יש לך המצלה לשיפור אודיו לg3? התעניינתי בKRF LSX II14/01/2024 14:16integral כתב: חחח... במחיר של הסוני 65 אפשר לקנות G3 77
בהפרש המחיר ל G3 65 אפשר לקנות ואחד שיפור אודיו לטלוויזיה.
מיותר לחלוטין לטעמי במחירים אלו. גם לא ברורה לי המדיניות של סוני לגבי צריבות....
אנא עזרו לי להחליט - G3 / S95C / A95L
האחריות עולה כסף ולא מעט, וזה מוסיף עוד תשלום למחיר שהוא גם ככה גבוה.14/01/2024 14:12LiorShap כתב: Oled מצריך גב יותר חזק מאחוריך אין מה לעשות.
לא שמסך עם טכנ' אחרת לא מתקלקל, אבל סטטיסטית פחות.
בגלל האחריות של LG + האופציה ל 6 שנות אחריות
ללא ספק הייתי בוחר בה.
מבחינת איכות תמונה קטונתי אבל אפשר להסכים -
שלושתן מציעות תמונה מדהימה....
לקנות מסך ב24k ולקבל שלט של נאנו75 זה מביך....
יכלו לתת שלט של סדרת ה-M
למה אני צריך להשתמש בטלפון בגלל ששמו שלט מיושן
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
סדרת G מגיעה עם 5 שנות אחריות לפאנל. לא רואה טעם להרחיב אחריות ל-6 שנים.
דעתי האישית. אם חשובה לך אחריות ונותן שירות לאחר הרכישה, לך על ה-G3.
איכות תמונה נטו, או סמסונג או סוני. אני לא ממש יודע איזה מהם יותר טוב. הרוב אומרים שעיבוד שתמונה של סוני הוא הכי טוב, אבל ממה שאני מבין זה גם עניין של העדפה אישית.
אלא אם כן הצפיה שלך כוללת הרבה תוכן באיכות ירודה (BIT RATE נמוך/רזולוציה נמוכה למשל שידורים מכבלים) אז אומרים שסוני ברמה אחרת מהשאר, אבל יש כאלה שאומרים שזה מוקצן וההבדלים לא גדולים. אני אישית לא יודע אם זה באמת המצב.
איכות תמונה נטו, או סמסונג או סוני. אני לא ממש יודע איזה מהם יותר טוב. הרוב אומרים שעיבוד שתמונה של סוני הוא הכי טוב, אבל ממה שאני מבין זה גם עניין של העדפה אישית.
אלא אם כן הצפיה שלך כוללת הרבה תוכן באיכות ירודה (BIT RATE נמוך/רזולוציה נמוכה למשל שידורים מכבלים) אז אומרים שסוני ברמה אחרת מהשאר, אבל יש כאלה שאומרים שזה מוקצן וההבדלים לא גדולים. אני אישית לא יודע אם זה באמת המצב.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
איך הגעת ל 24K? לא חייב לקנות LG. אין לי קומיסיון מהם. קנה סוני בהרבה אלפי שקלים יותר ותהנה מהשוני (וגם מהשלט)14/01/2024 16:37roy007 כתב: לקנות מסך ב24k ולקבל שלט של נאנו75 זה מביך.
יכלו לתת שלט של סדרת ה-M
למה אני צריך להשתמש בטלפון בגלל ששמו שלט מיושן...
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8252
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אני שיפרתי מהותית לילד בדירה שלו שמע של QNED91 עם פיוניר ישן ברמת הכניסה ושני רמקולים ברמת הכניסה של ELAC....
אצלי שיפרתי שמע של C9 עם רסיבר טוב של דנון חמישיה ברמת הכניסה של QACOUSTICS ו- SB2000 SVS פרו
תלוי בתקציב ובמקום ואולי כדאי שתתייעץ בפורום עם אנשים שמבינים באודיו יותר ממני.
המחיר של g3 בגודל 77 הוא 24k14/01/2024 20:27integral כתב: איך הגעת ל 24K? לא חייב לקנות LG. אין לי קומיסיון מהם. קנה סוני בהרבה אלפי שקלים יותר ותהנה מהשוני (וגם מהשלט)...
עכשיו הוא ירד ל20k כי כנראה לא קנו
היי,כמה עלתה לך? ומאיפה קנית? מה המדיניות של ישפאר לגבי צריבות? יש אחריות על צריבה?16/02/2024 11:12jonjonjon כתב: אחרי לבטים רבים הלכתי בסוף על הסוני A95L ואני רק יכול להגיד וואו!
תמונה - וואו
סאונד - וואו
מערכת הפעלה - וואו
והשלט עם התאורה - וואו...
נערך לאחרונה על ידי AiXC ב 16/02/2024 11:34, נערך 2 פעמים בסך הכל.
רכשתי ישירות מישפאר, והרחבתי אחריות משנתיים (או 3) ל5 שנים בעלות של 1000 שקלים (אחריות מלאה על הכל, כולל החלפת טלוויזיה במידת הצורך לדגם המקביל בשוק). יש אפשרות גם להרחיב ב1400 שקל ל7 שנים.16/02/2024 11:32AiXC כתב: היי,כמה עלתה לך? ומאיפה קנית? מה המדיניות של ישפאר לגבי צריבות? יש אחריות על צריבה?...
וכמה היא עלתה לך, אפשר לשאול?16/02/2024 12:02jonjonjon כתב: רכשתי ישירות מישפאר, והרחבתי אחריות משנתיים (או 3) ל5 שנים בעלות של 1000 שקלים (אחריות מלאה על הכל, כולל החלפת טלוויזיה במידת הצורך לדגם המקביל בשוק). יש אפשרות גם להרחיב ב1400 שקל ל7 שנים....