מערכת ק"ב - תקציב 7000 - ז ה י ר ו ת מ מ כ ר ! !
היתרון היחידי שיש לסדרת האודיג'י (לפי הטבלה) ביציאה הדיגיטלית היא יכולת אפסמפלינג ל 192KHZ שזה יכול להיות יתרון (עניין של טעם) למי שיש לו DAC מתאים ברסיבר, מעבר לזה היתרונות המרכזיים הם ביצאות האנלוגיות.
מיכאל .
syntaxix3, זאת בדיוק המערכת שלי, רק שהסאב שלי הוא 10 אינץ'.
יש לי 2 שאלות אליך.
א. אתה מרוצה מרמקולי הסראונד? הם לא נשמעים לך... קצת חלשים? איך הם מוגדרים אצלך ברסיבר אגב? LARGE או SMALL?
ב. קורא לך שהסאב שלך נחנק? או מתחיל לעשות רעשי תקתוק מוזרים?
לצערי זה מה שקורה אצלי עם הסאב... הווליום שלו על פחות מחצי, ובפיצוצים או קטעים שבהם הבאס צריך להיות חזק, הסאב עושה את הרעשים
יש לי 2 שאלות אליך.
א. אתה מרוצה מרמקולי הסראונד? הם לא נשמעים לך... קצת חלשים? איך הם מוגדרים אצלך ברסיבר אגב? LARGE או SMALL?
לצערי זה מה שקורה אצלי עם הסאב... הווליום שלו על פחות מחצי, ובפיצוצים או קטעים שבהם הבאס צריך להיות חזק, הסאב עושה את הרעשים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא נשמע טוב.sunny_jim כתב:syntaxix3, זאת בדיוק המערכת שלי, רק שהסאב שלי הוא 10 אינץ'.
יש לי 2 שאלות אליך.
לצערי זה מה שקורה אצלי עם הסאב... הווליום שלו על פחות מחצי, ובפיצוצים או קטעים שבהם הבאס צריך להיות חזק, הסאב עושה את הרעשים...
1. האם כיוונת את הרמה של כל הרמקולים בעזרת ה-TEST TONE של הרסיבר כך שבנקודת הישיבה תשמע את כל הרמקולים באותה עוצמה?
2. אם עדיין אתה חושב שהאחוריים חלשים מידי עבורך, תגביר אותם.
3. הרעשים מהרסיבר בקטעי באס זה לא תקין. הסאב בכלל לא מעמיס את הרסיבר כי הוא אקטיבי. משהו שם לא תקין.
sunny_jim
1. הרמקולים סראונד מוגדרים כ-SMALL . לגבי העוצמה שלהם הם מוגברים יותר מה"חלק הקדמי" (סנטר+L+R).
אם הקדמיים על 0db למשל, תנסה להגביר את הסראונד ל--6,7db . ככה זה אצלי. בכל מיקרה כוון אותם בעזרת ה-TEST TONE או במהלך שמיעה (בעזרת ה-LEVEL - ששולט על כל רמקול בנפרד ) .
2. לגבי הסאב,לצערי, כבר נתקלתי בתגובה זהה שנאמרה על ה-PC10 . אצלי לא מופיעה הבעיה (הסאב גם מכוון בעוצמה פחות מחצי). מצטער לא מכיר את הטיפול בבעיה.. נסה לבצע חיפוש בפורום (PC10) הדיון על הבעיה הזו נפתח בעבר ...
1. הרמקולים סראונד מוגדרים כ-SMALL . לגבי העוצמה שלהם הם מוגברים יותר מה"חלק הקדמי" (סנטר+L+R).
אם הקדמיים על 0db למשל, תנסה להגביר את הסראונד ל--6,7db . ככה זה אצלי. בכל מיקרה כוון אותם בעזרת ה-TEST TONE או במהלך שמיעה (בעזרת ה-LEVEL - ששולט על כל רמקול בנפרד ) .
2. לגבי הסאב,לצערי, כבר נתקלתי בתגובה זהה שנאמרה על ה-PC10 . אצלי לא מופיעה הבעיה (הסאב גם מכוון בעוצמה פחות מחצי). מצטער לא מכיר את הטיפול בבעיה.. נסה לבצע חיפוש בפורום (PC10) הדיון על הבעיה הזו נפתח בעבר ...
הרעשים מהסאב ולא והרסיבר מרטין...MartinHSabag כתב:לא נשמע טוב.sunny_jim כתב:syntaxix3, זאת בדיוק המערכת שלי, רק שהסאב שלי הוא 10 אינץ'.
יש לי 2 שאלות אליך.
לצערי זה מה שקורה אצלי עם הסאב... הווליום שלו על פחות מחצי, ובפיצוצים או קטעים שבהם הבאס צריך להיות חזק, הסאב עושה את הרעשים...
1. האם כיוונת את הרמה של כל הרמקולים בעזרת ה-TEST TONE של הרסיבר כך שבנקודת הישיבה תשמע את כל הרמקולים באותה עוצמה?
2. אם עדיין אתה חושב שהאחוריים חלשים מידי עבורך, תגביר אותם.
3. הרעשים מהרסיבר בקטעי באס זה לא תקין. הסאב בכלל לא מעמיס את הרסיבר כי הוא אקטיבי. משהו שם לא תקין....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן , אחריות של היבואן (ס.ג.) ל-5 שנים.
כמו שאמרתי לך הבעייה שתיארת הופיעה באחד השרשורים בעבר, ספציפית לדגם PC10 (בידיוק אותה בעייה כמו שתיארת !!) . אולי זו "מחלה" של הדגם הזה .. תבדוק עם הטכנאי את הנקודה הזאת.
בכל מיקרה ,שווה לך לבדוק אם אפשר יהיה לשדרג את הדגם ל-12 (ההבדל לא גדול בין השניים) ואם לא ! שיטפלו בבעייה (האחריות לא ליופי) !!!!
כמו שאמרתי לך הבעייה שתיארת הופיעה באחד השרשורים בעבר, ספציפית לדגם PC10 (בידיוק אותה בעייה כמו שתיארת !!) . אולי זו "מחלה" של הדגם הזה .. תבדוק עם הטכנאי את הנקודה הזאת.
בכל מיקרה ,שווה לך לבדוק אם אפשר יהיה לשדרג את הדגם ל-12 (ההבדל לא גדול בין השניים) ואם לא ! שיטפלו בבעייה (האחריות לא ליופי) !!!!