כיוון המהירות בפטפונים+המלצות קנייה

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

לטורנס יש דגמים חדשים ניפלאים:
DS 160 HD שמהווה שיחזור ל 160 המקורי
וספינת הדגל TD 350 שמווה שיחזור ל 320 האגדי שעד היום מנגן אצלי.

שנהם עולים 10-12 אלפים.

אל תיקנה פעמיים עדיף לינות את היקר יותר ואז יהיה לך שקט משידרוגים.

http://www.thorens.com/en/thorens.index ... =en_200_0_
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

אני לא מסכים לגבי הטורנס אני חושב שה160 זכה להייפ לא מוצדק בעליל , בזמנו הלכתי לפיוז לשמוע כמה טורנסים , הם היו פחות טובים מהפאנסוניק 1200 שהיה אצלי . והם ממש לא עשו לי את זה לשדרג
וראיתי טורנס יקר בטירוף אז , שהיה יותר טוב אבל המחיר שלו הייתי יכול לקנות ראש של ונ דן או של אודיו נוט ולקבל אכיות יותר טובה

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349

שליחה

אני לא הייתי משווה בין הפנסוניק שלך לטורנס 160. להערכתי, ההאזנה שבוצעה לא היתה נכונה, או הפטפון לא היה מכוון, או שמשהו לא היה תקין, או שנוגן שם תקליט באיכות ירודה.
אני לא נמנה עם מעריצי טורנס, אך בפירוש אין מקום להשוואה.
The Black Wax

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158

שליחה

מה זה "האזה לא נכונה"?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349

שליחה

הכוונה - היא לא היתה בתנאים האופטימליים שהאזנה כזו היתה צריכה להיות. לפטפון מרכיבים רבים המשפיעים באופן קריטי על איכות הצליל שהוא מייצר, ואין צרוך לפרט - הנושא נידון כאן לאורך ולרוחב, אולם אני מאמין שטרונס 160 בתנאים טובים הוא פטפון בעל פוטנציאל טוב.
The Black Wax

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”