, חוסך FIMO שיכול להביא לסבב שידרוג שיעלה יותר.
ואתה צודק לגמרי לגבי העיבוד תמונה, ENVY CORE מביא אותך למחיר של NZ 800
תהנה רבות, מקרן חלומי

האמת אני בעד אם אפשרי, חוסך FIMO שיכול להביא לסבב שידרוג שיעלה יותר.
ואתה צודק לגמרי לגבי העיבוד תמונה, ENVY CORE מביא אותך למחיר של NZ 800
תהנה רבות, מקרן חלומי