אפל טיוי אודיו פורמט

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #21 

14/02/2024 17:52  
dr0r כתב:
צודק, אבל לא הייתי קונה מכשיר בן כמעט 9. הבעיה היא שאין אלטרנטיבות באמת טובות. ה-Dune HD Homatics Box R 4K Plus כנראה הכי טוב שיש כרגע.
...
שקלתי את ההומטיקס והוא גם בעייתי. צריך להריץ עליו CoreELEC כדי לקבל LOSSLESS ואז הגישה לאנדרוייד ולנגן של DUNE מגושמת מאוד. מה שאומר החלק של הסטרימינג החוקי בעייתי לגישה למי שזה חשוב לו. עניין האודיו אמור להפתר כנראה רק כשתעודכן גירסאת האנדרוייד וזה בינתיים נגרר הרבה זמן.
14/02/2024 20:41  
Lior_M כתב:
אין שום דבר שה shield לא יכול לעשות. יש לי את דגם ה 2019.
מניח ש Dune או Zidoo הן חלופות סבירות אם וכאשר השילד ימות ( בהנחה שלא יהיה שילד חדש ).
ה Dune מתומחר גבוה מדי לטעמי ובלי שום סיבה.
...
אם אני לא טועה שילד אחרי 5 שנים עדיין לא פתרו לגמרי את עניין הAuto Refresh Rate. יתכן שאני טועה. הוא מתוחמר יקר מאוד למכשיר שהוא די מיושן.
אצל Dune הרבה מהמכשירים כבר לא ביצור וכל הזולים מקבילים לסטרימרים אנדרוייד זולים בהרבה (מבוססים על Amlogic) אבל עם התוספת של הנגן של דיון.
Jack of some trades, master of none

Ido.b
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
שם מלא: עידו בנטוב
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #22 

13/02/2024 23:06  
sgrimbl כתב:
מזל שעופר פה כי באמת אמרתי שטויות על הבוקר.
אני עם HTPC, ATV4K ZIDOO Z9X PRO, OPPO 203 כדי לסגור את כל הפינות 😁
האמת שאני בכלל לא משתמש באפל טיוי בשביל סרטים/סדרות אלא רק עבור אפל מיוזיק באטמוס. שהוא Lossy לצערי, אבל עדיף מכלום.

נראה לי ששילד יתן לך פיתרון טוב יותר להזרמת סרטים.
...
גם Dune hd יתן לו פיתרון,אחלה מכשיר אחרי העידכון שעשיתי הוא תומך בהכל מכול כולל הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #23 

14/02/2024 20:41  
Lior_M כתב:
לא יודע מה זה בן 9.
אין שום דבר שה shield לא יכול לעשות. יש לי את דגם ה 2019.
מניח ש Dune או Zidoo הן חלופות סבירות אם וכאשר השילד ימות ( בהנחה שלא יהיה שילד חדש ).
ה Dune מתומחר גבוה מדי לטעמי ובלי שום סיבה.

ליאור
...
אני מחזיק דיון שאוכל הכל מכל פשוט 0 תקלות ותפעול פשוט ונוח, כולל גישה לטיפול בכתוביות ובסאונד, תוך כדי תנועה .
בנוסף אני מחזיק שילד 2015 ,שמשמש לגיבוי לדיון, שמעולם לא נזקק לו וגם עבור נטפליקס.
ממה שאני יודע דיון שחררו דגם חדש שתומך גם בנטפליקס .
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

hofir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 478
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #24 

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2468
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #25 

15/02/2024 10:48  
istarmini כתב:
אני מחזיק דיון שאוכל הכל מכל פשוט 0 תקלות ותפעול פשוט ונוח, כולל גישה לטיפול בכתוביות ובסאונד, תוך כדי תנועה .
בנוסף אני מחזיק שילד 2015 ,שמשמש לגיבוי לדיון, שמעולם לא נזקק לו וגם עבור נטפליקס.
ממה שאני יודע דיון שחררו דגם חדש שתומך גם בנטפליקס .
...
אין ספק שהHD Real Vision 4K Plus מכשיר מוצלח אבל גם יקר.
המכשירים עם תמיכת נטפליקס וכו, הם סטרימרים אנדרוייד פשוטים וזולים יותר עם תוספת APK של Dune ומבוססי Amlogic ולא RealTEK.
ההומטיקס למשל, זה מכשיר שמייצרת ודיון משווקים את אותו המכשיר בתוספת הAPK שלהם (שאפילו הוא לא מגיע מותקן מראש), קופסא קצת שונה ועוד כמה שינויים מינוריים. היתרון שלו שהוא משתמש בצ'יפ חדש יותר של Amlogic שיכול לנגן DV, אבל יש לו מגבלות קושחה שעדיין לא נפתרו. מצויין לשימוש עם CE, אבל אז הוא הרבה פחות שימושי לאנדרוייד ודיון.

באופן אישי אני מעדיף להשתמש בקודי (וספציפית CoreELEC בשנים האחרונות) שכל הזמן בפיתוח וחידוש ויש המון אפשרויות לcustomization בזכות הרבה תוספים מהקהיליה. יכול אבל להבין שזה קצת פחות ידידותי למי שמחפש plug & play.
Jack of some trades, master of none

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”