יס+ מול סטינג

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4625
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #21 

קצת מהמעבר שלי לסטינג :
ראשית עברתי לראוטר הפרטי שלי יחד עם הרכיב הזה מעלי אקספרס. הוא תחבר ישירות לסיב של בזק שמגיע אלי עד הסלון. הגרסה עם הפקק הירוק. הוא מאושר בזק ואכן עובד עם הגירסת מערכת הפעלה שלו בילדאין ולא דורש שום עדכון.
https://www.aliexpress.com/item/3281041 ... 1802zZsAqc
לגבי הסטינג :
בעקרון בחבילה הגיע ראוטר של החברה שחור התומך גם WIFI7 הוא עבד מעולה אבל פשוט עולה 30 שח בחודש וחבל על הכסף למי שיש ראוטר מאש טוב בבית.
עוד חשרון שלו שהוא לא עובד עם ממירי האנדראויד שיס מספקים בהבט מאש. זאת אומרת הדרך היחידה שלכם להרחיב את הרשת בבית עם לקחתם את הראוטר שלהם בסטימג היא :
מאש עצמאי שלכם
מגדיל טטוח כל שהוא
או לעבור ליס טיוי ואז הראוטר והממירי אנדראויד אכן עושים מאש.

לגבי המעבר לציוד פרטי :
1. רכישת המכשיר מעלי כפי שכתבתי הוא מתאים בול אם יש לכן סיב בודד בבית
2. איקטוב של הרכיב הזה לא הלך דרך שרות הלקוחות של יס אלא רק בשליחת טכנאי לביתי. למה ? אין לי מושג שכן כל שהוא עשה זה התקשר גם כן לשרות לקחות ונתן את המספר הסיריאלי של הרכיב. בדיוק כמו שעשיתי בעצמי. אולי שיטה לגבות עוד 99 שח ? ביקור טכנאי ???
3. יחד עם האיקטוב מקבלים מיס יוזר וסיסמא. היוזר מסתיים ב@YES אותם ץדרשו להזין בראטור שלכם
4. התשתית של יס/בזק עובדת עם חייגן PPOE ולכן כנסו לראוטר להגדרות והגדירו חייגן ושם וסיסמא שקבלתם.
5. בחרו באופציה של חייג בכל פעם שנדרש ולא "תמיד דלוק"
6. כנסו לחוצץ IPV6 ובעו פעולה דומה שם בכדי שהתקשורת תהיה בפרוטוקול הזה גם כן.

זהו הכל עובד ופחות 400 שח בשנה וכולל מאש של עצמך

alon.tsur
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

02/07/2025 15:17  
oris74 כתב:
התחברתי היום לשירות של סטינג כדי לנסות (הייתי לקוח שלהם ושל יס הרבה שנים):

קודם כל - יש להם מבצע של 49 לחודש לשנה. באתר כתוב במפורש שזה כולל VOD של 40,000 תכנים אבל בפועל כל ה VOD בתשלום ככה שיש פה הטעייה מרגיזה.

מבחינת האפליקציה / ממשק:

- נראה שהוא משמעותית יותר מהיר מזה של יס+ מן הסתם כי הוא יותר קל ורזה
- הרבה פחות אפשרויות התאמה של העדפות צפייה ותפריטים (למשל אי אפשר לבטל ניגון וידאו ברקע)
- נראה מאד חלבי וזול לעומת הממשק של יס+

מבחינת ערוצים נראה שיש מספיק - מבחינתי דיל ברייקר הוא שאין יורוספורט

כאמור הפאק הכי גדול זה ב VOD - זה השימוש העיקרי שלי אז הדיל של 49 לחודש לא ממש משתלם אלא אם צופים רק בלינארי
...
לא ברור על מה אתה מדבר. אני מנוי של סטינג כבר כמה שנים והסרטים שב-VOD של יס+ קיימים בסטינג. גם רוב הסדרות קיימות (אם כי חלקן מגיעות באיחור).
ביטלתי לאחרונה ופתחתי חשבון חדש על שם אשתי ואני גם משלם 49 ש"ח לחודש (ובנוסף גםם הטבה של ערוצי ספורט לחצי שנה והטבה של דיסני פלוס לחודשיים)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #23 

לבריאות

eldangab
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

02/07/2024 12:26  
azur כתב:
שלום,

אני מנוי על יס - יש לי ממיר לוויני בסלון ויס+ באחד החדרים בבית.
רציתי לדעת מה הבדל התכנים בין יס+ לבין סטינג:
אני רואה את רשימת הערוצים של סטינג פה: https://www.stingtv.co.il/packages/family/
1. האם בסטינג אין ערוץ one?
2. מבחינת VOD, מה ההבדלים? האם יש בסטינג VOD את סדרות המקור של יס? מה בעיקר ההבדלים ב-VOD בין סטינג ויס+?
3. האם אפשר להתקין על disney+ על ממיר סטינג? מבין מהלינק למעלה שכן אבל רוצה לוודא.
4. האם מישהו יודע - אם יש איזו הטבה ל-disney+ למנויי יס? אף פעם לא ניצלתי הטבה כי לא יכולתי להתקין disney+ בסלון.
...
1. בסטינג ערוץ ONE בתשלום (שערורייתי אחרי שנה - 39 ש"ח).
2. לא יודע - זאת הסיבה שעזבתי אותם - כמעט ולא השתמשתי בשירות :)
3. כן
4. כמו כל ההטבות בהתחלה בחינם / תשלום מוזל - אחר כך מחיר רגיל. לי היה נוח להתנהל מולם עם נטפליקס - חשבונית אחת שכוללת גם את סטינג וגם את נטפליקס

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”