LOST איבדו את התהילה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
shayhe,
אמור להיות שידור של 16 פרקים ברציפות
אמור להיות שידור של 16 פרקים ברציפות
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
אני לא מבין למה אתם כל כך לחוצים שיסיימו את הסדרה וזהו. הרי מההתחלה היה ידוע שזאת סדרת מתח, אז למה אתם רוצים שיספרו לכם ישר את כל הקלפים? למה אי אפשר to just kick back and enjoy the ride? אני אישית גם נהנה מהסיפורים האישיים של הדמויות. כמובן שהיו כמה פרקים זוועתיים בעונה השלישית, אבל מצד שני הסיום נתן לי טעם של עוד, ואני לא רואה סיבה לתת לסדרה גזר דין מוות. יש המון אלטרנטיבות? מבחינתי נמלטים כבר גמרה את הסוס(אמנם לא ראיתי את הפרק החדש עדיין, אבל הסיום של העונה השניה פשוט הוציא לי את האויר מהמפרשים), גיבורים פשוט איכזבו בצורה מגוחכת... אני לא חושב שזה רציני לחשוב על 0 רייטינג לאבודים. יש המון מכורים לסדרה הזאת, וכמעט אין סדרות שמתקרבות לרמת השחקנים בה.
נשאר רק דקסטר. אני מעדיף כשיש לי מבחר רב של סדרות. למשל זה שהסופרנוס הסתיים, לא עושה לי ממש טוב. אהבתי את הסדרה, וכעת אין לי יותר סדרת מאפיונרים עם ליהוק של סרט קולנוע.
אגב, לגבי הסופרנוס, אני לא יודע מה איתכם, אבל כל הפרסים שהם זכו בהם, מבחינתי זה היה מכור מראש. העונה השישית(במיוחד החלק השני שלה) הייתה פשוט גרועה. המון דרמה גרועה(כבר רציתי שמישהו פשוט ירצח את אנתוני ג'וניור), מעט אקשן איכותי, סיומת תמוהה וגרועה לדעתי, הרגו את כריסטופר בלי קשר לכלום... בנו המון הייפ אבל בסוף מבחינתי התרסקו. נכון שקשה לעשות סיומת איכותית, אבל הסופרנוס היו ראויים לה, ולא קיבלו.
נשאר רק דקסטר. אני מעדיף כשיש לי מבחר רב של סדרות. למשל זה שהסופרנוס הסתיים, לא עושה לי ממש טוב. אהבתי את הסדרה, וכעת אין לי יותר סדרת מאפיונרים עם ליהוק של סרט קולנוע.
אגב, לגבי הסופרנוס, אני לא יודע מה איתכם, אבל כל הפרסים שהם זכו בהם, מבחינתי זה היה מכור מראש. העונה השישית(במיוחד החלק השני שלה) הייתה פשוט גרועה. המון דרמה גרועה(כבר רציתי שמישהו פשוט ירצח את אנתוני ג'וניור), מעט אקשן איכותי, סיומת תמוהה וגרועה לדעתי, הרגו את כריסטופר בלי קשר לכלום... בנו המון הייפ אבל בסוף מבחינתי התרסקו. נכון שקשה לעשות סיומת איכותית, אבל הסופרנוס היו ראויים לה, ולא קיבלו.
- shayhe
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
רק עכשיו שמתי לב שהעונה מתחילה רק בפברואר, ברצף.
תודה
תודה
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
למרות הכל, נראה לי שכולנו בכל זאת לא נזוז מהבית בעונות הבאות של אבודים. אני אישית מכור, ואוהב את זה! 
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
Ozen כתב:למרות הכל, נראה לי שכולנו בכל זאת לא נזוז מהבית בעונות הבאות של אבודים. אני אישית מכור, ואוהב את זה!...
התחלנו ולכן נסיים...
- guy2233
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
עם אבודים אף פעם לא יודעים מה יהיה בעונה הראשונה זה היה אמיתי ומהשניה זה כבר התחיל להיות דמינוי יש את האיש הזה שלא רואים אותו שהאיי מרפא אנשים שזה דפוק אבל זה עשיין מעניין כל המיסטורין הזה ולמי שלא יודע אבודים היא סידרת חסרת ריטינג בהתחלה היא היתה אחת הסדרות הכי טובות באמריקה אבל בגלל שמותחים את הסידרה הזאת כמו מסטיק זה יכלו לעשות את הסדרה הזאת בשלוש עונות וזהו אבל העונה השלישית עד שהכל זז בפרק שנים וזה מעצבןן
- ps3mee
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1665
אני עוד לא ראיתי את כל העונה ה-2 ואני מבין ממכם שכדאי לי לגמור את העונה ולפרוש לדוקים 
ניר
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
זה מרגיז, אבל אי אפשר לדעת.
ב-ALIAS למשל זה נראה שזה לא הולך לשום מקום ואז הם לקחו פינה וזה נהיה מעניין שוב.
קשה לדעת, הכל תלוי באיכות הכותבים והכתיבה שם.
ב-ALIAS למשל זה נראה שזה לא הולך לשום מקום ואז הם לקחו פינה וזה נהיה מעניין שוב.
קשה לדעת, הכל תלוי באיכות הכותבים והכתיבה שם.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

עופר, התחלתי לראות ALIAS לא מזמן(3 פרקים), ושמעתי שהם אכן איבדו כיוון וזה היה מאד מתסכל. למרות שאני יכול לסבול כמה פרקים גרועים, אבל כמה עונות כנראה יהיה יותר מדי... אתה ממליץ להמשיך לראות? או שכדאי אפילו לא לטרוח? באיזה שלב הם מתחילים לאבד כיוון?
- OferL
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
sunny_jim כתב:to just kick back and enjoy the ride....
Enjoy the Silence
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
sunny_jim,
עונה שלישית/רביעית. העניין הוא שזה ממכר (פחות מ-LOST אבל בהחלט ממכר).
עונה שלישית/רביעית. העניין הוא שזה ממכר (פחות מ-LOST אבל בהחלט ממכר).
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

מספיק טוב בשבילי
תודה
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אוף מתי זה כבר חוזר?