ולזה בדיוק התכוונתי בהודעתי, רק חבל שמר sys_admin נוטה לזלזל.
sys_admin, תהיה בן אדם, תרוויח הרבה יותר ממה שאתה מרוויח כבעל ידע.
בקשת המלצה לסוויץ' 10G
- silverbullet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4316
אני רואה שגם בין יתר הדברים גם ככל הנראה הזיכרון שלך לא המיטבו ואתה אפילו באותו היום כבר לא זוכר מה כתבת ממש בעמוד הקודם של דיון זה ועל מה הגבתי לך. אבל אין בעיה, גם זה פתיר וניתן לעזור לרענן לך את הזיכרון ולתת לצורך כך את הציטוט המדויק של השטויות ההזויות שכתבת.15/11/2023 20:55silverbullet כתב: ולזה בדיוק התכוונתי בהודעתי, רק חבל שמר sys_admin נוטה לזלזל.
sys_admin, תהיה בן אדם, תרוויח הרבה יותר ממה שאתה מרוויח כבעל ידע....
כתבת ש:
"המחשב שלך הולך לעבוד על 1 ג'יגה (אלא אם כן תשקיע לא מעט כסף ותרכוש כרטיס נוסף, אבל אז יכולות להיות לך מגבלות של הלוח אם בקבלת כמות DATA גדולה)."
ואני אזכיר לך שגם הסברתי למה זה שטויות הזויות, "כמה לא מעט כסף יכול לעלות כרטיס נוסף", כמו למשל זה יכול להיות סכום עתק של 45$
כך שיכול להיות שהתכוונת על דבר אחד, כתבת דבר אחר, ועכשיו את מספר לנו על דבר נוסף.
- silverbullet
-
- חבר פעיל מאוד

כנראה שמשעמם לך בחיים. תגיד, אתה לא שם לב שאתה עושה מעצמך צחוק?
(תראה על מה אתה מתנגח איתי, ולהזכירך, את הזלזול בתגובה שלי אתה התחלת)
מנהלים, אולי תעשו סוף לסיפור הזה?
(תראה על מה אתה מתנגח איתי, ולהזכירך, את הזלזול בתגובה שלי אתה התחלת)
מנהלים, אולי תעשו סוף לסיפור הזה?
- DanielGR
-
- גורו רשתות

- תגובות: 1485
- שם מלא: DanielG
מעבר לוויכוח....
פניה למנהלים: ישנם נושאים שכדאי להפוך אותם ל- Sticky ובאופן הזה הפורום יכול להפוך למאגר ידע שימושי ביותר. בין הנושאים יש "תשתית 10G" תשתית 2.5G, ציוד פרטי לספקים השונים, ועוד ועוד...
אחרת - שירשורים מועילים נדחקים לתחתית הרשימה בסופו של דבר כתוצאה מחוסר פעילות, למרות שהמידע בהם שימושי ביותר ורלוונטי.
פניה למנהלים: ישנם נושאים שכדאי להפוך אותם ל- Sticky ובאופן הזה הפורום יכול להפוך למאגר ידע שימושי ביותר. בין הנושאים יש "תשתית 10G" תשתית 2.5G, ציוד פרטי לספקים השונים, ועוד ועוד...
אחרת - שירשורים מועילים נדחקים לתחתית הרשימה בסופו של דבר כתוצאה מחוסר פעילות, למרות שהמידע בהם שימושי ביותר ורלוונטי.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46470
- DanielGR
-
- גורו רשתות

- תגובות: 1485
- שם מלא: DanielG
כן, אתחיל בימים הקרובים
- silverbullet
-
- חבר פעיל מאוד

מניסיון עבר של לא מעט שנים בניהול מערכת פורומים בתחום הרכב עם התמקדות ליצרן אחד בלבד, זה רעיון מצוין. מכיוון ששאלות בצד הטכני חזרו על עצמן המון והיה ניתן לראות שיש קשר בין השאלות, יצרתי מעין WIKI וזה תרם המון. שאלות שחוזרות על עצמן יכולות "להתיש" את הקוראים ואת אלו שרוצים להגיב.
רעיון מצוין.
רעיון מצוין.