רעש הדלקה אקראי בדנון X4800H וגם ב מרנץ C40 (עודכן\נפתר*)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #81 

23/09/2024 16:51  
י-א כתב:
או... ביטול עיסקה ורכישת מרנץ
...
מרנץ יסבך לי את החיים עם תכנון מחדש של שלט ההרמוני כי זה עם קודים אחרים ובנוסף מרנץ C40 המקביל לדנון 4800 עולה 4000 שח יותר ואין בו אפשרות להדליק ולכבות DEQ בלחיצת כפתור שיש בדנון עם שלט הרמוני. זה לשלם יותר ולקבל פחות, שלא לדבר על הצבע האפור של הרסיבר שלא יתאים לשאר הרכיבים...

C40 ו X4800H זה אותו המכשיר בדיוק! ראה הודעה מקורית ערוכה
נערך לאחרונה על ידי יהלי ב ב 25/09/2024 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

Re: רעש הדלקה אקראי בדנון X4800H

שליחה #82 

23/09/2024 12:34  
יהלי ב כתב:
אין לי שום הודעה פרטית ממך. רק אתמול עניתי למשהו ולא ראיתי הודעות.

מיבוא מקביל, אם זה מלאי חדש אז סביר להניח שלא תהיה לך בעיה כי עושה רושם רק המכשירים מתאריך ייצור 12-22 נגועים בבעיה. מהיכן רכשת? כרגע רק ל TMAUDIO יש מלאי מקבילי אבל המחיר לא משתלם ביחס ליבוא הרשמי. תתחדש.
...
ההודעה לא מהזמן האחרון אבל לא משנה...

חזר המלאי בשבוע שעבר לKSP. הזמנתי אחד לאילת.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #83 

ההודעה מקורית נערכה. זאת לא תקלה ויש עוד מלא משתמשים עם דיוחים זהים. ראו הודעה מקורית ערוכה בסוף.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #84 

מוזר שהגיעו מכשירים שיוצרו לפני כשנתיים רק עכשיו. refubrished?
Jack of some trades, master of none

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #85 

25/09/2024 23:44  
Avi_Dagan כתב:
מוזר שהגיעו מכשירים שיוצרו לפני כשנתיים רק עכשיו. refubrished?
...
שאלה טובה, כמובן שהיבואן שולל שמדובר בכל דבר אחר מאשר מוצר חדש. אבל כל מה שנמכר היום בכל מדינה מערבית הם מכשירים משנת ייצור 2024. למעשה לא ניתן למצוא במלאי אף מכשיר שיוצר לפני יותר מ 6 חודשים.

בקשתי בפורומים שירשמו לי את תאריכי היצור. שים לב זה מאי ויולי השנה
בחול, דגמים משנת ייצור 2022 או 2023, אפשר למצוא רק כאלו שרשום שהם B stock או מחודשים או עודפים במבצעים של 40% הנחה.

אני מניח שהיבואן בארץ כנראה הזמין מלאי גדול מידי מיד שהמכשיר הוכרז והוא מן הסתם לא יזמין עוד עד שהמלאי יאזל. בעוד כמה ימים אני אקבל תשובה רשמית מה הוחלט לעשות כי בחול דנון מטפלים בתלונה הזאת באופן שונה בכל מדינה (ראו תגובות של הודעה מקורית, שימו לב לאנגלית העילגת של שירות דנון בהודו למשל).

בארצות הברית ואירופה\בריטניה הם פשוט מפנים את הלקוח לחנות ששם מחליפים מיד או מבטלים עסקה. במדינות מתפחות כמו הודו מסבירים ללקוח הלקוח שזה מצב תקין, כי תכלס זה באמת לא תקלה אלא פשלה קטנה ייתכן בהגבלת הזרם (פחות הגיוני כי יש להם מלא נסיון קודם) וייתכן בהצמדה של הלוחית מתכת לשנאי (זו הלוחית שעליה רשום DENON אני מניח שברגע הפעלה, זרם הפיק גורר שדה מגנטי חזק שמצמיד את הלוחית לשנאי וזה עושה את הרטט - זה יותר הגיוני לדעתי). בכל מקרה זה לא רמור לקרות ברסיבר כזה או במרנץ C40 שבארץ עולה 14 אלף שח, כי זה ממש נותן הרגשה לא נעימה לאדם ששילם פרימיום על מוצר תוצרת יפן.

אבל תכלס זה תמיד כך עבור כל מוצר שנרכש מיד שהוא יצא. במקרה שלי אני רכשתי מיבוא רשמי בדיוק כדי למנוע מצב שאני מקבל מלאי מחודש מדור ישן כי הנחתי שליבוא רשמי מגיע רק מלאי עדכני ובגלל זה המתנתי שנתיים מאז ההכרזה כדי לא להיות Early adapter, אבל מתברר שזה לא כך בישראל.

אגב רסיברים כאלו משנת ייצור 2022 מעודפים אפשר למצוא גם בחול באתרים כמו אדורמה אבל במחירי מבצע של 1500 דולר כפי שיהיה לא מזמן ויש גם עכשיו. אין לגעת אם זה חדש או מחודש או מלאי B. כאן בארץ לא משנה מהיכן זה הגיע, אתה משלם מחיר מחירון כמעט.

אני מניח או רוצה לחשוב שלא מדובר במחודש, כי אם זה היה מחודש עי דנון, סביר להניח שלכל הפחות הם היו פותרים את הנעיין של הרטט כחלק מהחידוש ולא מוכרים אותו כך כאשר כבר היו להם הרבה תלונות.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2127
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #86 

אז מה החלטת לעשות? להישאר עם הרעש או להדביק את הלוחית עם אפוקסי?

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #87 

26/09/2024 0:51  
י-א כתב:
אז מה החלטת לעשות? להישאר עם הרעש או להדביק את הלוחית עם אפוקסי?
...
עניתי לך בפרטי.

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #88 

26/09/2024 1:15  
יהלי ב כתב:
עניתי לך בפרטי.
...
הי שאלתי אותך בפרטי גם משהו? אשמח שתעיף מבט
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #89 

26/09/2024 0:49  
יהלי ב כתב:
שאלה טובה, כמובן שהיבואן שולל שמדובר בכל דבר אחר מאשר מוצר חדש. אבל כל מה שנמכר היום בכל מדינה מערבית הם מכשירים משנת ייצור 2024. למעשה לא ניתן למצוא במלאי אף מכשיר שיוצר לפני יותר מ 6 חודשים.

בקשתי בפורומים שירשמו לי את תאריכי היצור. שים לב זה מאי ויולי השנה

image.png

בחול, דגמים משנת ייצור 2022 או 2023, אפשר למצוא רק כאלו שרשום שהם B stock או מחודשים או עודפים במבצעים של 40% הנחה.
...
נשמע חשוד מאוד. אם גם מוסיפים לזה את העובדה שפתאום המחיר תחרותי מול יבוא מקבילי...
Jack of some trades, master of none

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #90 

כעקרון גם תקופת האחריו של היבוא הרשמי ירדה לשנה אחת בלבד כברירת מחדל אבל ניתן להאריך ל 3 שנים בתוספת תשלום של כ 100 שח לשנה.

התקבלה בנתיים תשובה רשמית מדנון. אני לא יכול לפרס אותה כי זו התקשרות פנימית מול היבואן, אבל הם אמרו שאכן מודעים לתופעה שלדעתם דיי נדירה שמשפיעה רק על מס מצוצמם של מכשירים מאותו תאריך ייצור (12-2022) וזה נוגע ל X4800H וגם ל C40. אני משום מה נפלתי על שני מכשירים אם אותה הבעיה ככל הנראה כי הם נבדלים בספרה אחת בסריאלי אז שניהם כנראה עברו את אותה "בעיה" שגרמה לזה.

הם אכן אשרו שזה השדה המגנטי החזק בזמן ההדלקה של השנאי בשל זרמי inrush שמושך חזק את לוחית המגן שמהווה גם בידוד אלקטרומגנטי (כלוב פארדי). ככל הנראה לטענתם, הלוחית שמסומנת בתמונות, אינה מחוזרת טוב או שהמבודדים של הברגים שמחזיקים אותה נמעכו או זזו ולכן יש וויברציה.

הם המליצו לפתוח את המכשיר ולבדוק את יציבות הלוחית ולחזק בהאם. אניכמובן לא מוכן לקבל מכשיר עם טיפולים, ולכן מנסה להתעקש על החלפה למכשיר מתאריך ייצור שונה, רק הבעיה שאין כזה בארץ וזה מצריך הלחלטה של מנהל מותג בכיר שנמצא כרגע בחול.

אני אפילו מוכן להחזיר את המכשיר עכשיו ולהמתין גם חצי שנה בלי רסיבר עד שיגיע מלאי חדש ואפילו הצעתי לשלם את עלות השילוח, רק כדי שאהיה בראש שקט

יכולתי לרכוש את הרסיבר מיבוא מקבילי באילת ולחסוך 3000 שח אבל כדי להבטיח שאקבל מכשיר לא מצאריך יצור ראשוני וללא חשד למחודש\עודפים, המתנתי שנתיים ורכשתי מיבוא רשמי וזאת לאחר שנאמר לי שמדובר במשלוח חדש שהגיע לפני חודשיים בלבד.

בסוף מתברר שגם משלוח חדש לארץ יכול להיות של עודפים שישבו שנתיים במחסנים. בכל אירופה נמכרים רק מכשירים משנת ייצור 2024. בארץ אני מניח בגלל חוסר תנועה ושיקולים כלכליים של להעדיף לרכוש כמות גדולה במבצע, עד שהמלאי יאזל לוקח זמן. כנראה שההיתי צריך להמתיך עד שה X4900H יצא ואז לרכוש את ה 4800.

שוב, אין לי טענות לרועי, וגם למנהל המעבדה של סיריות, חיים, עושה הכל כדי לעזור. אבל בגלל שהמכשיר הוחלף פעם וזה לא עזר לצערי, ובגלל שאין בארץ מכשירים מתאריך אחר, זה לא פשוט. אני מניח שאם רק יחלחפו ל מכשיר מ 2022 אבל עם פער של 10 מקומות בסריאלי, הוא יהיה ללא הרעש, כידנון בעצמם אמרו שלא כל המכשירים מ 2022 עם הרעש הזה, אלא רק כמות מאד מוגבלת וכנראה נפלתי על שניים בסרייה הזאת מחוסר מזל...

עובדה שיש כאן אנשים עם מכשירים מאותה שנת ייצור ללא הרעש כמו למשל ויקטור.

בתמונה אפשר לראות את הלוחית בדנון ובמרנץ המקבילים. אגב לאחר כיול של ה X4800H ועוד עם המקרופון של ה 4400 ו 5 נקודות, בהחלט שומעים מעוצה ויותר טוב מה 4400 בזכות התמיכה בהפרדת הסאבים והשימוש ב EVO החדש שמנצל זאת לטובת שיפור הבאסים. יה לי חבל להפרש ממנו שוב ולחזור ל 4400...

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #91 

טוב רק עדכון קטן. הרסיבר הוחלף לדגם מתאריך ייצור מתקדם יותר בשנה. היום אספתי אותו מהמחסנים של סיריוס במודיעין\שוהם. אנשים מאד נחמדים. רובם חרדים ממודיעין. הגעתי בדיוק בזמן לתפילת מנחה שהעובדים קימו עם מניין במחסן ואז עליתי לחדר התצוגה לאסוף את הרסיבר שהיה חדש כמובן. עדיין לא בדקתי.

אני אתפנה לכך רק בחול המועד. הפעם אין כל כוונה להתעסק יותר עם האזנה לצלילי קליק ההדלקה. הרסיבר הולך למקומו בארונית. מלבד שבוע הרצה שהכל עובד תקין, אני הפעם מתכוון להתחיל להינות ממנו. בתור התחלה אני אבצע כיול אודיסי רגיל עם האפלקציה ללא ה EVO ואנסה להרשם מהתוצאה כמה שבועות כדי באמת להבין האם הסקריפט משפר משהו.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #92 

אתה תתחיל להנות כי עד היום התעסקת אם מדידות ושטויות . תתחיל לראות סרטים ויאללה תן בומים בסאב .תתחדש ותהנה .
Sony 1040
Monitor mass

yoscheck
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #93 

בשעה טובה ומוצלחת, תתחדש ותהנה.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4996
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 412 פעמים

שליחה #94 

מה בסוף ? הסתדר ?

מה תאריך הייצור של הרסיבר החדש - כדי שנוכל לדעת גם אנחנו ...

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #95 

25/10/2024 13:47  
movieman כתב:
מה בסוף ? הסתדר ?

...
כבר כמעט שבועיים על החדש ואין את הרעש. כאן הרעש גם עקבי מאד ולא כמו בקודם שפעם חלש ופעם חזק. שני הקודמים היו מתאריך ייצור דצמבר 2022 (רשום 1222 בהתחלה של הסריאל). אבל לא כל המכשירים מתאריך זה מתנהגים כך כי יש לא מעט שרכשו מאותו תאריך ללא הבעיה. כנראה היא משפיעה על חלק קטן מאותו תאריך. שלי הוא מאפריל 2023 וזה הכי כעדכני שיש ליבוא הרשמי והמקבילי. אין בארץ יוני 2024 כמו שעכשיו נמכרים בחול וגם לא יהיה עד שהמלאי יסתיים, וזה לא יקרה בחצי שנה הקרובה כנראה. כמו שרשמתי, בגלל המלחמה, רכשו כמות גדולה ברגע שיכלו.

תכלס, אין כל הבדל בין 2022 לבין 2023. לפי האפלקציה של HEOS, שניהם עם אותה רביזיה של חומרה 1.0. אני בספק אם יש הבדלי רביזיה בשנת ייצור 2024 שאין להשיג בארץ פרט ליבוא אישי שלא משתךם.

אגב, כאשר רואים מבצעים מיוחדים בחול כמו X4800H ב 1200 דולר בלבד במקום 2500 דולר, אז מדובר במלאי עודף משנת ייצור 2022 לפי מה שבדקתי מול משתמשים בחול שרכשו במסדרת מבצעי חיסול הללו. בארץ שנת ניצור לא משנה את התמחור.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #96 

25/10/2024 13:47  
movieman כתב:
מה בסוף ? הסתדר ?

...
איך יודעים מה תאריך היצור? יש איזשהו אתר שאם שמים שם את מספר הסידורי הוא מביא תאריך ייצור?
בברכה קובי כהן

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #97 

4 ספרות ראשונות של הסריאל זה חודש ושנה.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5136
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 695 פעמים

שליחה #98 

הצליל הזה של ההדלקה שכאשר מדליקים, פעם זה נשמע שקט ודק ופעם נשמע כמו קפיץ שהשתחרר בלי רעש נלווה אחרי כמה שניות בפעם השניה, זה בסדר וזה טיבעי וזה היה לי במרנץ באנתם גם ברסיבר וגם בפרוססור זה לא מעיד על משהו לא תקין.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #99 

01/11/2024 10:40  
יהלי ב כתב:
4 ספרות ראשונות של הסריאל זה חודש ושנה.
...
אז שלי ממרץ 2023. זה בסדר?
בברכה קובי כהן

יהלי ב פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #100 

01/11/2024 20:18  
jaksirak כתב:
אז שלי ממרץ 2023. זה בסדר?
...
כן. שלי שהוחלף מאפריל 2023 וכבר 3 שבועות ללא שום ריש חריג. להבדיל מהקודם כאן הרעש עקבי בכל הדלקה שלא כמו הקודם ששם הוא היה מאד אקראי פעם חזק ופעם חלש מאד. עכשיו הוא ממש זהה לרעד הדלקה של ה 4400 הישן. שוב, אין לזה כל משמעות. הרעש זה רטט של לוחית הגנה שכנראה בחלק קטן ממכשירים שיצאו בדצמבר 2022 הלוחית לא הודקה טוב או שלא הוסיפו אומים לספיגת ויברציות. אין לזה כל השפעה על תפקוד הרסיבר.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”