גם המסך שלי samsung S95B סובל מצריבה

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #81 

17/01/2024 0:27  
B4zz כתב:
כשיש מעברים לפעמים אני מצליח לראות שיש חלק יותר כהה במרכז.

זה במצב שזה לא כזה בולט בשימוש רגיל בינתיים.
...
באיזה גרסת חומרה נמצאת הטלוויזיה האם ב 1310?
האם אתה מכבה את הטלוויזיה מהשלט של הטלוויזיה או משתמש בשלט של מכשיר שמחובר לטלוויזיה?
נראה לי שהמסך לא מבצע pixel refresh כל 4 שעות שימוש וזאת הסיבה לכתם הזה שאתה רואה.
אצלי במסך בדקתי והוא כמו שעון מבצע pixel refresh כל 4 שעות שימוש במסך. במסך הקודם הוא לא היה מבצע את ריענון הפיקסלים והייתה לזה תרומה לזה שהמסך נצרב.

B4zz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שם מלא: ירון וולך
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #82 

מכבה כמעט תמיד עם השלט של הטלוויזיה.
גרסה 13.10

הטלוויזיה רוב הזמן לא בשימוש, וכשרואים אז
ערוצי חדשות ממש בקושי, והשימוש בעיקר יוטיוב וסרטים.
ככה שזה ממש הפתיע שיש כבר כתם.

לפעמים כשמדליקים הטלוויזיה היא נשארת כאילו כבויה, אולי זה הפיקסל ריפרש? כי אם כן זה קורה וזה מעצבן שאין הודעה לפני שהיא עושה את זה.

orenhazan פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 635
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #83 

ב S95C ו ב S90C לעומת ה S95B סמסונג שינתה את המנגנון של הרענון פיקסלים והוא עובד קצת שונה ואין הודעה לפני אלא רק במצב שהוצאת את שקע החשמל בזמן שהטלוויזיה מבצעת את רענון הפיקסלים ואז שתחזיר את שקע החשמל ותדליק את הטלוויזיה תופיע ההודעה על המסך מכיוון שהרענון פיקסלים לא הושלם.

לפני עדכון הגרסה ל 1310 היה באג שהמסך לא היה מבצע את רענון הפיקסלים כמו שהוא היה צריך לעשות אבל כרגע זה עובד כמו שצריך.

לא הבנתי את זה שאמרת שאתה מדליק את הטלוויזיה והיא נשארת כאילו כבויה. רענון הפיקסלים מתבצע שאתה מכבה את הטלוויזיה ושאתה מדליק אותה היא מיד נדלקת אין קשר לתהליך עצמו. גם אם תדליק את המסך בזמן שהוא מבצע את הפיקסל ריפרש הוא יידלק מיד.

השיטה הכי טובה לדעת האם המסך מבצע רענון פיקסלים אחרי הכיבוי זה להשאיר דיסק קשיח חיצוני או דיסק און קי שיש לו נורת ביקורת מחובר לשקע ה USB ואז שאתה מכבה את המסך אם הנורה בדיסק עדיין עובדת אז המסך מבצע באותו רגע את רענון הפיקסלים כי פשוט בזמן הזה עדיין יש מתח לשקע ה USB ברגע שהמסך יסיים את הפיקסל ריפרש אחרי 10 דקות בערך הנורה תכבה כי המסך מכבה את המתח לשקע ה USB.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78795
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5381 פעמים

שליחה #84 

נסה רענון פיקסלים יזום ותראה מה המצב אחרי זה

B4zz
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
שם מלא: ירון וולך
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #85 

18/01/2024 6:03  
orenhazan כתב:
ב S95C ו ב S90C לעומת ה S95B סמסונג שינתה את המנגנון של הרענון פיקסלים והוא עובד קצת שונה ואין הודעה לפני אלא רק במצב שהוצאת את שקע החשמל בזמן שהטלוויזיה מבצעת את רענון הפיקסלים ואז שתחזיר את שקע החשמל ותדליק את הטלוויזיה תופיע ההודעה על המסך מכיוון שהרענון פיקסלים לא הושלם.

לפני עדכון הגרסה ל 1310 היה באג שהמסך לא היה מבצע את רענון הפיקסלים כמו שהוא היה צריך לעשות אבל כרגע זה עובד כמו שצריך.

לא הבנתי את זה שאמרת שאתה מדליק את הטלוויזיה והיא נשארת כאילו כבויה. רענון הפיקסלים מתבצע שאתה מכבה את הטלוויזיה ושאתה מדליק אותה היא מיד נדלקת אין קשר לתהליך עצמו. גם אם תדליק את המסך בזמן שהוא מבצע את הפיקסל ריפרש הוא יידלק מיד.

השיטה הכי טובה לדעת האם המסך מבצע רענון פיקסלים אחרי הכיבוי זה להשאיר דיסק קשיח חיצוני או דיסק און קי שיש לו נורת ביקורת מחובר לשקע ה USB ואז שאתה מכבה את המסך אם הנורה בדיסק עדיין עובדת אז המסך מבצע באותו רגע את רענון הפיקסלים כי פשוט בזמן הזה עדיין יש מתח לשקע ה USB ברגע שהמסך יסיים את הפיקסל ריפרש אחרי 10 דקות בערך הנורה תכבה כי המסך מכבה את המתח לשקע ה USB.
...

מוזר, כי כמו שרשמתי לעיתים רחוקות אני מנסה להדליק את הטלוויזיה והמסך נשאר שחור.

אנסה לעקוב אחרי זה, אנסה גם לנתק את הגוגל טיוי ולראות אם זה עדיין קורה.

בכל מקרה אין מצב שיחליפו טלוויזיה גם אם זה קבוע על צריבה שכמעט לא מבחינים בה.

מקווה שזה לא יחמיר.

אני יעדכן

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”